Προς το περιεχόμενο

Youtube play στο background (Android)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω αν υπαρχει τροπος/εφαρμογη σε android να παιζει στο background ενα video/playlist απο youtube  με την συσκευη κλειδωμένη.

Ψαχνω για μια λυση εκτος των:

1. επι πληρωμη την υπηρεσια της google

2. request desktop site απο τον chrome.

ευχαριστω

Δημοσ.

Υπάρχει και λεγεται YouTube Vanced.

Google it και ακολούθησε τις οδηγίες. Εγώ έχω καταργήσει πλήρως (freeze) το απλο YT.

Δεν θέλει root. Αν θέλεις να κάνεις και login στον υπάρχων λογαριασμό YT σου, θα χρειαστείς και την εφαρμογή MicroG.

Αν δεν βρίσκεις άκρη, στείλε μου πμ να σε βοηθήσω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Ψαχνω αν υπαρχει τροπος/εφαρμογη σε android να παιζει στο background ενα video/playlist απο youtube  με την συσκευη κλειδωμένη.

ευχαριστω

Εδώ θα βρεις ότι θες για το YouTube Vanced

https://www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa

Και εγώ αυτό έχω και βολεύει.

Ιδικά στις διαφημίσεις.

7 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Υπάρχει και λεγεται YouTube Vanced.

Google it και ακολούθησε τις οδηγίες. Εγώ έχω καταργήσει πλήρως (freeze) το απλο YT.

Δεν θέλει root. Αν θέλεις να κάνεις και login στον υπάρχων λογαριασμό YT σου, θα χρειαστείς και την εφαρμογή MicroG.

Αν δεν βρίσκεις άκρη, στείλε μου πμ να σε βοηθήσω

Σιγά μην σου στείλει pm.

Γιατί κρυφό είναι...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Εδώ θα βρεις ότι θες για το YouTube Vanced

https://www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa

Και εγώ αυτό έχω και βολεύει.

Ιδικά στις διαφημίσεις.

Σιγά μην σου στείλει pm.

Γιατί κρυφό είναι...

Το πμ πήγαινε στο αν ήθελε βοήθεια για να μην γράφουμε στο φόρουμ, αλλά well said

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, UncleKim είπε

Το πμ πήγαινε στο αν ήθελε βοήθεια για να μην γράφουμε στο φόρουμ, αλλά well said

Αχαααα!!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Η μπορείς να βάλεις spotify. Είναι free απλά σου παίζει ενίοται διαφημίσεις.

To free spotify δεν συγκρίνεται με τίποτα με το YT Vanced.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20190126-185354__01.jpg.f3487142ff6b884093be5afe17cb109f.jpgScreenshot_20190126-185506__01.jpg.6ebbab9ac4683f4357beb5829b63965a.jpg

3 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Παιδια το microg δεν παιζει με τπτ. Τα εχω σβησει/ ξαναπερασει πολλες φορες μα τπτ. Εχει κανεις καμια ιδεα;

Εεε τη δεν παίζει....εμείς που το έχουμε παίζει κανονικά.

Κάτι λάθος κάνεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Screenshot_20190126-185354__01.jpg.f3487142ff6b884093be5afe17cb109f.jpgScreenshot_20190126-185506__01.jpg.6ebbab9ac4683f4357beb5829b63965a.jpg

Εεε τη δεν παίζει....εμείς που το έχουμε παίζει κανονικά.

Κάτι λάθος κάνεις.

Δεν σε αμφισβητω, ρωταω αν φανταζεστε τι μπορει να κανω λαθος.

6 ώρες πριν, dark είπε

Υπάρχει και το floatube που παίζει στο background ή σε παραθυράκι 

Θα το τσεκαρω ευχαριστω

Δημοσ.

Εύκολη λύση περνάς twrp Recovery του τραβας ένα root με magisk βάζεις και το module και είσαι άρχοντας μην αγχώνεσαι αν το rootaris δεν θα εμφανιστεί κανας χακερ μέσα από την θύρα φόρτισης ούτε θα χάσεις το privacy σου (στο έχει πάρει η google χρόνια τώρα,🤣🤣🙄

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/1/2019 στις 2:16 ΜΜ, bahamut_zero είπε

ευχαριστω

Δοκίμασε και διαλεξε κάποιον απο τους παρακατω τρόπους

• Kiwi browser (δες το στο play store) ή bromite browser ( https://www.bromite.org/ ). Ειναι chrome browser με ενσωματωμένο κοφτη διαφημισεων και παιζει κανονικα youtube σε background ή κλειδωμενες συσκευες (αρκει βεβαια να μην κλεινει το wifi)
  • YouTube Vanced (που αναφέρθηκε) αλλά προσεχε απο που θα τοκατεβασεις γιατι κυκλοφορουν μολυσμενες με malware εκδοσεις σε πολλά ανεπισημα sites
  • NewPipe ( https://newpipe.schabi.org/ )

Εδω και πολυ καιρο χρηστης του newpipe αλλα επειδη εχει δικό του interface (που αμα το μάθεις φυσάει), δοκιμασε πρωτα τους browsers. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...