Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Βρε, έχω λόξα με τις θερμοκρασίες. Με κράζουν-πειράζουν και δίπλα, αλλάμένω πιστός στο ταμπούρι του uv🤣.

Ναι το εχω καταλαβει αλλα με ενα custom fan ειναι μια χαρα δεν παει ευκολα πανω απο 61c

• Like 1
Δημοσ.

Καλά πολύ τρελαίνεστε για τα temps χωρίς λόγο μερικοί..Θυμάμαι την Asus GTX480 που είχα και έπαιζε μόνιμα με 90-92C, κανένα πρόβλημα. GPU είναι, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι απλά πλέον με τις μλκίες τα GPU boost πέφτουν τα ρολόγια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Ναι το εχω καταλαβει ότι είσαι μουρλός (proper🤣) αλλα με ενα custom fan ειναι μια χαρα δεν παει ευκολα πανω απο 61c

Με custom fan curve την έχω. Πάει μέχρι 58-59 max@53-54% fan speed.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Με custom fan curve την έχω. Πάει μέχρι 58-59 max@53-54% fan speed.

Εγω της εχω δωσει λιγο παραπανω στα φαν.

Παιζω 24/7 στοκ ρευμα και με ρολογια 2025-2040 και μνημες +850 και μέγιστη θερμοκρασια που εχω δει ειναι 61c με θερμοκρασία δωματιου 23-24c (aircodition στο ζεστό εννοείται 😛 )

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε οι cpu δεν παθαινουν τιποτα αν δουλευουν 80-85 συνεχεια. Απλα ως ψειρες που ειμαστε θελουμε το καλυτερο δυνατο. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σχετικό, όταν χάλασε η H115i και βάραγε 85άρια έτρωγα CTDs στα παιχνίδια.

Τώρα έχεις noctua rules..... Εκεί που η aio ξεφουσκώνει η αεροψυκτρα απλα δίνει πόνο και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AIO για κανένα λόγο, ούτε υδρόψυξη ακριβώς είναι παρα μόνο για το look και για να χαίρεται κάποιος οτι έχει υδρόψυξη έχοντας πάντα το ρίσκο ενός πιθανού leak, που το 90% των ΑΙΟ όταν έχουν διαρροή είναι πάνω στο wb, αντλία και τανκ όλα σε ένα και φυσικά είναι και το χειρότερο σημείο για να έχει κάποιος διαρροή

Μια καλή αερόψυξη έχει παρόμοια απόδοση χωρίς το ρίσκο του ατυχήματος, αν μιλήσουμε για ένα σωστό custom wc loop εκεί είναι άλλο επίπεδο σε απόδοση και ασφάλεια απλά το πρόβλημα είναι το κόστος που το 400άρι φεύγει για πλάκα, απλά όσοι κοροιδεύουν λέγοντας οτι το watercooling είναι μόνο για το look έχουν στο μυαλό τους μόνο τις κωμικοτραγικές ΑΙΟ που μαθηματικά κάποια στιγμή θα αποτύχουν....αλλά όπως λέει και η παροιμία το φτηνό κρέας.....

Επεξ/σία από aorus
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Τώρα έχεις noctua rules..... Εκεί που η aio ξεφουσκώνει η αεροψυκτρα απλα δίνει πόνο και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.... 

Και εγω σκεφτομουν την noctua αλλα αντε χωρεσε την στο nzxt h500 και το αλλο θεμα δεν θα βρισκει επανω στις μνημες?(gskill trident z)

Δημοσ.

Gskill Trident Z έχω και εγώ με την phanteks 14pe.... Κανένα πρόβλημα.... Πόσο μάλλον με την noctua που έχει και μεγαλύτερη ποικιλία στις αεροψυκτρες... 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Gskill Trident Z έχω και εγώ με την phanteks 14pe.... Κανένα πρόβλημα.... Πόσο μάλλον με την noctua που έχει και μεγαλύτερη ποικιλία στις αεροψυκτρες... 

Για την "μεγαλη"σκεφτομαι

https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html

Και την κρακεν χ62 να την μετακομίσω στον 5960χ

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Για την "μεγαλη"σκεφτομαι

https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html

Και την κρακεν χ62 να την μετακομίσω στον 5960χ

Βγάζει και αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/7106768/Noctua-NH-D15S.html

με ίδιες επιδόσεις με την  D15 που λες.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως χρειαστεί να σηκώσεις το 2ο fan αν βρίσκει με την gskill.... Οπότε πρέπει να υπολογίσεις το Extra λιγοστό ύψος που θα προστεθεί για να δεις μην βρίσκει γενικά  στο κουτί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...