bahamut_zero Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ψαχνω αν υπαρχει τροπος/εφαρμογη σε android να παιζει στο background ενα video/playlist απο youtube με την συσκευη κλειδωμένη. Ψαχνω για μια λυση εκτος των: 1. επι πληρωμη την υπηρεσια της google 2. request desktop site απο τον chrome. ευχαριστω
UncleKim Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει και λεγεται YouTube Vanced. Google it και ακολούθησε τις οδηγίες. Εγώ έχω καταργήσει πλήρως (freeze) το απλο YT. Δεν θέλει root. Αν θέλεις να κάνεις και login στον υπάρχων λογαριασμό YT σου, θα χρειαστείς και την εφαρμογή MicroG. Αν δεν βρίσκεις άκρη, στείλε μου πμ να σε βοηθήσω 1 1
zx1234r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Η μπορείς να βάλεις spotify. Είναι free απλά σου παίζει ενίοται διαφημίσεις.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Ψαχνω αν υπαρχει τροπος/εφαρμογη σε android να παιζει στο background ενα video/playlist απο youtube με την συσκευη κλειδωμένη. Ψαχνω για μια λυση εκτος των: 1. επι πληρωμη την υπηρεσια της google 2. request desktop site απο τον chrome. ευχαριστω Εδώ θα βρεις ότι θες για το YouTube Vanced https://www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa Και εγώ αυτό έχω και βολεύει. Ιδικά στις διαφημίσεις. 7 λεπτά πριν, UncleKim είπε Υπάρχει και λεγεται YouTube Vanced. Google it και ακολούθησε τις οδηγίες. Εγώ έχω καταργήσει πλήρως (freeze) το απλο YT. Δεν θέλει root. Αν θέλεις να κάνεις και login στον υπάρχων λογαριασμό YT σου, θα χρειαστείς και την εφαρμογή MicroG. Αν δεν βρίσκεις άκρη, στείλε μου πμ να σε βοηθήσω Σιγά μην σου στείλει pm. Γιατί κρυφό είναι... 1
UncleKim Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Εδώ θα βρεις ότι θες για το YouTube Vanced https://www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa Και εγώ αυτό έχω και βολεύει. Ιδικά στις διαφημίσεις. Σιγά μην σου στείλει pm. Γιατί κρυφό είναι... Το πμ πήγαινε στο αν ήθελε βοήθεια για να μην γράφουμε στο φόρουμ, αλλά well said
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, UncleKim είπε Το πμ πήγαινε στο αν ήθελε βοήθεια για να μην γράφουμε στο φόρουμ, αλλά well said Αχαααα!!!
UncleKim Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, zx1234r είπε Η μπορείς να βάλεις spotify. Είναι free απλά σου παίζει ενίοται διαφημίσεις. To free spotify δεν συγκρίνεται με τίποτα με το YT Vanced.
bahamut_zero Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 παιδια σας ευχαριστω, το βραδυ θα το τσεκαρω στο τηλεφωνο και θα επανελθω αν χρειαστει! Να στε καλα
bahamut_zero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Παιδια το microg δεν παιζει με τπτ. Τα εχω σβησει/ ξαναπερασει πολλες φορες μα τπτ. Εχει κανεις καμια ιδεα;
dark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει και το floatube που παίζει στο background ή σε παραθυράκι
saruman123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Παιδια το microg δεν παιζει με τπτ. Τα εχω σβησει/ ξαναπερασει πολλες φορες μα τπτ. Εχει κανεις καμια ιδεα; Εεε τη δεν παίζει....εμείς που το έχουμε παίζει κανονικά. Κάτι λάθος κάνεις. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
bahamut_zero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Εεε τη δεν παίζει....εμείς που το έχουμε παίζει κανονικά. Κάτι λάθος κάνεις. Δεν σε αμφισβητω, ρωταω αν φανταζεστε τι μπορει να κανω λαθος. 6 ώρες πριν, dark είπε Υπάρχει και το floatube που παίζει στο background ή σε παραθυράκι Θα το τσεκαρω ευχαριστω
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εύκολη λύση περνάς twrp Recovery του τραβας ένα root με magisk βάζεις και το module και είσαι άρχοντας μην αγχώνεσαι αν το rootaris δεν θα εμφανιστεί κανας χακερ μέσα από την θύρα φόρτισης ούτε θα χάσεις το privacy σου (στο έχει πάρει η google χρόνια τώρα,🤣🤣🙄)
Delas.46 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Τι root και διαδικασίες. Αν δεν κάνει το microG απλά δοκίμασε μια παλαιότερη έκδοση του. Και εγώ το είχα αυτό το θέμα.
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 2:16 ΜΜ, bahamut_zero είπε Ψαχνω αν υπαρχει τροπος/εφαρμογη σε android να παιζει στο background ενα video/playlist απο youtube με την συσκευη κλειδωμένη. Ψαχνω για μια λυση εκτος των: 1. επι πληρωμη την υπηρεσια της google 2. request desktop site απο τον chrome. ευχαριστω Δοκίμασε και διαλεξε κάποιον απο τους παρακατω τρόπους Kiwi browser (δες το στο play store) ή bromite browser ( https://www.bromite.org/ ). Ειναι chrome browser με ενσωματωμένο κοφτη διαφημισεων και παιζει κανονικα youtube σε background ή κλειδωμενες συσκευες (αρκει βεβαια να μην κλεινει το wifi) YouTube Vanced (που αναφέρθηκε) αλλά προσεχε απο που θα τοκατεβασεις γιατι κυκλοφορουν μολυσμενες με malware εκδοσεις σε πολλά ανεπισημα sites NewPipe ( https://newpipe.schabi.org/ ) Εδω και πολυ καιρο χρηστης του newpipe αλλα επειδη εχει δικό του interface (που αμα το μάθεις φυσάει), δοκιμασε πρωτα τους browsers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα