Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 είχε και ο billeiros αλλά δεν κατάλαβα αν εινσι με oc η όχι. Σίγουρα θα βγάζεις 53 με oc. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Δεν νομίζω ότι με κόβει ο 2700x εμένα να σου πω την αλήθεια αφού είναι 99% -100% gpu bound και παίζει με pbo. Αν μπει στο νερό μιας και είναι reference και ζεσταίνεται τρελά, νομίζω θα ανέβει αρκετά. Με νερα θα δεις αλλη καρτα, στο εγγυομαι.... Εβαλα προσφατα στην δικια μου Vega 64 reference το κιτ Alphacool eiswolf GPX Pro, και πραγματικα η καρτα ειναι αλλη. Εκανα την κινηση λογω μανιωδους throttling, σε οτι και να επαιζα ειχα 85 βαθμους, τα ρολογια ποτε σταθερα, οι μνημες ποτε εκει που επρεπε να ειναι κτλ... Πλεον οι θερμοκρασιες μου σε benchmark ειναι κοντα στους 52 στην χειροτερη περιπτωση, με overclock σημερα εφτασα max 67, συνηθως 46-47, τα ρολογια παντα σταθεροτατα, και απολυτη ησυχια. Με ρυθμισεις δεν ασχοληθηκα και πολυ, μιας και την χαιρομαι που δουλευει σωστα, αλλα κανω κατι τεστακια που και που, χωρις ποτε να φτανω βεβαια τα νουμερα που αναφερετε οι περισσοτεροι, το γιατι δεν το ξερω, μαλλον η καρτα ειναι λιγο ταλαιπωρημενη, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως! Ο billeiros με βοηθησε παρα πολυ σε ολα και τον ευχαριστω και δημοσια. Ειναι γνωστης και εχει ολη την καλη διαθεση για βοηθεια και tuning ανεξαρτητου ωρας! Παραθετω και μια φωτο με το τελικο αποτελεσμα, με μερικα benchmarks με τους χθεσινους φρεσκους drivers και λιγο σκαλιγμα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Markerparts 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, Markerparts είπε Με νερα θα δεις αλλη καρτα, στο εγγυομαι.... Εβαλα προσφατα στην δικια μου Vega 64 reference το κιτ Alphacool eiswolf GPX Pro, και πραγματικα η καρτα ειναι αλλη. Εκανα την κινηση λογω μανιωδους throttling, σε οτι και να επαιζα ειχα 85 βαθμους, τα ρολογια ποτε σταθερα, οι μνημες ποτε εκει που επρεπε να ειναι κτλ... Πλεον οι θερμοκρασιες μου σε benchmark ειναι κοντα στους 52 στην χειροτερη περιπτωση, συνηθως 46-47, τα ρολογια παντα σταθεροτατα, και απολυτη ησυχια. Με ρυθμισεις δεν ασχοληθηκα και πολυ, μιας και την χαιρομαι που δουλευει σωστα, αλλα κανω κατι τεστακια που και που, χωρις ποτε να φτανω βεβαια τα νουμερα που αναφερετε οι περισσοτεροι, το γιατι δεν το ξερω, μαλλον η καρτα ειναι λιγο ταλαιπωρημενη, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως! Ο billeiros με βοηθησε παρα πολυ σε ολα και τον ευχαριστω και δημοσια. Ειναι γνωστης και εχει ολη την καλη διαθεση για βοηθεια και tuning ανεξαρτητου ωρας! Παραθετω και μια φωτο με το τελικο αποτελεσμα Βάλε και στον 2700x ένα καλύτερο κουλερ θα ηρεμήσει το κεφάλι σου και θα αποδίδει και καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Βάλε και στον 2700x ένα καλύτερο κουλερ θα ηρεμήσει το κεφάλι σου και θα αποδίδει και καλύτερα. ο 2700x οσο το εψαξα, εκανε κατι χαζα με το ΕDC(CPU) να ειναι μονιμα στο 99%. Ηθελε απλα ρυθμιση στο power managment. Aπο θερμοκρασιες και αποδοση σχεδον ποτε δεν ειχα προβλημα, αλλα ναι, εχω στο μυαλο μου μελλοντικα να παω σε καποια ΑΙΟ λυση και γι αυτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 μια δοκιμη του shadow of the tomb raider σε 1080p με τις μνημες στα 2133 και stock τον ryzen 1600 και μια τερμα στα 3.8ghz και τις μνημες στα 2800mhz 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε 48 είχε και ο billeiros αλλά δεν κατάλαβα αν εινσι με oc η όχι. Σίγουρα θα βγάζεις 53 με oc. Και ένα με φρέσκο driver και stock rtx 2080...... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Markerparts είπε Με νερα θα δεις αλλη καρτα, στο εγγυομαι.... Εβαλα προσφατα στην δικια μου Vega 64 reference το κιτ Alphacool eiswolf GPX Pro, και πραγματικα η καρτα ειναι αλλη. Εκανα την κινηση λογω μανιωδους throttling, σε οτι και να επαιζα ειχα 85 βαθμους, τα ρολογια ποτε σταθερα, οι μνημες ποτε εκει που επρεπε να ειναι κτλ... Πλεον οι θερμοκρασιες μου σε benchmark ειναι κοντα στους 52 στην χειροτερη περιπτωση, με overclock σημερα εφτασα max 67, συνηθως 46-47, τα ρολογια παντα σταθεροτατα, και απολυτη ησυχια. Με ρυθμισεις δεν ασχοληθηκα και πολυ, μιας και την χαιρομαι που δουλευει σωστα, αλλα κανω κατι τεστακια που και που, χωρις ποτε να φτανω βεβαια τα νουμερα που αναφερετε οι περισσοτεροι, το γιατι δεν το ξερω, μαλλον η καρτα ειναι λιγο ταλαιπωρημενη, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως! Ο billeiros με βοηθησε παρα πολυ σε ολα και τον ευχαριστω και δημοσια. Ειναι γνωστης και εχει ολη την καλη διαθεση για βοηθεια και tuning ανεξαρτητου ωρας! Παραθετω και μια φωτο με το τελικο αποτελεσμα, με μερικα benchmarks με τους χθεσινους φρεσκους drivers και λιγο σκαλιγμα. Τι μνήμες έχεις? Έχουμε μεγάλη διαφορά στο cpu κομμάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου εννοειται οτι θα ανεβασω Σου χω ετοιμα προφιλ μολις τη βαλεις στο νερο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, BabisTs είπε Και ένα με φρέσκο driver και stock rtx 2080...... Θέλουμε GPU OC 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Τι μνήμες έχεις? Έχουμε μεγάλη διαφορά στο cpu κομμάτι. corsair 2x8 @3200 c16 ειναι οι μνημες. Επισης το video memory σου ειναι 12279, ενω το δικο μου 8120. ΗΒCC εχεις δωσει 4gb ? εγω στο off το εχω, αν εχει να λεει αυτο τιποτα στην συγκεκριμενη περιπτωση. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Markerparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Markerparts είπε corsair 2x8 @3200 c16 ειναι οι μνημες. Επισης το video memory σου ειναι 12279, ενω το δικο μου 8120. ΗΒCC εχεις δωσει 4gb ? εγω στο off το εχω, αν εχει να λεει αυτο τιποτα στην σιγκεκριμενη περιπτωση. Nαι το έχω πάντα on Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Θέλουμε GPU OC Περιμένω πρώτα την golden του Χ και μετά θα ποστάρω........Άσε να έχει και λίγο σασπένς το πράγμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 ενα fs 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Περιμένω πρώτα την golden του Χ και μετά θα ποστάρω........Άσε να έχει και λίγο σασπένς το πράγμα! Το κομματάκι συγκεκριμένα η ventus που παίζει ειναι καλο κομματακι. Ενημερωτικά παιζει κοντα 2150 πυρηνα χωρις curve voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Ναι θα έχει 1-2fps παραπανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα