billeiros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ωραίος. Τη σκάλισες όπως έπρεπε τη vega. Μακάρι να έδινε η amd τέτοιες επιδόσεις out of the box και όχι κατόπιν επισταμένου πειράγματος. Παντως με τους drivers των τελευταιων μηνων και ανευ σκαλισματος εχει παρει το κατιτις της. παλλια 27αρι στο firestrike δεν το βλεπα ποτε. Είμαι ενα βημα απο την 2080ti αλλα δε μπορω να την αποχωριστω ευκολα... Η 2080ti θα μου δινει hdr στο μονιτορ μου? τωρα εχω freesync 2. μετα θα χασω κατι?? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, billeiros είπε Παντως με τους drivers των τελευταιων μηνων και ανευ σκαλισματος εχει παρει το κατιτις της. παλλια 27αρι στο firestrike δεν το βλεπα ποτε. Είμαι ενα βημα απο την 2080ti αλλα δε μπορω να την αποχωριστω ευκολα... Η 2080ti θα μου δινει hdr στο μονιτορ μου? τωρα εχω freesync 2. μετα θα χασω κατι?? Τι εννοεις αν θα σου δινει hdr στο μονιτορ σου; Το HDR ειναι feature που υπαρχει ή δεν υπαρχει στο περιφερειακο (monitor/TV) οχι στην καρτα γραφικων.. Οπως και το freesync/gsync.. Αν εχεις freesync monitor και παρεις nvidia καρτα θα χασεις το active sync support/vrr δηλαδη θα εχεις limited functionality στο μονιτορ σου, μπορει ομως στο μελλον να παρεις gsync support γιατι σταδιακα θα προστεθουν καποια μονιτορ με freesync σε αυτη την λιστα.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Τι εννοεις αν θα σου δινει hdr στο μονιτορ σου; Το HDR ειναι feature που υπαρχει ή δεν υπαρχει στο περιφερειακο (monitor/TV) οχι στην καρτα γραφικων.. Οπως και το freesync/gsync.. Αν εχεις freesync monitor και παρεις nvidia καρτα θα χασεις το active sync support/vrr δηλαδη θα εχεις limited functionality στο μονιτορ σου, μπορει ομως στο μελλον να παρεις gsync support γιατι σταδιακα θα προστεθουν καποια μονιτορ με freesync σε αυτη την λιστα.. Υποτιθεται οτι υποστηριζει το g sync αυτο το μονιτορ. limited τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Και γίνεται ακόμα χειρότερο... Προσπάθησα να εξομοιώσω τα αποτελέσματα τις τουμπανιασμένης 1070ti με την κοιμισμένη vega 64 (uc). Αρνητική εντύπωση μου κάνει το (φύκια για μεταξωτές κορδέλες) σύστημα ψύξης της asus, με 90% fan και 50αριζει... Με το entry level σύστημα ψύξης της gigabyte κρατάει τη ενεργοβόρα vega 64 δροσερότερη by miles... Με τέτοιο voltage και όλα τέρμα οι 48 βαθμοί είναι ότι πιο τίμιο θα δεις και πλησιάζουν νερό. Κάτω από 55 δεν θα δεις σε άλλη υλοποίηση αέρα. Προφανώς σε gaming δεν παίζω έτσι απλά για το φίλο Πέτρο έτρεξα τα bench. Οι strix σε όλες τις κάρτες με αέρα είναι ότι καλύτερο υπάρχει. 4 ώρες πριν, IoaZ είπε Τελικά βλέπω ότι έχει παρόμοιες επίδοσης με την vega 56 με παρόμοια κατανάλωση ( στο max WATT η vega 56 έχει 10 watt παραπάνω ) Όλα αυτά ισχίου μετά από σωστό σετάρισμα . Τα συγκεκριμένα bench είναι με τέρμα τα πάντα στο afterburner σε καθημερινό Mode βρίσκεται 60w παρακάτω την έχω στο 1volt με 2100core. Απλά για τον Πέτρο τα έβαλα όλα τέρμα. Χθες τεσταρα average κατανάλωση στο shadow στις 3 ώρες και με 99% μόνιμα usage ήταν στα 140watt με Max 160 στο hwinfo. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Tωρα βεβαια πως με 2100 core και 1v ειχες 140 watt κανεις δε ξερει. Ενδεικτικα η 1070 μου στα 1975 core με 0.893v επαιζε στα 170 watt και βαραγε και tdp limit συχνα πυκνα με 112% Power,δηλαδη 200 watt. Βεβαια η δικια μου δεν ηταν arkin edition... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Tωρα βεβαια πως με 2100 core και 1v ειχες 140 watt κανεις δε ξερει. Ενδεικτικα η 1070 μου στα 1975 core με 0.893v επαιζε στα 170 watt και βαραγε και tdp limit συχνα πυκνα με 112% Power,δηλαδη 200 watt. Βεβαια η δικια μου δεν ηταν arkin edition... Μπορείς να δεις στο θέμα των gsync freesync κάποια νούμερα που έχω βάλει. Το average ήταν 140 έπιασε και 160. Επειδή έχω μετρητή και στην πρίζα μπορώ να επιβεβαιώσω τις μετρήσεις του hwinfo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Aλλα ναι ξεχασα οτι παιζεις με cap οποτε δεν εχει νοημα η καταναλωση. Με cap βγαινει οτι καταναλωση θελει ο καθενας. 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Dantε είπε Aλλα ναι ξεχασα οτι παιζεις με cap οποτε δεν εχει νοημα η καταναλωση. Με cap βγαινει οτι καταναλωση θελει ο καθενας. Όχι στο shadow στο 99% είμαι τώρα με το gsync μόνιμα. Το ανέφερα πιο πάνω. Γενικά περισσότερο ευχαριστημένος δεν θα μπορούσα να ήμουν με την κάρτα και γενικά όλο το σύστημα. Τη δουλεύω και σε mining έχει βγάλει τα λεφτά της 10 φορές και ακόμα δίνει πόνο σε πολύωρα gaming sessions χωρίς να κάνει κιχ πουθενά. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Υποτιθεται οτι υποστηριζει το g sync αυτο το μονιτορ. limited τι εννοεις? Εγω βλεπω οτι υποστηριζει freesync 2 δεν βλεπω για gsync πουθενα.. Εκτος και αν ειναι στην λιστα με τα gsync support που εχει δωσει η nvidia μεσω s/w Limited εννοω δεν θα υποστηριζει πλεον το active sync support που χρειαζεσαι AMD hardware για να τρεξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εγω βλεπω οτι υποστηριζει freesync 2 δεν βλεπω για gsync πουθενα.. Εκτος και αν ειναι στην λιστα με τα gsync support που εχει δωσει η nvidia μεσω s/w Limited εννοω δεν θα υποστηριζει πλεον το active sync support που χρειαζεσαι AMD hardware για να τρεξει. Δεν ειναι στη λίστα των προτεινομενων απο nv αλλα λενε οτι δουλεύει. τώρα το τι συνεπαγεται αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, billeiros είπε Παντως με τους drivers των τελευταιων μηνων και ανευ σκαλισματος εχει παρει το κατιτις της. παλλια 27αρι στο firestrike δεν το βλεπα ποτε. Είμαι ενα βημα απο την 2080ti αλλα δε μπορω να την αποχωριστω ευκολα... Η 2080ti θα μου δινει hdr στο μονιτορ μου? τωρα εχω freesync 2. μετα θα χασω κατι?? Πρέπει να κάνεις δοκιμή στην πράξη για να το δείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πρέπει να κάνεις δοκιμή στην πράξη για να το δείς Τι να τα κανω τα παραπανω frames αν με ταραξει στο flickering? αυτα σκεφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Τι να τα κανω τα παραπανω frames αν με ταραξει στο flickering? αυτα σκεφτομαι Για αυτό θα κάνεις δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Για αυτό θα κάνεις δοκιμή Αυτο προυποθετει nvidia καρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Αυτο προυποθετει nvidia καρτα... Έτσι γίνονται οι δοκιμές 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα