maou28 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα,,έχω το εξής πρόβλημα με το Thunderbird,,όταν πηγαινώ να βάλω το email μου μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η επιβεβαίωση των ρυθμίσεων-είναι σωστό το όνομα χρήστη και ο κωδικός σας;; Το εγκαταστήσει ξανά το Thunderbird αλλά δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα,,τι μπορεί να φταίει;
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Είναι σίγουρα σωστά τα στοιχεία username και password; Σε ποιον mail server είσαι; Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποια προστασία ή έλεγχο δύο βημάτων ή κάτι άλλο;
maou28 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) σωστα ειναι το username και το password,,θέλω να βάλω gmail λογαριασμούς,,κάπου διάβασα για ενεργοποίηση POP η IMAP δεν ξέρω τι είναι αυτά,, έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο πρόγραμμα σαν το Thunderbird;; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από maou28
maou28 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 το τσέκαρα και στο Thunderbird και στον λογαριασμό μου στο email αλλά τίποτα
asmilon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ποια εκδοση του Thunderbird εχεις; Απο την εκδοση 31 και πισω δε μπορει να μπει νεο Gmail account...
mechpanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Για να συνδεθεί το Thunderbird στο gmail πρέπει να του δώσεις εξουσιοδότηση. Νομίζω το Thunderbird έχει οδηγό για αυτό!
maou28 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Προτού φθάσουμε στο σημείο της εξουσιοδότησης πρέπει να δεχτεί πρώτα το email Και το κωδικό που βάζω τα οποία δεν τα δέχεται,,το έχω χρησιμοποιήσει ξανά αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα,,πρώτη φορά μου το κάνει αυτό,,μου εμφανίζει για Λήψη Πιστοποιητικού,,πατάω αλλά δεν γίνετε κάτι
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Οδηγίες εδώ. Δεν αρκεί να βάλεις username και password. https://support.mozilla.org/en-US/kb/thunderbird-and-gmail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα