Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Δεν παιζεσαι με τιποτα. κι οτι ειχα αρχισει να σε παιρνω με καλο ματι... 

Απλα γραφω καποια παιχνιδια που εχω παιξει και τα πανε καλυτερα η nvidia. Οπως πχ γραφεις για τα παιχνδια που τα πανε καλυτερα η amd ενα πραγμα. Δεν ειναι κακο να γινετε συγκριση δεν ειναι κακο να τα πηγαινει χειροτερα σε καποια παιχνιδια μια καρτα. Εκτος οπως ειπα αν θελετε να λεμε μονο για τα 2-3 καλα παιχνιδια που πετανε οι amd εκει παω πασο.

Δημοσ.

Μην πιάνεις μεμονωμένα games @Arkin

.... Και οι πράσινες δεν τα πάνε καλά σε κάποιο άλλο Game.... Μην βγάζουμε σκαρτες τις gpu αν δεν πατάνε καλά σε κάποιες συγκεκριμένες Games engine.... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Το είπαμε και το ξαναείπαμε, μην το κουράζουμε άλλο.

Υπάρχουν μηχανές φιλικές προς τη μία εταιρεία, άλλες προς την άλλη, και κάποιες που λειτουργούν καλά και στους 2.

Καταρρίπτεται έτσι, και το παραμύθι με το "γενικό GCN optimize λόγω κονσολών".

Να στο πω κι αλλιώς...σου στήνω bench με την VII vs 2080, χωρίς να πω το παραμικρό ψέμα, όπου θα την κερδίζει αρκετά...απλά θα λέω τη μισή αλήθεια.

Για αυτό το λόγω κράζουμε τους "ανεξάρτητους-αξιόπιστους" tubers/testers, επειδή στήνουν την εκάστοτε σουίτα δοκιμών μονόπλευρα (συνήθως προς το γρασίδι, όχι προς τα γαρύφαλλα).

Είδα στα test για την VII, το Arma3...για όνομα...

Βρε εγω το ξερω τι συμβαινει για αυτο εγραψα αλλου ειναι μπροστα amd αλλου nvidia αλλα φαινεται μερικους αν τους πεις οτι ειναι πισω σε 10-15 παιχνιδια δεν μπορουν να το χωνεψουν. Απλα και ξεκαθαρα. 

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Μην πιάνεις μεμονωμένα games @Arkin

.... Και οι πράσινες δεν τα πάνε καλά σε κάποιο άλλο Game.... Μην βγάζουμε σκαρτες τις gpu αν δεν πατάνε καλά σε κάποιες συγκεκριμένες Games engine.... 

Μια μηχανη επιασα απο οτι καταλαβα που ειναι ιδια σε 10-15 παιχνιδια που δεν τα παει καλα με amd. Τα οποια τα εχω παιξει ολα. Για τις πρασινες δεν γνωριζω παιχνιδια που δεν ειναι smooth οτι ειναι πιο κατω ναι το shadow/BF 5 ειναι 2 απο αυτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Το shadow είναι από τα λίγα παιχνίδια που δουλεύει τέλεια το dx12 και πάει τραίνο και στις δύο εταιρείες... 

Μπορουμε να κανουμε ενα θεμα για μερικα ΑΑΑ παιχνιδια να βγαλουμε καποια ακρη. Δεν μπορουμε ομως να γραφουμε μονο για τα παιχνιδια που τα πανε καλα οι amd και να ξεχναμε ολα τα αλλα γιατι δεν βολευει μερικους. Γιατι αυτο εγραψε ο billeiros στην πρωτη απαντηση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βρε εγω το ξερω τι συμβαινει για αυτο εγραψα αλλου ειναι μπροστα amd αλλου nvidia αλλα φαινεται μερικους αν τους πεις οτι ειναι πισω σε 10-15 παιχνιδια δεν μπορουν να το χωνεψουν. Απλα και ξεκαθαρα. 

Μια μηχανη επιασα απο οτι καταλαβα που ειναι ιδια σε 10-15 παιχνιδια που δεν τα παει καλα με amd. Τα οποια τα εχω παιξει ολα. Για τις πρασινες δεν γνωριζω παιχνιδια που δεν ειναι smooth οτι ειναι πιο κατω ναι το shadow/BF 5 ειναι 2 απο αυτα.

Για το Assassin's γενικά τα έχουμε πει αρκετές φορές για τις πράσινες και τις κόκκινες gpus.... Εγώ είπα να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα και γενικά να μην λέμε ότι δεν τραβάει μια κάρτα λόγω μιας engine..... Ο Bill για μένα ξηγηθηκε σωστά και ποσταρε σωστά στο shadow για έγκυρο αποτέλεσμα.... Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να αναιρεί κανένας ότι η 64lc βρίσκεται μπάρα μπάρα με 2070.....Έλεγα  παλαιότερα ότι δεν περνάει 1080 αλλά είναι επιπέδου 2070 η Liquid.... 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπορουμε να κανουμε ενα θεμα για μερικα ΑΑΑ παιχνιδια να βγαλουμε καποια ακρη. Δεν μπορουμε ομως να γραφουμε μονο για τα παιχνιδια που τα πανε καλα οι amd και να ξεχναμε ολα τα αλλα γιατι δεν βολευει μερικους. Γιατι αυτο εγραψε ο billeiros στην πρωτη απαντηση. 

Αλλα σε λενε αλλα λες!!Ξεκινας συζητηση για ενα θεμα και το γυρνας σε αλλο!Εχεις μια εικονα στο μυαλο σου και τα συνδιαζεις με αλλα θεματα τα οποια και δεν εχεις γνωση αλλα και δεν κολλανε μεταξυ τους!

Υ.Γ να ξες εγω σε παω ομως keep going 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Αλλα σε λενε αλλα λες!!Ξεκινας συζητηση για ενα θεμα και το γυρνας σε αλλο!Εχεις μια εικονα στο μυαλο σου και τα συνδιαζεις με αλλα θεματα τα οποια και δεν εχεις γνωση αλλα και δεν κολλανε μεταξυ τους!

Υ.Γ να ξες εγω σε παω ομως keep going 

Για δες τι εγραψα στην αρχη:

Ειναι αναλογα το παιχνιδι σε AC origins/odyssey/atila και γενικα τα dx11 παιχνιδια η amd ειναι πισω με τα dx12 εχει ανεβει αρκετα.Αναλογα τι παιζει ο καθενας υπαρχουν διαφορες 5-10% μεταξυ τους. Οι drivers παντως δινουν παρα πολυ και παιζουν το βασικο ρολο στο αν ενα παιχνιδι ειναι smooth.

Και κλασικα ο billeiros μην του θιξουμε την vega αρχισε παλι να μην γραφουμε για αυτα τα παιχνιδια τα οποια τα παιζει ολος ο κοσμος. Ας γραφουμε μονο για αυτα που τα πηγαινουν καλα τοτε να ζει το ονειρο του.

Προχθες τα λεγαμα παλι με το φιλο inler για το total war atila και οι vega συμπεριφερονται πολυ ασχημα συγκριναμε ακριβως τα ιδια και ειμαι ενα 20% μπροστα. Τι φταιει δεν ξερουμε. Αλλα ναι ας γραφουμε μονο για τα παιχνιδια που τα πανε καλα οι vega μην θιχτει κανεις λες και ειστε παιδια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για δες τι εγραψα στην αρχη:

Ειναι αναλογα το παιχνιδι σε AC origins/odyssey/atila και γενικα τα dx11 παιχνιδια η amd ειναι πισω με τα dx12 εχει ανεβει αρκετα.Αναλογα τι παιζει ο καθενας υπαρχουν διαφορες 5-10% μεταξυ τους. Οι drivers παντως δινουν παρα πολυ και παιζουν το βασικο ρολο στο αν ενα παιχνιδι ειναι smooth.

Και κλασικα ο billeiros μην του θιξουμε την vega αρχισε παλι να μην γραφουμε για αυτα τα παιχνιδια τα οποια τα παιζει ολος ο κοσμος. Ας γραφουμε μονο για αυτα που τα πηγαινουν καλα τοτε να ζει το ονειρο του.

Βρε  χεστηκα για τη βεγκα.τονισα το οτι τα τελευταια assasin οπως κ το wildlandς  τα χει βασισει η ubi σε μια ΙΔΙΑ μηχανη γραφικων. και η ποια δεν παει καλα σε amd. το γιατι ακριβως άγνωστο. κ tetris open world να βγαλουν αν ειναι βασισμενο σ αυτη τη μηχανη ετσι θα τρεχει. κ μου λες για ποσα παιχνιδια οτι επειδη ειναι σε dx 11  οτι δεν παει καλα. δεν καταλαβαινεις μου φαίνεται... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη για να καταλαβω γιατι ειμαι απο χωριο. Σε ολα τα υπολοιπα dx11 τα πηγαινουν καλα και βγαζουν τα fps που πρεπει? Φταιει μονο αυτη η μηχανη της ubisoft? Γιατι το total war τεσταραμε προχθες και δεν επαιζε καλα η vega 56 του φιλου. Να βγαλουμε μια ακρη τι συμβαινει.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Attila Total War που τσεκάραμε με το φίλο Arkin είναι +12fps μπροστά η 1070ti από Vega56

