Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Stamer είπε

Το τσουβάλιασες. Πάντως περίεργο... γιατί τα benchmark sites πάλι με των χρηστών ταιριάζουν ως επι το πλείστον, δεν βγάζουν άλλα.

Καλα μην το λες δες λιγο στην πρωτη σελιδα υπαρχουν διαφορες και μαλιστα πανω απο 10% στα ιδια settings.

3 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

benchmark_results.jpg.4878b3d2e84c6b5d59ef6e8879ef330b.jpg

Πρόχειρο run.

1440p ultrawide/stock gpu+cpu+stock graphics settings. Πείραξα μόνο τα in game native hz (από 60 τα πήγα στα 100, αν και τρέχω την alienware στα 120).

Οποιαδήποτε διόρθωση/υπόδειξη δεκτή.

Τουμπανη η 2080. Με ενα κλοκαρισμα θα περασει τα 80 average σε 3440x1440 very high στο origins. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Σταμάτα, γιατί βλέπω το νήμα να γίνεται το talk of the town του forum:P.

Τελικά, τρέχουμε τα τεστ σε 1080p/4k;

Να καταλήξουμε σε κοινές συνισταμένες, ώστε να μην κάνει ο καθένας τα δικά του.

Ο @nikos5800 έχει γράψει ποια είναι τα προαπαιτούμενα settings. Αρκεί να συμφωνούν όλοι με αυτά.

1080-1440-4Κ θα πρότεινα, να φαίνεται και η "κλιμάκωση".

Καλώς η κακώς, σε 16:9 αναλύσεις, να έχουμε κοινό τόπο.

Αυτά, αν κρατήσει μέχρι το βράδυ το νήμα.

@malakudi: Καλά κάνει ο κάθε Steve και μετράει-δημοσιεύει όπως γουστάρει. Δουλειά του αυτός, χαρά μας εμείς, και βλέπουμε πάνω-κάτω τι ισχύει.

Απλά, το εξαντλήσαμε το θέμα "stock" συγκρίσεων. Το ξεκαθαρίσαμε ξανά και ξανά ότι oi AMD GPUs βγαίνουν "ανάπηρες" (πρόβλημα της AMD, προφανώς) και "εδώ" συζητάμε τι μπορούμε να καταφέρουμε με λίγο σκάλισμα.

Στην τελική, υπάρχει πάντα ο Spartan να μας τα δώσει τα παπ... στο χέρι με τα scores του (έχω ακούσεi live σε Discord να τουν "βρίζουν" που δεν μπορούν ούτε για αστείο να πλησιάσουν τα αποτελέσματά του).

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 2

1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Το τσουβάλιασες. Πάντως περίεργο... γιατί τα benchmark sites πάλι με των χρηστών ταιριάζουν ως επι το πλείστον, δεν βγάζουν άλλα.

Spoiler

Επετρεψε μου να εχω διαφρετικη αποψη, θα μπορουσα να σου δειξω πολλα παραδειγματα αλλα δεν εχει νοημα, μπορει απλα να κρατησει ο καθενας την αποψη του :)

• Like 1

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Επετρεψε μου να εχω διαφρετικη αποψη, θα μπορουσα να σου δειξω πολλα παραδειγματα αλλα δεν εχει νοημα, μπορει απλα να κρατησει ο καθενας την αποψη του :)

Εννοείται! Εγώ μπορω να δεχτώ (μάλλον είμαι σίγουρος) οτι υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες που λες αλλά και υπάρχουν και ένα σωρό σωστά και έγκυρα sites. Οταν κάποιος όμως τσουβαλιάζει χωρίς 2η κουβέντα κάτι, τότε συμφωνώ μαζί σου (μάλλον στο μόνο που θα συμφωνήσουμε ...και στο οτι πάει για κλείσιμο το thread) να κρατήσουμε ο καθένας τις απόψεις του :)

• Like 1

Μόλις τώρα, Stamer είπε

Εννοείται! Εγώ μπορω να δεχτώ (μάλλον είμαι σίγουρος) οτι υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες που λες αλλά και υπάρχουν και ένα σωρό σωστά και έγκυρα sites. Οταν κάποιος όμως τσουβαλιάζει χωρίς 2η κουβέντα κάτι, τότε συμφωνώ μαζί σου (μάλλον στο μόνο που θα συμφωνήσουμε ...και στο οτι πάει για κλείσιμο το thread) να κρατήσουμε ο καθένας τις απόψεις του :)

Spoiler

Ισως δεν το εθεσα σωστα ,δεν εννουσα ολους αλλα αρκετους ,ειτε σκοπιμα ειτε απο βαρεμαρα. Σιγουρα υπαρχουν καποιοι που κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους.

• Like 1

Τσιμπηστε ενα timespy με 20 λουπες στα τερματα να δουμε ποσο stable ειναι η καρτα. 99.4 με εβγαλε 52 βαθμους θερμοκρασια μετα απο 20 λεπτα benchmark και στα στα 1063 το voltage. Βραχος.

Screenshot-1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wotencore_21_01_2019_17_20_42.png

8 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ανταλλαγές δέχεσαι🤣;

Με την κάρτα από το τελευταίο benchmark άνετα στην στέλνω τώρα :)

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε και λέμε:

2019_01.21-17_18.png.4221890097e539997e55b72df6fd1e7f.png

2019_01.21-17_17.png.f3932bb3fad9df62d1ae5d2697560458.png

Αυτές είναι οι τωρινές μου ρυθμίσεις, αφού από κάποιο σημείο και μετά το Νοέμβρη έριξα τα max ρολόγια αφού ξαφνικά είχα αστάθειες (δεν είχα το καλοκαίρι με 30+ βαθμούς στο δωμάτιο με τον FX και είχα με τους βία 20 και τον R7...ακόμα ανεβάζω σιγά-σιγά). Ο επεξεργαστής στα 3.8, μνήμες 3000/16.

Ακολουθούν αποτελέσματα, όσο τρέχω.

2019_01.21-17_15.png.331bd4acf29dc56605f92234ba2bae6c.png

2019_01.21-17_11.png.6951080bb644e153e68a7ec11e666ca2.png

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...