billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μα δεν τις γουσταρει καθόλου τις amd λεμε. Παιξε με nvidia τον συγκεκριμένο τίτλο και θα καταλαβεις. Βαλε για δοκιμη μια 1070ti και θα γελας το πως το παει,ποσο smooth ειναι. Μου αρεσει το amd Logo στην αρχη του παιχνιδιού. Δεν ασχολούμαι με τα assasin καθολου τελευταια οποτε δε με πειραζει. Κατεβαζοντας ενα δυο φιλτρα παντως το framerate γινεται αξιοπρεπες. μητρικη μνημες cpu εφυγαν... περιμενω 9700k,aorus pro και 3200 ripjaws. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 23 hours ago, billeiros said: delete odyssey Την ξεφτίλισες την 1080ti. ΔΕΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Kαλησπερα σε ολους, νομιζω πως εδω ειναι το ιδανικο μερος για να λυσω την απορια (και ΜΑΚΑΡΙ τα προβληματακια μου). Εχω μια VEGA 64 reference, την οποια εχω προσπαθησει να κανω uv και oc χωρις ομως επιτυχια. Τρωω μαυρη οθονη και το συστημα κρασαρει. Οι θερμοκρασιες που φτανει σε benchmark (furmark και superpotition) ειναι τρελες νομιζω, με τα παντα απειραχτα στο wattman παει στους 86 βαθμους και οπως ειναι λογικο throttlαρει. Eπεξεργαστη εχω Ryzen 7 2700x και 16GB ram @ 3200. Το κουτι εχει αρτια ψυξη. Θα ηθελα εαν ειναι δυνατον καποιος με ομοια καρτα να ποσταρει αναλυτικα τις ρυθμισεις και να προσπαθησω να ριξω της θερμοκρασιες, εαν αυτο εν τελει ειναι δυνατον. Εχω την διαθεση να ποσταρω scores πριν και μετα, οποτε εαν μπορει καποιος να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Inler είπε Aν κάποιος έχει το Attila Total War με Vega56-64 ας μου στείλει ένα pm Το κάνω install με τι ρυθμίσεις να τρέξω το benchmark? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, strawman είπε Την ξεφτίλισες την 1080ti. ΔΕΝ Την ξεσκισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Την ξεσκισα Χωρίς pc έμεινες τα έδωσες όλα? Περιμένω τις εντυπώσεις σου από τον 9700k. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Χωρίς pc έμεινες τα έδωσες όλα? Περιμένω τις εντυπώσεις σου από τον 9700k. Εδωσα cpu, mobo και ram. Ειχα φοβερο θροτλινγκ σε oc λογω των χαλια vrm στη mobo αυτη και σιχαθηκα και την αθλια οδοντοπαστα του 8700. Επι τη ευκαιρια λοιπον αλλαξα και τις aegis και ανεβηκα στα 3200.ο 9700 λογω των εξτρα πυρηνων ειναι ο, τι καλυτερο σε gaming απ οτι εχω δει. ανεβαινει παραπανω κι απο 9900 και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες μαλιστα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Εδωσα cpu, mobo και ram. Ειχα φοβερο θροτλινγκ σε oc λογω των χαλια vrm στη mobo αυτη και σιχαθηκα και την αθλια οδοντοπαστα του 8700. Επι τη ευκαιρια λοιπον αλλαξα και τις aegis και ανεβηκα στα 3200.ο 9700 λογω των εξτρα πυρηνων ειναι ο, τι καλυτερο σε gaming απ οτι εχω δει. ανεβαινει παραπανω κι απο 9900 και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες μαλιστα... Η tuf οντως ηταν απο τις χειροτερες στα vrms των z370. Πανε οι παλιες καλες εποχες που οι tuf ηταν εγγυηση. Σιγουρα τσιμπουσες καποιους βαθμους και απο την μητρικη που ανεβαινε θερμοκρασια και ανεβαινε η cpu. Οταν ερθει βαρα τον ενα oc στα 4.8 και βλεπεις πως θα παει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Η tuf οντως ηταν απο τις χειροτερες στα vrms των z370. Πανε οι παλιες καλες εποχες που οι tuf ηταν εγγυηση. Σιγουρα τσιμπουσες καποιους βαθμους και απο την μητρικη που ανεβαινε θερμοκρασια και ανεβαινε η cpu. Οταν ερθει βαρα τον ενα oc στα 4.8 και βλεπεις πως θα παει. ποια 4.8.