Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Στα του cpu με 1.37-1.38 παιζω στα 5.1

Για καθε μερα τον εχω στα 5 με 1.28v

Κράτα τον κάτω από 1,3v και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα....ούτε temps / ούτε degradation.......

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Μιλάω για daily......τώρα για bench δώσε πόνο....

Ναι ρε για καθε μερα αυτο κοιταω να ειναι κατω απο 1.3 και ειμαι καλα δεν παω πανω απο 52c μεχρι στιγμης με nzxt x62.Το καλοκαιρακι λογικα χωρις ac θα δω και το 60αρι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Inler είπε

Aν κάποιος έχει το Attila Total War με Vega56-64 ας μου στείλει ένα pm

Eλα το ετρεξα με τις παρακατω ρυθμισεις. Για οτι αλλο χρειαζεσαι η αλλες ρυθμισεις πες μου μιας και το εβαλα μονο για σενα να βγαλεις καποια ακρη.

attila-2019-02-04-12-28-41-392.png

Και το αποτελεσμα

attila-2019-02-04-12-30-34-092.png

Και με MLAA για AA. 

attila-2019-02-04-13-47-16-508.png

attila-2019-02-04-13-48-48-899.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Στα παιχνιδια στα περισσότερα η 2070 ριχνει στην vega lc.Και οσο να ειναι θα εδωσε διαφορα μιας και η 2070 ειναι πιο ακριβή τωρα.Με ενα oc της ταξης 2070+ πυρηνα και ενα +800 μνημες,φτανει σχεδον 1080τι στοκ σε καποια νεα dx12 παιχνιδια.

Στα του cpu με 1.37-1.38 παιζω στα 5.1

Για καθε μερα τον εχω στα 5 με 1.28v

Edit...Η vega64 lc εχει πιο ωμή δυναμη (βλέπε 3dmark) αλλα δεν εχει το οπτιμαιζ που της αξιζει στα παιχνιδια.

Εαν δεν εχεις σκοπο να πας στη vega vii η σε 2080.Φιλικη συμβουλή δωσε την δικη σου σε καλη τιμη που ακομα βασταει και παρε μια καλη υλοποίηση 2070,δεν θα το μετανιώσεις.Θα εισαι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ενα 15-20% παραπανω λόγο οπτιμαιζ που ειπα παραπανω.

Βασικα σκεφτομαι την 2080ti msi gaming. Δυο πραγματα με προβληματιζουν. Αν θα χασω το smoothness της freesync οθονης(υποστηριζεται καλα το gsync στην οθονη μου?) . Και αν ειναι overkill.Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να την κρατησω για το δευτερο πισι  που θα φτιαξω για τον γιο τη βεγκα  μαζι με την uw. ταιριαζει τελεια. και για μενα να παω σε 27αρι 2κ 144hz μαζι με την 2080ti. Σε 2080 δεν παω. την θεωρω ημίμετρο και τα 8gb της μου καθονται στο στομαχι... 

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Ναι ρε για καθε μερα αυτο κοιταω να ειναι κατω απο 1.3 και ειμαι καλα δεν παω πανω απο 52c μεχρι στιγμης με nzxt x62.Το καλοκαιρακι λογικα χωρις ac θα δω και το 60αρι.

Για να εχω μια εικονα σε cinebench πχ τι βαθμους χτυπαει στα 5 αν τρεξεις 2 - 3 συνεχομενα

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Μιας και εχω 9700 στα 5 σε ολους τους πυρηνες με οσο λιγοτερο ρευμα εισαι μια χαρά

Δεν εχει διάφορα με τα 5.1,η διαφορα ειναι οτι θελει πολύ περισσότερο ρευμα για τα 5.1

Βεβαια παιζει ρολο το μομπο.

Κυρίαρχο ρόλο παίζει το τσιπάκι για το πόσο καλό θα σου καθίσει σε overclockability....μετά πάει το mobo......Ένα καλό mobo βοηθάει στο να μην σου κάνει throttle ο cpu και να μην επιβαρύνονται με μεγάλα temps τα vrms.....καθώς και ένα  mobo με περισσότερα power phases σίγουρα θα έχει σε λιγότερο vcore τον ίδιο cpu από ένα άλλο mobo με λιγότερα power phases ......Κοινώς αν σου πέσει πατάτα cpu , ότι mobo και να έχεις δεν την σώνει την κατάσταση........

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Βασικα σκεφτομαι την 2080ti msi gaming. Δυο πραγματα με προβληματιζουν. Αν θα χασω το smoothness της freesync οθονης(υποστηριζεται καλα το gsync στην οθονη μου?) . Και αν ειναι overkill.Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να την κρατησω για το δευτερο πισι  που θα φτιαξω για τον γιο τη βεγκα  μαζι με την uw. ταιριαζει τελεια. και για μενα να παω σε 27αρι 2κ 144hz μαζι με την 2080ti. Σε 2080 δεν παω. την θεωρω ημίμετρο και τα 8gb της μου καθονται στο στομαχι... 

Για να εχω μια εικονα σε cinebench πχ τι βαθμους χτυπαει στα 5 αν τρεξεις 2 - 3 συνεχομενα

Για μενα μην δώσεις για 2080ti ειναι καρτες που πιθανόν σε ενα χρονο να χασουν κατακόρυφα την αξια τους.Για αυτο τον λόγο πηγα σε 2080 και 2070 αντίστοιχα.

Και να χασω δεν θα πονέσω τόσο.

Αλλα με το που βγουν αμπερ τις βλεπω να κατρακυλάν απότομα.Ειναι ρίσκο τα 1300+ για καρτα με περίπου ενος χρόνου ζωης(εαν θες παντα να εχεις το τοπ)

Στα του 9700κ θα τρεξω απανωτά 2-3 cine και θα σου πω θερμοκρασιες.

Εαν θυμαμαι καλα δεν τον ειδα να ξεπερνά τους 55c αλλα για να μην λεω μπαρούφες θα σου πω το βραδυ

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Για μενα μην δώσεις για 2080ti ειναι καρτες που πιθανόν σε ενα χρονο να χασουν κατακόρυφα την αξια τους.Για αυτο τον λόγο πηγα σε 2080 και 2070 αντίστοιχα.

Και να χασω δεν θα πονέσω τόσο.

Αλλα με το που βγουν αμπερ τις βλεπω να κατρακυλάν απότομα.Ειναι ρίσκο τα 1300+ για καρτα με περίπου ενος χρόνου ζωης(εαν θες παντα να εχεις το τοπ)

Στα του 9700κ θα τρεξω απανωτά 2-3 cine και θα σου πω θερμοκρασιες.

Εαν θυμαμαι καλα δεν τον ειδα να ξεπερνά τους 55c αλλα για να μην λεω μπαρούφες θα σου πω το βραδυ

Αν ειναι ετσι χαοτικη διαφορα με τον 8700 που χα... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Αν ειναι ετσι χαοτικη διαφορα με τον 8700 που χα... 

Ναι δεν νομιζω να τον ειδα ποτε σε οτι έτρεξα να ξεπερασε τους 55-56c εκτος prime κτλ.Δεν τα τρεχω αυτα ειναι θάνατος.

Θα σου πω σιγουρα το βραδυ

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Ναι δεν νομιζω να τον ειδα ποτε σε οτι έτρεξα να ξεπερασε τους 55-56c εκτος prime κτλ.Δεν τα τρεχω αυτα ειναι θάνατος.

Θα σου πω σιγουρα το βραδυ

Σε ποια μητρικη τον εχεις? 

Είναι λιγο καλύτερη η vega. καμια σχεση με 15% που ειπες. Στα συν της 2070 το rtx. Στα συν της liquid η παραπανω vram λογω hbcc και το freesync που δουλευει καλυτερα αε freesync οθονη out of the box. Εχεις δικιο για την 2080ti.Δεν τα πολυαξιζει τα χρηματα που ζηταει. εκτος αν παω στην πιο φθηνη υλοποιηση. μονο τοτε εχει νοημα

wait for navi..... μου φαινεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Εννοει 15% αν ανεβασεις τα ρολογια της 2070. Στο βιντεο τρεχει ποιο χαμηλα και απο τα ρολογια της 1080. Ασε που ακομα και ετσι σε μερικα ειναι μπροστα απο την vega 64 lc.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ συγκρίνει 64lc (νεράκι) με reference αέρα 2070 στο βίντεο ο reviewer.......και πάλι κοντά είναι......με καλή custom 2070 θα ήταν πιο δίκαιη σύγκριση.......

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σε ποια μητρικη τον εχεις? 

Είναι λιγο καλύτερη η vega. καμια σχεση με 15% που ειπες. Στα συν της 2070 το rtx. Στα συν της liquid η παραπανω vram λογω hbcc και το freesync που δουλευει καλυτερα αε freesync οθονη out of the box. Εχεις δικιο για την 2080ti.Δεν τα πολυαξιζει τα χρηματα που ζηταει. εκτος αν παω στην πιο φθηνη υλοποιηση. μονο τοτε εχει νοημα

wait for navi..... μου φαινεται. 

Η μητρικη ειναι λιγο μαπα που τον εχω μιας και οταν εστηνα το συστημα δεν έβρισκα ζ390 ετοιμοπαραδωτη και ετσι πηγα σε ζ370 msi sli plus.Απλη μητρικουλα για απλο oc. Ως εκει καλη ειναι.

Και ομως η vega lc δεν ειναι καλυτερη απο 2070 μιας και τις εχω δοκιμασει και τις 2 οπως ξερεις.Με ενα oc την ταξης 2070+ οπως έγραψα,ξεφεύγει και απο lc και απο 1080.Ειδικα στα νεα παιχνιδια.

Σε bench μονο σε 3dmark ειναι μπροστα η lc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...