Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anonymousx είπε

Αρα την θεωρεις ανωτερη απο τις υπολοιπες επιλογες?

TN panels δε θέλω ούτε από μακριά να τα βλέπω.

Πέταξα στην αποθήκη την πρώτη και τελευταία ΤΝ μου το 2007.

Πιστεύω απάντησα στην ερώτηση σου. ;)

• Thanks 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε

Καλα προφανως τα σημερινα ΤΝ δε μπορουν να συγκριθουν με του 2007.Ειδικα ενα καλο ΤΝ.Αλλα το οτι μειονεκτουν σε καποια πραγματα,ναι.

Αλλα εξισου χαλια ειναι και τα κακα VA.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Τις συμπαθεις πολυ το καταλαβα 😂. Μια ακομα ερωτηση παιζεις FPS παιχνιδια?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Anonymousx είπε

Αυτη του θεματος ή η παρακατω για FPS gaming (PUBG )?

https://www.skroutz.gr/s/15929410/Dell-S2419HGF.html?keyphrase=Dell+S2419HGF

Φίλε, την έχω τη DELL και εγώ και κυρίως μόνο για FPS gaming.
Είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Anonymousx είπε

Τις συμπαθεις πολυ το καταλαβα 😂. Μια ακομα ερωτηση παιζεις FPS παιχνιδια?

Όλα τα Battlefield (πλην του τελευταίου) που έχουν βγει.

Όλα τα Doom/Quake/Wolfenstein που έχουν βγει και πολλά πολλά άλλα.

Στα νιάτα μου έπαιζα και CS. 😎

• Like 2
Δημοσ.

Ενα καλο tn με ενα καλο ips εχουν διαφορα. Ενα σημερινο tn με ενα ips 2010 υπερτερει και το tn. Η οθονη του θεματος με τη σημερινη τιμη του skroutz ηταν ενα 20% κατω. Δεν ηταν καθολου ασχημα για αυτα που προσφερει. Το 24αρι ειναι μια χαρα σε full hd δινει 95 ppi.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ενα σημερινο tn με ενα ips 2010 υπερτερει και το tn

Ε όχι δα. Τα σημερινά IPS είναι χειρότερα από τα παλιότερα σε όλους τους τομείς εκτός του responsiveness (response time, refresh rate, input lag).

Σε ποιότητα εικόνας ένα παλιό καλό WCG-CCFL S-IPS δεν θα είχε αντίπαλο σήμερα. Δυστυχώς.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mpokwsths είπε

Ε όχι δα. Τα σημερινά IPS είναι χειρότερα από τα παλιότερα σε όλους τους τομείς εκτός του responsiveness (response time, refresh rate, input lag).

Σε ποιότητα εικόνας ένα παλιό καλό WCG-CCFL S-IPS δεν θα είχε αντίπαλο σήμερα. Δυστυχώς.

Πες και εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν... 

• Like 2
Δημοσ.

Αναλογα ρε παιδια. Γινεται ενα panel του 2010 να ειναι καλυτερο απο ενα που εχει 800-900 το 2019? Μου φαινεται παραξενο αλλα για να το λετε δεν θα φερω αντιρρηση δεν εχω και πολλες αποψεις πανω στο θεμα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Οπότε είναι η δεν είναι προσφορά;

Αξίζει η αγορά της,την συγκεκριμένη χρονική περίοδο σε αυτά τα χρήματα;

@matrixxx

Τυπικα ειναι Στελιο, αν δεν ηταν δεν θα εκανα σχολιο, θα εφευγε το τοπικ. Ειναι ενα 10% κατω απο μεση τιμη σκρουτζ.

Αν ρωτας εμενα οχι, αφου σκεφτομαι οτι πριν 5 6,5 χρονια αγορασα το 24αρι που δουλευω μεχρι και τωρα, FHD ASUS  IPS (που ειναι πολυ προτιμοτερο σε χρηση monitor υπολογιστων - VA το καλυτερο για μενα σε τηλεορασεις) 115€ 129 με τα μεταφορικα απο το Γερμανικο αμαζον. (Βεβαια εχω το αρνητικο οτι ψωνιζω σχεδον παντα σε προσφορες μεγαλες, οχι με 5 ή 10% διαφορας).

144Hz εννοειται οτι ειναι το πλεονεκτημα αυτης, αλλα με τα προηγουμενα, για μενα ειναι πολλα τα λεφτα. Για αλλον μπορει και στα 300€ να ηταν καλη τιμη.

Επεξ/σία από matrixxx
διορθωση τιμης και ετους - τσεκαρα παραγγελια
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αναλογα ρε παιδια. Γινεται ενα panel του 2010 να ειναι καλυτερο απο ενα που εχει 800-900 το 2019? Μου φαινεται παραξενο αλλα για να το λετε δεν θα φερω αντιρρηση δεν εχω και πολλες αποψεις πανω στο θεμα.

Καλα τα ips που εχουν 800-900 τωρα αστα.Πονεμενη ιστορια και πεταμενα λεφτα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Καλα τα ips που εχουν 800-900 τωρα αστα.Πονεμενη ιστορια και πεταμενα λεφτα...

Για το quality control ετσι? Διαβαζω οντως κατι απιστευτα στο skroutz στις αξιολογησεις με πιανει τρελα. Αν σου κατσει καλο panel αξιζουν αλλα πια η πιθανοτητα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Για το quality control ετσι? Διαβαζω οντως κατι απιστευτα στο skroutz στις αξιολογησεις με πιανει τρελα. Αν σου κατσει καλο panel αξιζουν αλλα πια η πιθανοτητα?

Ναι για το qc.

Αν σου κατσει καλο πανελ προφανως και αξιζουν,αλλα παιξε και ενα τζοκερ μαζι.

Σε σχετικο τεστ σε ενα καναλι στο youtube(συγχωρεστε με ειμαι με συνδεση με ογκοχρεωση και αν ψαξω να το βρω θα φαει πραμα) σε 20 asus,πανω απο τα μισα ηταν για πεταμα.

Για αυτο πηγα και σε ΤΝ,δεν ειχα διαθεση να κανω 2 και 3 rma και να τρεχω ,εχοντας δωσει καμια 500αρα ευρω.Και γλιτωσα λεφτα και ξερω εκ των προτερων τα μειονεκτηματα του και εφοσον μπορω να ζησω με αυτα,ειμαι μια χαρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βγαίνουμε τελείως εκτός θέματος αλλά κοίτα μια κορυφαία S-IPS οθόνη του 2008-2009:

https://cvp.com/pdf/HP_LP2480zx_data_sheet_063010.pdf

- RGB-LED backlight 

- A-TW polarizers = bye bye IPS Glow

- 133% NTSC color gamut (οι καλύτερες AMOLED έχουν 120-125%)

Τα παραπάνω σήμερα δεν τα συναντάς ή τα συναντάς τμηματικά. Όχι πακέτο σε μία οθόνη.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...