οτιδηποτε κατω απο 5 - 5.1 θεωρειται αποτυχια. ουτε να μπει win δε θα τον αφησω ακλοκαριστο χεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε ποια 4.8.οτιδηποτε κατω απο 5 - 5.1 θεωρειται αποτυχια. ουτε να μπει win δε θα τον αφησω ακλοκαριστο χεχε Οτι θα πιανει τα 5.1 ειναι σιγουρο. Απλα δεν ξερω αν χρειαζονται τετοια clokia. Στα 5 επαιζα αρκετους μηνες αλλα και στα 4.8 διαφορες δεν βλεπω. Ισως 2-3fps min διαφορα απο οσο εχω δει σε benchmarks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, billeiros είπε ποια 4.8.οτιδηποτε κατω απο 5 - 5.1 θεωρειται αποτυχια. ουτε να μπει win δε θα τον αφησω ακλοκαριστο χεχε Μιας και εχω 9700 στα 5 σε ολους τους πυρηνες με οσο λιγοτερο ρευμα εισαι μια χαρά Δεν εχει διάφορα με τα 5.1,η διαφορα ειναι οτι θελει πολύ περισσότερο ρευμα για τα 5.1 Βεβαια παιζει ρολο το μομπο. Αυτο που θα πάρεις ειναι το τοπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, azazil1190 είπε Μα δεν τις γουσταρει καθόλου τις amd λεμε. Παιξε με nvidia τον συγκεκριμένο τίτλο και θα καταλαβεις. Βαλε για δοκιμη μια 1070ti και θα γελας το πως το παει,ποσο smooth ειναι. Μου αρεσει το amd Logo στην αρχη του παιχνιδιού. Συμφωνω απολυτα . Και εγω από 54 fps με Vega πηγα σε 70fps με την 2070. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, jimpsar είπε Συμφωνω απολυτα . Και εγω από 54 fps με Vega πηγα σε 70fps με την 2070. Ελπιζω να μην εδωσες χρήματα παντως για την αλλαγη απο 64 σε 2070.Στα ιδια εισαι πανω κατω πέρα assasin κ κανα δυο ακομη τιτλων 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μιας και εχω 9700 στα 5 σε ολους τους πυρηνες με οσο λιγοτερο ρευμα εισαι μια χαρά Δεν εχει διάφορα με τα 5.1,η διαφορα ειναι οτι θελει πολύ περισσότερο ρευμα για τα 5.1 Βεβαια παιζει ρολο το μομπο. Αυτο που θα πάρεις ειναι το τοπ Με τι ρευμα εισαι στα 5.1? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, billeiros είπε Ελπιζω να μην εδωσες χρήματα παντως για την αλλαγη απο 64 σε 2070.Στα ιδια εισαι πανω κατω πέρα assasin κ κανα δυο ακομη τιτλων Με τι ρευμα εισαι στα 5.1? Eνα 80αρι εδωσα φιλε μου. Απλα θεωρω φοβερη την υλοποιηση της Gaming Z. Θερμοκρασίες χαμηλες και αθορυβη. Ειμαι παντως περιπου 10-20 % πανω στα παιχνίδια που παιζω οποτε θεωρω καλο εστω και μικρο upgrade. Με το καλο όταν να παω σε 2κ 144 Monitor Να την αξιοποιησω καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, billeiros είπε Ελπιζω να μην εδωσες χρήματα παντως για την αλλαγη απο 64 σε 2070.Στα ιδια εισαι πανω κατω πέρα assasin κ κανα δυο ακομη τιτλων Με τι ρευμα εισαι στα 5.1? Στα παιχνιδια στα περισσότερα η 2070 ριχνει στην vega lc.Και οσο να ειναι θα εδωσε διαφορα μιας και η 2070 ειναι πιο ακριβή τωρα.Με ενα oc της ταξης 2070+ πυρηνα και ενα +800 μνημες,φτανει σχεδον 1080τι στοκ σε καποια νεα dx12 παιχνιδια. Στα του cpu με 1.37-1.38 παιζω στα 5.1 Για καθε μερα τον εχω στα 5 με 1.28v Edit...Η vega64 lc εχει πιο ωμή δυναμη (βλέπε 3dmark) αλλα δεν εχει το οπτιμαιζ που της αξιζει στα παιχνιδια. Εαν δεν εχεις σκοπο να πας στη vega vii η σε 2080.Φιλικη συμβουλή δωσε την δικη σου σε καλη τιμη που ακομα βασταει και παρε μια καλη υλοποίηση 2070,δεν θα το μετανιώσεις.Θα εισαι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ενα 15-20% παραπανω λόγο οπτιμαιζ που ειπα παραπανω. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα