BabisTs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Η μητρικη ειναι λιγο μαπα που τον εχω μιας και οταν εστηνα το συστημα δεν έβρισκα ζ390 ετοιμοπαραδωτη και ετσι πηγα σε ζ370 msi sli plus.Απλη μητρικουλα για απλο oc. Ως εκει καλη ειναι. Με 11-phase power design η msi μια χαρά είναι για τον 9700Κ......σιγά τις περισσότερες ενεργειακές ανάγκες που έχει ο 9700Κ.....
azazil1190 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Με 11-phase power design η msi μια χαρά είναι για τον 9700Κ......σιγά τις περισσότερες ενεργειακές ανάγκες που έχει ο 9700Κ..... Τα vrms δεν εμπιστεύομαι στις "απλές" μητρικές
BabisTs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Με 1,28v που είσαι daily δεν φοβάσαι κάτι για μένα...... 1
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Η μητρικη ειναι λιγο μαπα που τον εχω μιας και οταν εστηνα το συστημα δεν έβρισκα ζ390 ετοιμοπαραδωτη και ετσι πηγα σε ζ370 msi sli plus.Απλη μητρικουλα για απλο oc. Ως εκει καλη ειναι. Και ομως η vega lc δεν ειναι καλυτερη απο 2070 μιας και τις εχω δοκιμασει και τις 2 οπως ξερεις.Με ενα oc την ταξης 2070+ οπως έγραψα,ξεφεύγει και απο lc και απο 1080.Ειδικα στα νεα παιχνιδια. Σε bench μονο σε 3dmark ειναι μπροστα η lc εσυ τις αλλαζεις σαν τα μαρουλοφυλα. δεν εχεις δει πως παει με το σωστο uv oc πλεον. Και στο hw unboxed αν δεις που την εχει χωριστα λιγο πανω απο 2070 ειναι. (ακλοκαριστες κ οι δυο) Δεν θεωρω αναβαθμιση σοβαρη την 2070.και για την ti ειχες δικιο. Μονο η 2080 εχει νοημα Εδω φαινεται ξεκαθαρα.
azazil1190 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, billeiros είπε εσυ τις αλλαζεις σαν τα μαρουλοφυλα. δεν εχεις δει πως παει με το σωστο uv oc πλεον. Και στο hw unboxed αν δεις που την εχει χωριστα λιγο πανω απο 2070 ειναι. (ακλοκαριστες κ οι δυο) Δεν θεωρω αναβαθμιση σοβαρη την 2070.και για την ti ειχες δικιο. Μονο η 2080 εχει νοημα Εδω φαινεται ξεκαθαρα. Στα παιχνιδια που τρεχω εγω ειναι πιο μπροστα η 2070 oc.Ποσο ακομα uv/oc να εκανα ρε συ?Και στην lc και στην devil οσο ηταν να παρουν πήραν. Και στα 2ghz να φτασει η vega εαν δεν ειναι οπτιμαιζ τα παιχνιδια για αυτές παλι σαν κοτες θα πηγαινουν. Τα διαφορα youtubokanala πλεον δεν τα εμπιστευομαι μιας και ολοι απο καποια κερδίζουν (amd/nvidia)Συγκεκριμένα ο Steve ναι ειναι ο πιο αντικειμενικός στα review του σε σχεση με τους υπόλοιπους αλλα κλινει προς amd μερια. Εμπιστευομαι εμενα και τα ματια μου. Στην περιπτωση αυτη την στιγμη που θες αναβάθμιση και δεν θες να ματώσεις η καλύτερη επιλογή ειναι η 2080.Αλλα επειδη και η 2070 δεν ειναι αδυναμη καρτα θα σου λεγα να το σκεφτείς σοβαρα εαν ειναι να δωσεις την δικη σου και κανα 50ρικο διαφορα για καλη υλοποίηση 2070.Και οταν βγουν οι αμπερ και τιμη θα κρατήσει αλλα και πιο γρήγορα θα φύγει και δεν θα εχεις σκασει μια περιουσία για 2080-2080ti,οι οποίες θα σε πονέσουν απο την χασουρα. Για να με βλέπεις να επιμένω για την 2070 στην συγκεκριμένη περίπτωση κατι ξερω.Αν ειματαν κοντα στην δανειζα να δεις μονος σου και να συγκρίνεις στο ιδιο μηχανημα,το δικο σου δλδ σε σχεση με την lc Δες και το παρακάτω το ειχε ποσταρει και μελος σε προηγούμενη σελιδα. Εχει και στοκ 2070 vs 64lc και oc vs oc https://babeltechreviews.com/overclocking-showdown-the-rx-vega-64-vs-the-rtx-2070/3/ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190 2
BabisTs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Και άλλο boost από 418.81.....135fps με stock gpu...... 6
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε Και άλλο boost από 418.81.....135fps με stock gpu...... Απο 126 με τους 417.01 τσιμπησες 9fps με 2 νεους drivers. Παω να τρεξω και εγω ενα να δουμε αν πηραν τιποτα και οι pascal. Μπραβο στη nvidia.
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Στα παιχνιδια που τρεχω εγω ειναι πιο μπροστα η 2070 oc.Ποσο ακομα uv/oc να εκανα ρε συ?Και στην lc και στην devil οσο ηταν να παρουν πήραν. Και στα 2ghz να φτασει η vega εαν δεν ειναι οπτιμαιζ τα παιχνιδια για αυτές παλι σαν κοτες θα πηγαινουν. Τα διαφορα youtubokanala πλεον δεν τα εμπιστευομαι μιας και ολοι απο καποια κερδίζουν (amd/nvidia)Συγκεκριμένα ο Steve ναι ειναι ο πιο αντικειμενικός στα review του σε σχεση με τους υπόλοιπους αλλα κλινει προς amd μερια. Εμπιστευομαι εμενα και τα ματια μου. Στην περιπτωση αυτη την στιγμη που θες αναβάθμιση και δεν θες να ματώσεις η καλύτερη επιλογή ειναι η 2080.Αλλα επειδη και η 2070 δεν ειναι αδυναμη καρτα θα σου λεγα να το σκεφτείς σοβαρα εαν ειναι να δωσεις την δικη σου και κανα 50ρικο διαφορα για καλη υλοποίηση 2070.Και οταν βγουν οι αμπερ και τιμη θα κρατήσει αλλα και πιο γρήγορα θα φύγει και δεν θα εχεις σκασει μια περιουσία για 2080-2080ti,οι οποίες θα σε πονέσουν απο την χασουρα. Για να με βλέπεις να επιμένω για την 2070 στην συγκεκριμένη περίπτωση κατι ξερω.Αν ειματαν κοντα στην δανειζα να δεις μονος σου και να συγκρίνεις στο ιδιο μηχανημα,το δικο σου δλδ σε σχεση με την lc Δες και το παρακάτω το ειχε ποσταρει και μελος σε προηγούμενη σελιδα. Εχει και στοκ 2070 vs 64lc και oc vs oc https://babeltechreviews.com/overclocking-showdown-the-rx-vega-64-vs-the-rtx-2070/3/ Το συγκριτικο αυτο μπαζει απο παντου. Δεν τους ξερει ουτε η μανα τους αυτους. Το hw unboxed αντιθέτως ειναι εμπιστο κατα γενικη ομολογια. Τεσπα. το λιγοτερο που μπορω να δεχτω ειναι πως ειναι ισοδυναμες η 2070 με τη liquid.σε αλλα υπερεχει η μια σε αλλα η αλλη. Οχι και να προτεινουμε ομως την 2070 ως αναβαθμιση της liquid. Μην τρελλαθουμε. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από billeiros 1
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Τσιμπησα 3fps απο τον προηγουμενο driver. 94 πριν 97 τωρα. Το σημερινο με τους 418.81. Μπραβο στη nvidia που βελτιωνει τους drivers. Και το παλιο με τους 417.71. 1
Acmilangr. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Shadow of Tomb raider 2160p, highest Από 69fps πήγε 74fps. +7% ο νέος driver; WTF 1
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ και 2 3 drivers περνουν πολύ τα περισσότερα παιχνίδια. Ειδικά οι Turing. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
azazil1190 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, billeiros είπε Το συγκριτικο αυτο μπαζει απο παντου. Δεν τους ξερει ουτε η μανα τους αυτους. Το hw unboxed αντιθέτως ειναι εμπιστο κατα γενικη ομολογια. Τεσπα. το λιγοτερο που μπορω να δεχτω ειναι πως ειναι ισοδυναμες η 2070 με τη liquid.σε αλλα υπερεχει η μια σε αλλα η αλλη. Οχι και να προτεινουμε ομως την 2070 ως αναβαθμιση της liquid. Μην τρελλαθουμε. Δεν ειναι αναβάθμιση σαν δυναμη αλλα με 50€ παραπανω μπορεις να είσαι πιο οπτιμαιζ στα παιχνιδια Αυτο ειπα. Σε καποια ομως λογο nvidia είναι παραπανω απο οποια δηποτε vega πως αλλιως να το κανουμε. Η μαλλον να στο θέσω αλλιως. Εισαι με καρτα κατώτερη απο την lc. Και οικονομικά 2070 και lc ειναι στα ιδια +- ποια θα επελεγες με την τωρινή κατάσταση? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν ειναι αναβάθμιση σαν δυναμη αλλα με 50€ παραπανω μπορεις να είσαι πιο οπτιμαιζ στα παιχνιδια Αυτο ειπα. Σε καποια ομως λογο nvidia είναι παραπανω απο οποια δηποτε vega πως αλλιως να το κανουμε. Η μαλλον να στο θέσω αλλιως. Εισαι με καρτα κατώτερη απο την lc. Και οικονομικά 2070 και lc ειναι στα ιδια +- ποια θα επελεγες με την τωρινή κατάσταση? Την 2070.Αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικο ερωτημα. καλα εγω στο θεμα της liquid δεν ειμαι και τερμα αντικειμενικος καθως εκτιμώ και αλλους παραγοντες. Πρωτα απ ολα ειναι η πιο ομορφη κάρτα που κυκλοφορει για μενα. Δευτερον το hbcc την καθιστα futureproof και τριτον μπορςις να κανεις ο, τι θελεις. μπορεις να την εχςις να τρεχει πχ 40 βαθμους.. και εχω ιδιαιτερο κολημα με την ψυξη.. τωρα οσον αφορα το optimization μαζι σου. αλλα βλεπουμε πχ ποσο μπροστα ειναι στα horizon, forza, dirt,division.Αναλογα τα παιχνιδια δλδ. τεσπα. εγω ειμαι απροβλεπτος. μπορει αυριο να την εχω δωσει... 2
azazil1190 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Την 2070.Αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικο ερωτημα. καλα εγω στο θεμα της liquid δεν ειμαι και τερμα αντικειμενικος καθως εκτιμώ και αλλους παραγοντες. Πρωτα απ ολα ειναι η πιο ομορφη κάρτα που κυκλοφορει για μενα. Δευτερον το hbcc την καθιστα futureproof και τριτον μπορςις να κανεις ο, τι θελεις. μπορεις να την εχςις να τρεχει πχ 40 βαθμους.. και εχω ιδιαιτερο κολημα με την ψυξη.. τωρα οσον αφορα το optimization μαζι σου. αλλα βλεπουμε πχ ποσο μπροστα ειναι στα horizon, forza, dirt,division.Αναλογα τα παιχνιδια δλδ. τεσπα. εγω ειμαι απροβλεπτος. μπορει αυριο να την εχω δωσει... Και η 2070 εχει dlss πάλι futureproof.Και 2070 υπαρχουν ομορφες.Ξανθιές,μελαχρινές,καστανες για ολα τα γούστα.😂 Εγω μιλησα για την αποδοση.Περα απο τα 4 παιχνίδια που μου ανέφερες. Τεσα οπως την βρισκει ο καθενας και οτι θελει αγοράζει. 3
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και η 2070 εχει dlss πάλι futureproof.Και 2070 υπαρχουν ομορφες.Ξανθιές,μελαχρινές,καστανες για ολα τα γούστα.😂 Εγω μιλησα για την αποδοση.Περα απο τα 4 παιχνίδια που μου ανέφερες. Τεσα οπως την βρισκει ο καθενας και οτι θελει αγοράζει. το dlss θα υποστηριχθει απο amd. https://www.google.com/amp/s/amp.tomshardware.com/news/amd-radeonvii-dlss-competition,38465.html και θα δοθει και στις υπολοιπες βεγκα περα της vii. Εδω θα μαστε να ανεβαζουμε συγκριτικα. Μου φαινεται θα κανω pass αυτη τη γενια και θα περιμενω τα 7nm και απο τις δυο εταιριες και dxr ωριμο. Παντως στο 2ο pc που θα φτιαξω θα βαλω σιγουρα nvidia. p.s. Δεν ειναι μονο τα 4 παιχνιδια που προανεφερα. "The two cards trade blows" Αυτα Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από billeiros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα