Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οι μνημες σου οι samsung ειναι πιο ομορφες απο τις micron. Κακα τα ψεμματα. Περισσοτερο για benchmark ειναι τετοια OC παρα για daily. Δεν εχει και νοημα για 1-2fps διαφορες. Ποσα τερματιζεις core στην 2080/2070 σου?

Η 2080 μου σε μπεντς 2085 στα τερματα χωρις voltage curve(δεν νομιζω να δώσει κατι παραπανω)πατατα δλδ και να δω τωρα τι φταίει και δεν τα παει.

Η 2070 ειναι καλο κομματακι,Samsung μνημες επισης και 2100-2125 πυρηνας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Η 2080 μου σε μπεντς 2085 στα τερματα χωρις voltage curve(δεν νομιζω να δώσει κατι παραπανω)πατατα δλδ και να δω τωρα τι φταίει και δεν τα παει.

Η 2070 ειναι καλο κομματακι,Samsung μνημες επισης και 2100-2125 πυρηνας.

Ελα ρε συ μια χαρα ειναι τα 2085. Οι μπανανες παιζουν στα 1900-2000 το πολυ. 50mhz διαφορα. Η 2070 και σαν πιο μικρο chip ανεβαινει καλυτερα. Μην το σκεφτεσαι καν μια χαρα καρτες ειναι και οι 2.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Ρε παει καλα η ρουφιανα σου.Μιλαμε gold κομμάτι σου κατσε.

Νόμιζα οτι παιζεις μαξ στα 2100.

Παπαρια αρα για αυτο εχουμε 300+βαθμούς διαφορά 

2130mhz χτύπησα και αυτό ύστερα από ψάξιμο με curve........Τα 2100mhz τα maxarei χωρίς curve.....

Η 2080 μου σε μπεντς 2085 στα τερματα χωρις voltage curve(δεν νομιζω να δώσει κατι παραπανω)πατατα δλδ

δεν είναι πατάτα ο πυρήνας στα 2085mhz ......δεν έχεις δεί πατάτες,για αυτό το λές.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

2130mhz χτύπησα και αυτό ύστερα από ψάξιμο με curve........Τα 2100mhz τα maxarei χωρίς curve.....

δεν είναι πατάτα ο πυρήνας στα 2085mhz ......δεν έχεις δεί πατάτες,για αυτό το λές.....

Απο πασκαλ εποχη δεν μου εχει κατσει καρτα απο οσες περασαν απο τα χερια μου να κλοκαρει κατω απο 2025 ισως για αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Απο πασκαλ εποχη δεν μου εχει κατσει καρτα απο οσες περασαν απο τα χερια μου να κλοκαρει κατω απο 2025 ισως για αυτο

Για τις πιο παλιές κάρτες δεν θυμάμαι και πολλά σε κλόκια τι κάνανε......Αλλά από την 780ti που είχα θυμάμαι ότι ήταν σκύλος overclock......η 980ti απλά champion overclocker (1620mhz) ......η 1080ti ήταν πολύ μέτρια για το όνομα της evga ftw3 ........ και η 2080 strix oc (μου θυμίζει λίγο εποχές 980ti.....πολύ λίγο όμως) συγκαταλέγεται στις κάρτες για καλό overclocking (οτιδήποτε πάνω από 2000-2050mhz σε pascal & turing είναι καλό).......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Για τις πιο παλιές κάρτες δεν θυμάμαι και πολλά σε κλόκια τι κάνανε......Αλλά από την 780ti που είχα θυμάμαι ότι ήταν σκύλος overclock......η 980ti απλά champion overclocker (1620mhz) ......η 1080ti ήταν πολύ μέτρια για το όνομα της evga ftw3 ........ και η 2080 strix oc (μου θυμίζει λίγο εποχές 980ti.....πολύ λίγο όμως) συγκαταλέγεται στις κάρτες για καλό overclocking (οτιδήποτε πάνω από 2000-2050mhz σε pascal & turing είναι καλό).......

Εποχή 780 κτλ ειχα 2 τιτανες σε νερα με bios skynet που σκιζανε ειχα βγει πρωτος σε valley στο overclock.net 

Α ειχα παρει και 780ti class και μετα kpe.Η class κλοκαρε καλυτερα απο kpe

Ο φρανκεσταιν kpe

20140327-235259.jpg

Μετα σε 980τι ειχα gigabyte extreme που επισης εκει τερματιζε στα 1620 με 1640 στα 1580 ηταν σταθερη στα παιχνιδια.

Σε πασκαλ ξεκίνησα απο 1070-1080-1080τι.οι μικρες μου ηταν ασήμαντες η 1070 ασχετα αν ηταν strix oc ηταν απο τις πιο μπανανες που περασαν απο τα χερια μου σε oc.Η 1080 f.e που ειχα χρονιζε στα 2130 αλλα ζεματαγε.Οι 1080tis που ειχα παιζανε μαξ 2063-2070.

Αυτες που εχω τωρα τα γνωστα.

Καλα ειμαστε

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 10
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εποχή 780 κτλ ειχα 2 τιτανες σε νερα με bios skynet που σκιζανε ειχα βγει πρωτος σε valley στο overclock.net 

Α ειχα παρει και 780ti class και μετα kpe.Η class κλοκαρε καλυτερα απο kpe

Τι μου θύμισες ......780ti που είχα στα τέρματα στο valley 1325mhz....και 84.2fps μιας και προσπαθούσα για σκοράκι σε αυτό το bench και εγώ......

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=53623953

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Τι μου θύμισες ......780ti που είχα στα τέρματα στο valley 1325mhz....και 84.2fps μιας και προσπαθούσα για σκοράκι σε αυτό το bench και εγώ......

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=53623953

Αυτες ηταν εποχές με φλασαρισμα καστομ bios οι καρτες ξεφευγαν.Μονο που ηθελαν καλο psu  single rail με αμπερ στην 12αρα τους

Με κατι bios custom που φτιαχνανε κατι τυπακια στο ocn.net ξεκλειδωνες τα παντα ολα,για την class και την kpe ειχα παρει φαντασου και evbot.Ακομα το εχω στο κουτι του.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Αυτες ηταν εποχές με φλασαρισμα καστομ bios οι καρτες ξεφευγαν.Μονο που ηθελαν καλο psu  single rail με αμπερ στην 12αρα τους

Με κατι bios custom που φτιαχνανε κατι τυπακια στο ocn.net ξεκλειδωνες τα παντα ολα,για την class και την kpe ειχα παρει φαντασου και evbot.Ακομα το εχω στο κουτι του.

Τι μου θυμησες τωρα, η καλυτερη εποχη ητανε για αυτους που γουσταρανε oc benchhakia κτλ, reference καρτα επαιρνες την πιο απλη και μπορουσες να βαλεις custom bios της αρεσκειας σου απο skynet με οσο tdp γουσταρες εκανες και το χακ στο ab και ειχες την δυνατοτητα φουλ voltage control μεχρι να τιναξεις τα vrms της καρτας στον αερα😂

Και ακουγανε και στην ταση τα chip κανανε scaling επαιρνες Mhz.

Τωρα οι καρτες εχουν γινει τελειως ξενερωτες, ουτε σε ταση ακουνε, ουτε bios custom εχει νοημα να κατσες να φτιαξεις με More tdp limit αφου και να δωσεις ταση τιποτα δεν κανει αρα τι να το κανεις το tdp, μεχρι και τα νερα δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα πλεον σε αυτες, τερμα ξενερωτες οι σημερινες gpu σε αυτο το κομματι, θελουμε πισω εποχες gtx780 και Titan πρωτης γενιας😛

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Τι μου θυμησες τωρα, η καλυτερη εποχη ητανε για αυτους που γουσταρανε oc benchhakia κτλ, reference καρτα επαιρνες την πιο απλη και μπορουσες να βαλεις custom bios της αρεσκειας σου απο skynet με οσο tdp γουσταρες εκανες και το χακ στο ab και ειχες την δυνατοτητα φουλ voltage control μεχρι να τιναξεις τα vrms της καρτας στον αερα😂

Και ακουγανε και στην ταση τα chip κανανε scaling επαιρνες Mhz.

Τωρα οι καρτες εχουν γινει τελειως ξενερωτες, ουτε σε ταση ακουνε, ουτε bios custom εχει νοημα να κατσες να φτιαξεις με More tdp limit αφου και να δωσεις ταση τιποτα δεν κανει αρα τι να το κανεις το tdp, μεχρι και τα νερα δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα πλεον σε αυτες, τερμα ξενερωτες οι σημερινες gpu σε αυτο το κομματι, θελουμε πισω εποχες gtx780 και Titan πρωτης γενιας😛

Έτσι συμφωνώ σε ολα.

Και μαπα κομματι να σου καθόταν την μουλιαζες με ενα customaki bios και εκανε παπαδες.

Ειχες και την χαρα-έκπληξη να δείς τι asic θα σου κατσει.

Ωραίες εποχές για αυτο και η πρασινη τα κλείδωσε ολα.Η amd τουλάχιστον στον κομματι oc gpu κραταει ακομα,για αυτο και ξυπνάνε οι καρτες της στο "πειραγμα"

Πραγματικά αν η νεα vega ειναι σε επίπεδα 2080 στα 700-750 σκέφτομαι πολύ σοβαρα να παρω μια και ας θυσιάσω το gsync Monitor.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ειχες και την χαρα-έκπληξη να δείς τι asic θα σου κατσει.

Eμ αυτο που το πας, μεχρι και το ασικ μας κλειδωσανε😨

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Eμ αυτο που το πας, μεχρι και το ασικ μας κλειδωσανε😨

Και εαν θυμάσαι το asic στις kpe 980ti το πληρωνες,διπλα απο καθε asic ειχε και την ανάλογη τιμη στο site της evga.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα daily ο cpu (5.1ghz) και stock η rtx 2080 με max real boost στα 1980mhz.....ένα run σε Time Spy με τον 418.81 gpu driver.......

https://www.3dmark.com/3dm/33206037?

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 7

Σε ότι βλέπεις, βάλε + 100-150ΜΗz παραπάνω στις V σε πυρήνα (1480....ήμαρτον) και ανάλογα τα τσιπάκια στις μνήμες από 50 μέχρι 150 (και παραπάνω) και από εκεί.

Σίγουρα ανεβάζει και η 2060, αλλά έχει πιο κοντινό ταβάνι.

Όχι συγκλονιστικές τελικές διαφορές, αλλά δεν την φτάνει την 56.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...