Και στο Internet που τσέκαρα λίγο αλλά και στο YouTube benches γενικά σε Attila Empire Britannia Total War η Vega56 είναι κάτω και από 1070

Εγώ προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα ξεκάθαρα...Δεν θα υποστηρίξω την επιλογή μου με το ζόρι..Αυτός είναι και ο λόγος που έχω αγγελία την Vega56 αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν τη δώσω ακόμα...Στα παιχνίδια που παίζω τώρα όπως το Odyssey ή αργότερα το Attila είναι πολύ πίσω από 1070ti/2060...Στο Resident Evil 2 Remake Kingdom Come Deliverance 2K19 νομίζω είναι στα ίδια ή ελαφρώς μπροστά... Στο Shadow Of the Tomb Raider Far Cry 5 περίπου στα ίσα 

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Inler είπε

Σε Attila Total War που τσεκάραμε με το φίλο Arkin είναι +12fps μπροστά η 1070ti από Vega56

Και στο Internet που τσέκαρα λίγο αλλά και στο YouTube benches γενικά σε Attila Empire Britannia Total War η Vega56 είναι κάτω και από 1070

Εγώ προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα ξεκάθαρα...Δεν θα υποστηρίξω την επιλογή μου με το ζόρι..Αυτός είναι και ο λόγος που έχω αγγελία την Vega56 αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν τη δώσω ακόμα...Στα παιχνίδια που παίζω τώρα όπως το Odyssey ή αργότερα το Attila είναι πολύ πίσω από 1070ti/2060...Στο Resident Evil 2 Remake Kingdom Come Deliverance 2K19 νομίζω είναι στα ίδια ή ελαφρώς μπροστά... Στο Shadow Of the Tomb Raider Far Cry 5 περίπου στα ίσα 

Δοκίμασα το total war, έβγαλα τα ίδια με τα αποτελέσματα του Arkin (αυτά Που εκανε χωρίς Overclock). 

2 παρατηρήσεις:

Τα έτρεξα σε qhd ανάλυση (native του monitor) δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ανάλυση στο bench. 

-  Είτε oc η vega είτε stock έβγαλε τα ιδια ακριβώς αποτελέσματα... 

Ps1: Στα περισσότερα 'παλιά' παιχνίδια νομίζω έχει προβάδισμα η Nvidia.

Ps2: Πως το παίζεις αυτο το παιχνίδι ρε.. έφαγε uninstall μόλις τελείωσε το bench :P   

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Inler είπε

Αυτο προσπαθησα να εξηγησω πριν οτι η κατασταση ειναι μοιρασμενη και απο εκει και περα εξαρτατε τι παιχνιδια παιζει ο καθενας. Εχει παιχνιδια που ειναι 10% μπροστα η vega 64 UV/OC αν καποιος παιζει αυτα ειδικα με uncapped fps απλα θα παει εκει. Αν καποιος παιζει αυτα που ανεφερα η αλλα που ευννοουν τις αρχιτεκτονικες της nvidia θα παει εκει. Αν καποιος λιωνει strange brigade θα τον πουμε πανε παρε 2080? Προφανως οχι την VII θα προτεινουμε. 

Να ξερετε ο περισσοτερος κοσμος ασχολειται με 1-2 παιχνιδια το χρονο. Κυριως αυτοι που λιωνουν online θα ασχοληθουν με 1-2 παιχνιδια απο 500-600 ωρες στο καθενα. Και η λογικη λεει οτι πριν αγορασουν κατι θα δουν το performance σε αυτα τα παιχνιδια και θα κανουν την αναλογη αγορα. Το far cry 5 νομιζω ειναι amd παιχνιδι μπορω να πω οτι το καταευχαριστηθηκα στις 45 ωρες του δεν ειχα θεμα smoothness. Και στο shadow τα ιδια και ας βρισκεται 10% μπροστα η vega 64 LC.

Δημοσ.

leros2004 παίζει ρόλο και η ανάλυση

Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.. Περιμένω ένα mod όταν βγει το 1212 A.D Campaign που αλλάζει τελείως το παιχνίδι 

Ακριβώς κάπου υπερέχει η μία κάπου ή άλλη...Υπάρχουν και οι παράγοντες κατανάλωση και plug and play της Nvidia που για κάποιους είναι εξίσου σημαντικοί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...