billeiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 καλημερες...οριστε @BabisTs και για το φιλαρακι μου τον psychowarhead που δεν του χαλαω χατηρι.ελπιζω να τα βαλα σωστα.με taa ε? στα 1950 1200 η καρτα.δεν την τερματισα ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jimpsar είπε Εμένα χωρίς βάλω +voltage είναι στα +135 και +1100 μνήμη η Gamerock. Θα την πουσαρω κι άλλο να δούμε τα όρια της. Δώσε timespy / firestrike / superposition 1080P/4K .......Δυνατό κομμάτι η Gamerock....... Gamerock απλή ή Gamerock Premium?......... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ολόκληρη ιστορία μου έκανε η amd για να δώσει τα παιχνίδια. Το Σάββατο έβαλα τον κωδικό και ήθελε να συμπληρώσω ticket υποβάλλοντας το κουπόνι. Αλλά το πλαισιο μου το χε στείλει απλά σαν κωδικό.(επίσης μετα από ταλαιπωρία. Αν δε τους ενοχλούσα ακόμη θα περίμενα) Έστειλα λοιπόν το screenshot του email και χθες μου ζήτησαν την απόδειξη αγοράς. Την πέρασα κι αυτή και περιμένω. Μάλλον κάποιοι προσπάθησαν να τους φάνε κωδικούς. Δεν εξηγειται αλλιως. Την προηγούμενη φορά με τη liquid εξαργύρωσα τα games τσακ μπαμ. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από billeiros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 52 λεπτά πριν, BabisTs είπε Δώσε timespy / firestrike / superposition 1080P/4K .......Δυνατό κομμάτι η Gamerock....... Gamerock απλή ή Gamerock Premium?......... Φαινεται πολυ καλο κομματι. Ειχα ποσταρει 2-3 σελιδες πισω καποια πρωτα αποτελεσματα. Μολις μπορεσω θα στειλω περισσοτερα φιλε μου. Samsung μνημες φοραει ειδα οτι και αν σημαινει αυτο. Δεν ειναι η premium η 'απλη' Gamerock. Αν και ειδα οτι η διαφορα τους ειναι ο χρονισμος μονο. Ισως δοκιμασω να περασω το bios της premium επανω καποια στιγμη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IoaZ είπε O Steve κι εγώ έχουμε μόνο vii. χαχαχαχα! Δυσκολεύτηκε να βρει λέει και δεν υπάρχει στην αγορά... Παντως αντικειμενικά πανέμορφη η άτιμη... Στα ίδια πλέον με 2080 στο assasin. Δεν το χα προσέξει. Καλό αυτό... Μεγάλη αδυναμία είχε η προηγούμενη σειρά σ αυτα τα games . Τώρα μπορεί να την πάρει και ο @Arkin Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από billeiros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Ολόκληρη ιστορία μου έκανε η amd για να δώσει τα παιχνίδια. Το Σάββατο έβαλα τον κωδικό και ήθελε να συμπληρώσω ticket υποβάλλοντας το κουπόνι. Αλλά το πλαισιο μου το χε στείλει απλά σαν κωδικό.(επίσης μετα από ταλαιπωρία. Αν δε τους ενοχλούσα ακόμη θα περίμενα) Έστειλα λοιπόν το screenshot του email και χθες μου ζήτησαν την απόδειξη αγοράς. Την πέρασα κι αυτή και περιμένω. Μάλλον κάποιοι προσπάθησαν να τους φάνε κωδικούς. Δεν εξηγειται αλλιως. Την προηγούμενη φορά με τη liquid εξαργύρωσα τα games τσακ μπαμ. Στα διαλα φτωχομπινεδες εκει στην amd😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και μάλιστα 56 min vs 52.τρομερη βελτιωση Όταν το χα τρέξει είχα 27 μιν και 66 avg.αρα του θειου οι εκδόσεις παιδιά (χωρίς τα update δλδ) δεν αποτελούν αντικείμενο αναφοράς η ο Steve λέει ψεμματα. Τεράστια διαφορα Ορίστε. Σελ 70 από νήμα vii. Συνεπώς και τα bench από SOTR είναι αμφισβητισιμα. Για fc5 επίσης δεν ξέρω τι εκδόσεις τρέξαμε @Acmilangr2 κήρυξε τη διαδικασία άκυρη. Αλλιώς θα προσφύγω στα διαιτητικά δικαστηρια 😭😜 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από billeiros Σύγκριση πλέον μόνο σε original η ίδιες εκδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα από θείο τα 'χεις ; To SotTR και 'γω από θείο το 'χω, αν δεν βγει RTX patch λεφτά δεν βλέπουν από μένα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όλα από θείο τα 'χεις ; To SotTR και 'γω από θείο το 'χω, αν δεν βγει RTX patch λεφτά δεν βλέπουν από μένα. Ολα όχι. Τα περισσότερα αγορασμένα. Πλέον μόνο σ αυτα bench. Το ασασιν δε με συγκινεί οπότε day one ποτε. Και το tomb δεν ήταν προτεραιότητα καθώς είχα αλλά πολλά στο πρόγραμμα να τελειώσω. Αν θελετε το προηγούμενο tomb να το κατεβάσω για bench καθώς είναι ορίτζιναλ. Θα βάλω και Deus Ex. Παρολα αυτά τεράστια διαφορά. Τα λεγα εγώ... Δείτε και χρήση vram. Μονο το clouds n eχει βαλει high Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από billeiros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Με το βεγγο σε 4k 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 minute ago, akoinonitos said: Με το βεγγο σε 4k Γιατί Βέγγο??? Κουράγιο και υπομονή μέχρι να μπει η Υδρόψυξη.. BTW, έχω ξετρελαθεί με το Look από τις RTX Founders Edition... Απλά πανέμορφες.. Θα τσιμπούσα άμεσα μια 2070 αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα.. Τους έχω ρωτήσει σε chat, αλλά τίποτα.. Μου είπαν να στείλω email και να περιμένω.. 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, renaxan είπε Γιατί Βέγγο??? Κουράγιο και υπομονή μέχρι να μπει η Υδρόψυξη.. BTW, έχω ξετρελαθεί με το Look από τις RTX Founders Edition... Απλά πανέμορφες.. Θα τσιμπούσα άμεσα μια 2070 αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα.. Τους έχω ρωτήσει σε chat, αλλά τίποτα.. Μου είπαν να στείλω email και να περιμένω.. 😥 Nαι ειναι ομορφες αλλα καλυτερα μια custom απο αποψη ψυξης 1080p 1440p 2160p 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα γρήγορο και πρόχειρο run (χωρίς curve και χωρίς ιδιαίτερο χρόνο για συγκεκριμένα settings στην gpu) με το καινούργιο bios και με το rig απίεστο.........12500gpuscore.......ξεκινάμε καλά..... https://www.3dmark.com/3dm/34522835? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από BabisTs 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2019 στις 6:06 ΜΜ, nikos5800 είπε λοιπον παιδες εκανα update το ποστ μου για το blender θα το κατεβασετε απο εδω https://builder.blender.org/download/ την εκδοση 2.8 beta και θα τρεξετε αυτο https://drive.google.com/file/d/1MrGqeoBCi93KIoDj2cdEYDdJNepuaTiR/view πατωντας το f12 για να κανει rendering εδω ειναι ενα δικο μου Aς το τρεξει καποιος με nvidia να δουμε με cuda ποσο κανει... εγω 1.08.82 @jimpsar Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από billeiros 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα