jimpsar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Τι ειναι το win. insider fast? Windows insider developer. Fast Ring https://insider.windows.com/en-us/how-to-overview/ Ουσιαστικα γινεσαι beta-tester των εκδοσεων windows. Πολυ μεγαλη διαφορα στο combined. 2.5k+ Παντως την καρτα την εχω τωρα +135 +1250 μνημη αλλα το φραγμα των 30κ δεν το καταφερνω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, jimpsar είπε Windows insider developer. Fast Ring https://insider.windows.com/en-us/how-to-overview/ Ουσιαστικα γινεσαι beta-tester των εκδοσεων windows. Πολυ μεγαλη διαφορα στο combined. 2.5k+ Παντως την καρτα την εχω τωρα +135 +1250 μνημη αλλα το φραγμα των 30κ δεν το καταφερνω Μην δωσεις παραπάνω μνημη καρτας.Θα σου δώσει χειρότερο σκορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, jimpsar είπε Αφου εβαλα windows insider fast τρεχω ενα Firestrike και .... δειτε διαφορα ! Ειναι δυνατον? https://www.3dmark.com/3dm/34562734 Τον ryzen τον εχεις all core 4.3ghz? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Τον ryzen τον εχεις all core 4.3ghz? Όχι. Στοκ με XFR PBO . Είμαι με στοκ cooler ακόμη. Θα δω αν το κρατήσω η το πιο πιθανόν να πάω σε Intel. Η κάρτα βαράει 2100 2115 πάντως αλλά είμαι ακόμα πίσω σου αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, jimpsar είπε Όχι. Στοκ με XFR PBO . Είμαι με στοκ cooler ακόμη. Θα δω αν το κρατήσω η το πιο πιθανόν να πάω σε Intel. Η κάρτα βαράει 2100 2115 πάντως αλλά είμαι ακόμα πίσω σου αρκετά. Έπρεπε να είσαι πάνω από 31000 χαλαρά..... Με all core δεν μπορείς να παίξεις για ένα run έστω firestrike να δεις τι κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, jimpsar είπε Όχι. Στοκ με XFR PBO . Είμαι με στοκ cooler ακόμη. Θα δω αν το κρατήσω η το πιο πιθανόν να πάω σε Intel. Η κάρτα βαράει 2100 2115 πάντως αλλά είμαι ακόμα πίσω σου αρκετά. το score του cpu ειναι αρκετα πανω απο οσο θα επρεπε να ηταν ,τοσο βγαζω εγω στα 4250Mhz και εγω οταν το ειδα νομιζα οτι ησουν με Manual overclock. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε και το score του cpu ειναι αρκετα πανω απο οσο θα επρεπε να ηταν ,τοσο βγαζω εγω στα 4250Mhz και εγω οταν το ειδα νομιζα οτι ησουν με Manual overclock. Είμαι καθαρά θέμα windows όπως το βλέπω. Είχα κοντά στο 7κ combined και ανέβηκα πάνω από 2.5κ . Ο Τι ναναι.. 9 λεπτά πριν, BabisTs είπε Έπρεπε να είσαι πάνω από 31000 χαλαρά..... Με all core δεν μπορείς να παίξεις για ένα run έστω firestrike να δεις τι κάνει? Θα δοκιμάσω φίλε μου τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, jimpsar είπε Είμαι καθαρά θέμα windows όπως το βλέπω. Είχα κοντά στο 7κ combined και ανέβηκα πάνω από 2.5κ . Ο Τι ναναι.. Θα δοκιμάσω φίλε μου τώρα. Το έχω αναφέρει το θέμα με το combined στους Ryzen καιρό τώρα. Έχω στη δική μου V το 3ο-4ο score στο FS σε GPU score (πάντα σε V56), αλλά το combined μου είναι ούτε στο 60% των υπολοίπων. Κάποια στιγμή, όσο έπαιζα με Insider, σε κάποια έκδοση είχε φτιαχτεί, ξαναχάλασε, ξαναφτιάχτηκε κλπ. Περιμένω τώρα την επόμενη "σταθερή" να βγει, να δω τι θα αλλάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jimpsar είπε Είμαι καθαρά θέμα windows όπως το βλέπω. Είχα κοντά στο 7κ combined και ανέβηκα πάνω από 2.5κ . Ο Τι ναναι.. Θα δοκιμάσω φίλε μου τώρα. Παραξευνευομαι με το gpuscore σου.... Σε ryzen μπορείς να κλείσεις πυρήνες? Αν ναι.... Βάλε τον 2700Χ σαν 4c/8t (μην βαράτε οι κάτοχοι ryzen) και ανέβασε τον όσο παίρνει σε all core ghz να δούμε και εκεί gpuscore.... Εκει δεν νομίζω να σε κόβει η μαμά ψυκτρα του ryzen για κανέναν λόγο για ένα run firestrike .... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από BabisTs 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Παραξευνευομαι με το score σου.... Σε ryzen μπορείς να κλείσεις πυρήνες? Αν ναι.... Βάλε τον 2700Χ σαν 4c/8t (μην βαράτε οι κάτοχοι ryzen) και ανέβασε τον όσο παίρνει να δούμε και εκεί gpuscore.... Εκει δεν νομίζω να σε κόβει η μαμά ψυκτρα για κανέναν λόγο.... Μην το ψάχνεις. Το GPU score έχει ελάχιστες διαφορές από cpu, ακόμα και με Athlon 2πύρηνο (που λέει ο λόγος). Το έβλεπα στη σύγκριση του FX μου με τον R, τώρα. Μην ξεχνάμε, το FS είναι 6 χρόνια που βγήκε, πλέον. Να το κόβει επεξεργαστής τελευταίας γενιάς, δεν παίζει. Είτε το ίδιο δεν μπορεί να εκμεταλλευθεί, είτε κάτι από τα Win μλκίζεται (δες και το ακριβώς από πάνω post μου). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε Παραξευνευομαι με το gpuscore σου.... Σε ryzen μπορείς να κλείσεις πυρήνες? Αν ναι.... Βάλε τον 2700Χ σαν 4c/8t (μην βαράτε οι κάτοχοι ryzen) και ανέβασε τον όσο παίρνει σε all core ghz να δούμε και εκεί gpuscore.... Εκει δεν νομίζω να σε κόβει η μαμά ψυκτρα του ryzen για κανέναν λόγο.... 4.225 Ghz manual OC all cores 8t/16 http://www.3dmark.com/3dm/34566129?loginkey=pYOrCUnVdPKv1XWiJ4fYAQ Μπορω να δοκιμασω με smt off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, jimpsar είπε 4.225 Ghz manual OC all cores 8t/16 http://www.3dmark.com/3dm/34566129?loginkey=pYOrCUnVdPKv1XWiJ4fYAQ Μπορω να δοκιμασω με smt off δεν φταιει ρε ο cpu ,εγω με 1080ti και τον 1700 στα 4 ghz εβγαζα κανονικα οσα εβγαζαν και τα παιδια με intel στο gpu score Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Πάμε κανένα Deus Ex benchmark 2080 OC vs radeon VI OC; Μέσα. Το κατέβασα. Settings?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν φταιει ρε ο cpu ,εγω με 1080ti και τον 1700 στα 4 ghz εβγαζα κανονικα οσα εβγαζαν και τα παιδια με intel στο gpu score Το θέμα είναι ότι είναι με rtx 2080 και δεν μπορεί να έχει πυρήνα 2100mhz+ gpu και να μην πιάνει της 30000gpuscore....Βασικά στο range 31000-32000 έπρεπε να βρίσκεται..... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε The Division 2 Σε High-end σύστημα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ DX11 και DX12. 7629MB VRAM usage peak στο benchmark σε 4Κ. 2080 stock. 1440P - DX11(Όλα τα settings τεζαρισμένα με απενεργοποιημένα τα vignette και chromatic aberration γιατί δεν τα γουστάρω καθόλου). 13% κάτω το CPU usage με DX12. 1440P - DX12 4K - DX12(Έρχεται και το DX11 σε λίγο, με DX12 μόλις πλησιάζει την σκηνή με τον ήλιο το GPU usage πέφτει στο 70% και μένει για 5-6 δευτερόλεπτα, ίσως θέλει νέους drivers) Στο DX11 δεν έπεσε πουθενά το GPU usage, εξού και τα παραπάνω FPS. H VII σύμφωνα μ' αυτούς είναι πίσω και με τους νέους drivers της AMD. Για τρέξε και 'συ billeiros να δούμε τι θα βγάλεις. The Division 2 in the test: DirectX 12 is a must, a fast graphics card advisable Δεν το χω.... Κλαψ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα