thodoris20s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Plapoutas είπε Δεν ξέρω αν στο έχουν πει, η εταιρία δεν έχει τους ειδικούς της επειδή νοιάζεται για εσένα αλλά για την τσέπη της. Επίσης οι "ειδικοί" της εταιρίας δεν είναι θεοί για να εμπιστεύεσαι την απόφαση τους. Μαρκετιστές είναι τα στελέχη της εταιρίας γιαυτό προσπαθούν να σου πουλήσουν τα προϊόντα τους, οι καταναλωτές είναι αυτοί που τα αγοράζουν και τα κρίνουν στην τελική. Δεν εμπιστεύομαι τους ειδικούς της κάθε εταιρείας. Έχω κριτική σκέψη και βλέπω μόνος μου κάθε φορά τι με συμφέρει και το τι θέλω. Και προφανώς δεν χρειάζομαι τον Πλαπούτα του ινσόμνια να κρίνει ή όχι την επιλογή μου, επειδή αυτός έχει μία αντίθετη άποψη. Το ότι μου πλασάρει κάτι μία εταιρεία δεν σημαίνει ότι την επόμενη θα πάω να το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Istros είπε Προφανώς οι σύμβουλοι,ειδικοί,εμπειροι καμία φορά υποτιμούν τους καταναλωτές. Μπα... μια χαρά τους ξέρουν.... και αυτό αφορά όλες τις εταιρίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Cubot ρε και τα μυαλά στα κάγκελα! Και γαμώ τα κινητά της κοινωνίας!(Της υψηλής κοινωνίας!)🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nero62 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Τι ακριβώς πάθαμε οι φαν της και δεν το ξέρουμε? Δεν εξακολουθούμε να αγοράζουμε τις συσκευές που μας αρέσουν??? Επίσης τα android τηλέφωνα απευθύνονται σε ...ειδικούς? Αν είναι να το πω στους παππούδες και τις θείες στο σόι που έχουν όλοι τέτοια μπας και χαρούν και λίγο που τόσο καιρό μπορούν να υποτιτλίσουν τα torrents τους και δεν το ξέρουν! 😛 δεν αναφέρομαι στους βαθιά πληγωμένους, αλλά στους νεόφερτους που θα την πατήσουν και θα το πάρουν. και ίσως αν αναφέρεσαι σε παππούδες πλούσιους ναι είναι ότι πρέπει. για τους υπόλοιπους που θέλουν να υποτιτλίσουν και να κάνουν την δουλειά τους (απόλα δηλαδή και όχι μόνο κλήσεις και facebook) είναι το android. Ουδεμίαν αμφιβολία χωρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nero62 είπε Δεν νομίζω να το κάνουν για να πείσουν τίποτε. Να ξεστραβώσουν ίσως. Αλλά να πείσουν μπα. Ξεστράβωμα το λες εσύ, κάποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο και να "ξεστραβώσει" εσένα π.χ. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από thodoris20s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsakfot είπε Βρε πονεμένε από τον Μηλαρά, μου λες να πάρω Poco να βρώ την υγειά μου ? Σου είπα ότι και να πάρεις θα πηγαίνει σφαίρα απλά το Poco θα το πουλήσεις εύκολα γιατί έχουν ζητηση και είναι και buttery-smoothness στα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε Δεν εμπιστεύομαι τους ειδικούς της κάθε εταιρείας. Έχω κριτική σκέψη και βλέπω μόνος μου κάθε φορά τι με συμφέρει και το τι θέλω. Και προφανώς δεν χρειάζομαι τον Πλαπούτα του ινσόμνια να κρίνει ή όχι την επιλογή μου, επειδή αυτός έχει μία αντίθετη άποψη. Το ότι μου πλασάρει κάτι μία εταιρεία δεν σημαίνει ότι την επόμενη θα πάω να το πάρω. Περίμενε βρε και εσύ! Θα σου πεί τώρα ο φίλος Πλαπούτας, πως του έλυσε τα χέρια το Samsung και πως έγινε 15% πιο παραγωγικός με το Android και πήρε αύξηση στην δουλειά! Ακόμα περιμένω να μου περιγράψει το typical day ενός επαγγελματία Power User 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Άντε με το καλό να μας έρθει και από εδώ στο Blackfriday του 2020 να το πάρουμε με 199€ 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nero62 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε Ξεστράβωμα το λες εσύ, κάποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο και να "ξεστραβώσει" εσένα π.χ. ? πως ? καλά τα λόγια αλλά να τα στηρίζεις κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmnIT Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Κοίτα να δεις που φτάσαμε, οι iPhone χρήστες που μας κορόιδευαν όταν μιλούσαμε για Specs νοιάζονται ξαφνικά για τα Benchmark του iPhone. Εγώ νόμιζα ότι η εμπειρία μετράει, ποιος νοιάζεται για τα Specs. Μιλάτε κάποιοι εδώ μέσα για hardware και ότι ύστερη για να λέγουμε τα πράγματα όπως έχουν όχι μόνο σε benchmark αλλά και σε multitasking και αλλά...! Ότι είναι πανάκριβα είναι και κακό αυτό για μας αλαλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε Ξεστράβωμα το λες εσύ, κάποιος άλλο θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο και να "ξεστραβώσει" εσένα π.χ. Ελα παιδιά εδω είστε!🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, crossmo είπε Μπα... μια χαρά τους ξέρουν.... και αυτό αφορά όλες τις εταιρίες.. Αφού ξέρουν γιατί πάτωσαν με τις πωλήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, vargas είπε https://www.skroutz.gr/s/12683525/Sony-Xperia-XZ1-Compact-32GB.html?from=catspan&keyphrase=xz1+compact#reviews 123.8 x 58.6 x 7.6 mm VS 129 x 64 x 9.3 mm Ισως το μοναδικο καπως ισαξιο... Aντε στο πλατος και υψος παει στον κορακα.. αλλα 9.3 παχος? Πυροτουβλο. 51 λεπτά πριν, vargas είπε https://www.skroutz.gr/s/12683525/Sony-Xperia-XZ1-Compact-32GB.html?from=catspan&keyphrase=xz1+compact#reviews 123.8 x 58.6 x 7.6 mm VS 129 x 64 x 9.3 mm Ισως το μοναδικο καπως ισαξιο... Aντε στο πλατος και υψος παει στον κορακα.. αλλα 9.3 παχος? Πυροτουβλο. και φυσικα στα ιδια και περισσοτερα λεφτα.. Οποτε? 51 λεπτά πριν, vargas είπε https://www.skroutz.gr/s/12683525/Sony-Xperia-XZ1-Compact-32GB.html?from=catspan&keyphrase=xz1+compact#reviews 123.8 x 58.6 x 7.6 mm VS 129 x 64 x 9.3 mm Ισως το μοναδικο καπως ισαξιο... Aντε στο πλατος και υψος παει στον κορακα.. αλλα 9.3 παχος? Πυροτουβλο. και φυσικα στα ιδια και περισσοτερα λεφτα.. Οποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Istros είπε Σου είπα ότι και να πάρεις θα πηγαίνει σφαίρα απλά το Poco θα το πουλήσεις εύκολα γιατί έχουν ζητηση και είναι και buttery-smoothness στα παιχνιδια το Mi8 ίδιο με το Poco δεν είναι ? και αυτό τα ζόρια του με το eMUI τα τρώει ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, sakekosan είπε Sony Xperia XZ1 Compact. Ανώτερο και μικρό σε μέγεθος. Άλλη ερώτηση; 123.8 x 58.6 x 7.6 mm VS 129 x 64 x 9.3 mm Ισως το μοναδικο καπως ισαξιο... Aντε στο πλατος και υψος παει στον κορακα.. αλλα 9.3 παχος? Πυροτουβλο. και φυσικα στα ιδια και περισσοτερα λεφτα.. Οποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις