Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άλλο ένα παιχνίδι που το DX12 δουλεύει σωστά και αποδίδουν και οι δύο καλύτερα.

https://gamegpu.com/mmorpg-/-онлайн-игры/the-division-2-beta-test-gpu-cpu

Σε εμένα και σε άλλους που διάβασα σέρνεται. Ενώ έχει γενικά καλή λειτουργία σε κάποιες στιγμές έχω τρελό frame drop και κολλήματα ενώ η κάρτα τρελαίνεται στο coil whine. Σε dx11 κανένα πρόβλημα. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πριν ή μετά το patch ;

Δε δοκίμασα σήμερα. Θα το δω και θα σου πω. Μιλάμε για τρελό coil whine και κολλήματα στα frames όχι συνέχεια αλλά σε κάποια διαστήματα.

Σε γενικές γραμμές όμως ενω έχω περισσότερα frames στο dx12 έχω θεματα. Ίσως να φταίει και η μνήμη στο pc είναι στα 8 gb και σε dx12 δεν αρκεί από ότι κατάλαβα.

Ίσως και να πρέπει να στείλω την κάρτα για αντικατάσταση αν δεν είναι θέμα οδηγων.

Προλαβαίνω μέχρι τέλος του μήνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη πολλα εχουν ειπωθει για τις vega και την καταναλωση/θερμοκρασιες τους δειτε εδω ενα βιντεακι μου με την συμπεριφορα της καρτας με το καταλληλο uv/oc της, κατα το bench του assasins creed odyssey. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 7

17 λεπτά πριν, billeiros είπε

Επειδη πολλα εχουν ειπωθει για τις vega και την καταναλωση/θερμοκρασιες τους δειτε εδω ενα βιντεακι μου με την συμπεριφορα της καρτας με το καταλληλο uv/oc της, κατα το bench του assasins creed odyssey. 

Μεγειές ο 9700κ.

Δεν πιστευω να μου πεις οτι ειδες διαφορα απο τον 8700κ😛

• Like 1

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Μεγειές ο 9700κ.

Περιμενω θερμοκρασιες απο ibtl οταν τρεξει να δουμε διαφορες. Κυριως εκει θα υπαρχει διαφορα στα υπολοιπα 1-2fps διαφορες βρισκονται. 

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Περιμενω θερμοκρασιες απο ibtl οταν τρεξει να δουμε διαφορες. Κυριως εκει θα υπαρχει διαφορα στα υπολοιπα 1-2fps διαφορες βρισκονται. 

Θερμοκρασίες ναι σιγουρα.

Για αυτο ρωταω για αποδοση μιας και εγω απο 4790κ πηγα στον 9700κ.

Εγω ειδα στο συνολο διαφορες αλλα με τον 8700κ δεν ξερω τι διαφορες,περα απο θερμοκρασιες υπαρχουν.

17 λεπτά πριν, billeiros είπε

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/dh-023

Ειναι δυνατον να τραβας video την οθονη με το κινητο; Σε ποια δεκαετια ζεις;

6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μεγειές ο 9700κ.

Φυσιολογικά μόνο στα temps υπάρχουν διαφορές.... 

• Like 1

10 λεπτά πριν, Razor333 είπε

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/dh-023

Ειναι δυνατον να τραβας video την οθονη με το κινητο; Σε ποια δεκαετια ζεις;

Στο 40.εσυ και η ευγενεια σου φυσικα θα πρεπε να ζειτε στο 2551.Αντε γεια βραδιατικα

18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μεγειές ο 9700κ.

Σε επιδοσεις cpu ναι καθως κλοκαρεται ευκολα ενω πριν δε μπορουσα να ανεβασω ευκολα και εκει που ηθελα το συστημα. επισης θροτλαρε καμια φορα σε oc στα 4.9.Απο θερμοκρασιες τωρα τεραστια διαφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν το Odyssey είναι βαρύ παιχνίδι αλλά και εμένα η Vega 56 Gigabyte Gaming μετά από 2 ώρες έφτασε μέχρι 61 βαθμούς με το fan μέχρι 1800rpm και u/v με core clock μέχρι 1650mhz

Το gpu load έπαιζε μεταξύ 70-99% και η κατανάλωση από 120-185W περίπου 

Βέβαια κάποιες ενδείξεις της gpu ήταν αρκετά παραπάνω 74-75 βαθμούς και τις έχω δει μέχρι 89

Odyssey 2 hours.jpg

Επεξ/σία από Inler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, billeiros είπε

Στο 40.εσυ και η ευγενεια σου φυσικα θα πρεπε να ζειτε στο 2551.Αντε γεια βραδιατικα

Σε επιδοσεις cpu ναι καθως κλοκαρεται ευκολα ενω πριν δε μπορουσα να ανεβασω ευκολα και εκει που ηθελα το συστημα. επισης θροτλαρε καμια φορα σε oc στα 4.9.Απο θερμοκρασιες τωρα τεραστια διαφορα

Είχες αρκετά budget μητρική με τον 8700Κ ενώ τώρα είσαι με Top με τον 9700Κ...αυτά για το throttling.... Το κλοκαρισμα έχει σχέση με το silicon lottery.... Καλύτερο κομμάτι σου κάθισε 9700Κ από 8700Κ....Στα temps θα είδες αρκετή διαφορά όπου και εντοπίζεται η κυρία διαφορά τους.... 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...