Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τρία διαφορετικά, αλλά όλο και το αναβάλω.

Τώρα που φαίνεται να "ίσιωσα" την εγκατάσταση των 10 και μάλλον λειτουργούν όπως πρέπει (ώστε να ξέρω από που προέρχονται οι όποιες αστάθειες), ίσως το κάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

Έχω τρία διαφορετικά, αλλά όλο και το αναβάλω.

Τώρα που φαίνεται να "ίσιωσα" την εγκατάσταση των 10 και μάλλον λειτουργούν όπως πρέπει (ώστε να ξέρω από που προέρχονται οι όποιες αστάθειες), ίσως το κάνω.

Ναι εφοσον παιζεις με samsung μνημες εννοειται να το κανεις σιγουρα θα παρεις το boost που πρεπει και θα πλησιασεις υπερβολικα κοντα την 64αρα. Σαν να εχεις αλλη καρτα. Λιωστην να την χαρεις.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ναι εφοσον παιζεις με samsung μνημες εννοειται να το κανεις σιγουρα θα παρεις το boost που πρεπει και θα πλησιασεις υπερβολικα κοντα την 64αρα. Σαν να εχεις αλλη καρτα. Λιωστην να την χαρεις.

Με το bios flash 64 το μόνο που δίνει είναι 1.35 volt στην ram .  ( πιθανών να έχεις 1100 Mhz στην ραμ ) 

Επεξ/σία από IoaZ

Πρώτη απόπειρα να υπερχρονίσω την κάρτα: 2085mhz@1v, fan speed 60%@60 βαθμούς, +60 πυρήνας, max temp (88 βαθμοί)+power limit (109%).

Δεν μου ανεβάζει τη φωτογραφία, οπότε τα γράφω:

Έβγαλε το superposition@4k optimized, με σκορ 9457. Max temp, 59 βαθμοί.

Από πυρήνα, έπιασα το όριο. Στο +70 κράσαρε. Οπότε έχω κακό κομμάτι ως προς τον πυρήνα.

Τελική συχνότητα (έβγαλε το bench σ΄ αυτή), 2055mhz.

Σε σχέση με τα 1900mhz@900mv που την έχω daily, βλέπω διαφορές 2-3 fps. Συνεπώς, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η όλη διαδικασία.

Δεν ξέρω πόσο boost δίνουν οι μνήμες (φοράει micron). Στοχεύω στο +700, αλλά η πράξη θα δείξει.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Πρώτη απόπειρα να υπερχρονίσω την κάρτα: 2085mhz@1v, fan speed 60%@60 βαθμούς, +60 πυρήνας, max temp (88 βαθμοί)+power limit (109%).

Δεν μου ανεβάζει τη φωτογραφία, οπότε τα γράφω:

Έβγαλε το superposition@4k optimized, με σκορ 9457. Max temp, 59 βαθμοί.

Από πυρήνα, έπιασα το όριο. Στο +70 κράσαρε. Οπότε έχω κακό κομμάτι ως προς τον πυρήνα.

Τελική συχνότητα (έβγαλε το bench σ΄ αυτή), 2055mhz.

Σε σχέση με τα 1900mhz@900mv που την έχω daily, βλέπω διαφορές 2-3 fps. Συνεπώς, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η όλη διαδικασία.

Δεν ξέρω πόσο boost δίνουν οι μνήμες (φοράει micron). Στοχεύω στο +700, αλλά η πράξη θα δείξει.

Ασε τα ρευματα μαμα στοκ στο ab.παιξε με πυρηνα +100 και μνημες απο 700 και πανω.

Και του Μπαμπη εχει micron αλλα χρονιζουν οσο οι δικες μου που ειναι Samsung 

Αλλη λυση ειναι να δοκιμάσεις το voltage curve πραγμα που δεν εχω κανει ακομα στην rtx.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Arkin είπε

Μα αν δεν περνάει την 2070 πως είναι πιο κοντά στην 1080ti? Αυτό δεν καταλαβαίνω. Η 1080ti OC είναι πάνω από 2080 stock. Προφανώς οι vega με uv ανεβαίνουν αλλά το ίδιο γίνεται και με όλες τις κάρτες. Με 80% power limit κρατάω 2100 στην κάρτα μου με θερμοκρασίες που απλά δεν υπάρχουν. Για αυτό έγραφα ότι η 2070 είναι προτιμότερη της vega στην τιμή που παίζει στα 503 ευρώ ξεκινάει από Ελλάδα. Και 380 η 2060 που παίζει στα ίδια με 1080 vega 64 custom. 

Η liquid ειναι πανω απο 2070.Δες hardware unboxed. Αλλα ναι θεωρω καλυτερη επιλογη την 2070 απο τη βεγκα. Ειναι plug and play, μικροτερη καταναλωση, πιο optimized στην πλεονοτητα των games, rtx. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

19 λεπτά πριν, billeiros είπε

Η liquid ειναι πανω απο 2070.Δες hardware unboxed. Αλλα ναι θεωρω καλυτερη επιλογη την 2070 απο τη βεγκα. Ειναι plug and play, μικροτερη καταναλωση, πιο optimized στην πλεονοτητα των games, rtx. 

Ειναι πανω απο την 2070 του φιλου που εβαλε τα benchmarks χθες? Επειδη πανω στο ποστ σου πατησα που εγραψες οτι ειναι τουμπανα τα benchmarks του φιλου. Γενικα 5 κατοσταρικα για 2070 θεωρω τιμια προταση αναλογικα με αυτα που περνει καποιος. Με τερμα OC ακουμπαει stock 1080ti με 180tdp rtx/dlss. Που να ερθουν και οι Navi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι πανω απο την 2070 του φιλου που εβαλε τα benchmarks χθες? Επειδη πανω στο ποστ σου πατησα που εγραψες οτι ειναι τουμπανα τα benchmarks του φιλου. Γενικα 5 κατοσταρικα για 2070 θεωρω τιμια προταση αναλογικα με αυτα που περνει καποιος. Με τερμα OC ακουμπαει stock 1080ti με 180tdp rtx/dlss. Που να ερθουν και οι Navi.

Στα παιχνιδια ναι. ειναι πιο πανω. στα. bench με, εξαιρεση το strike, οχι. Ναι ειναι πολυ συμφερουσα η 2070.Για μένα αυτη ειναι η καρτα που εκανε τη διαφορα με βαση την τιμη και τις επιδοσεις της τελικα. Εξαιρετικα τιμια. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Στα παιχνιδια ναι. ειναι πιο πανω. στα. bench με, εξαιρεση το strike, οχι. Ναι ειναι πολυ συμφερουσα η 2070.Για μένα αυτη ειναι η καρτα που εκανε τη διαφορα με βαση την τιμη και τις επιδοσεις της τελικα. Εξαιρετικα τιμια. 

Ειδες τελικα που ερχεσαι στα λογια μου με αυτα που εγραφα? Προφανως θα δουμε τα παιχνιδια τα benchmarks ενδιαφερουν ουτε το 1% του κοσμου. Plug and play καρτα και τελος. Για αυτο εγραφα οτι εγραφα γιατι 470 που επαιζε η 64αρα με τα 500 της 2070 ειναι μιδαμινη διαφορα για αυτο που περνεις σε επιδοσεις.

Να μαι και εγω οπαδος της κοκκινης στρατιας...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

Δωστε Hype στον λαο...και ανθρωπινες τιμες. Αντε να δουμε στις 7 Φεβρουαριου παρουσιαση.

Καλησπερα στην παρεα. Πρωην κατοχος Gigabyte Vega 56 Founders (bios 64) UV 1080mv 1.537Mhz k 1.000Mhz HBM

και πλεον κατοχος Gigabyte 1080ti Gaming OC.

50502200_10156932939314085_6173657107338887168_n.jpg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο maxwell πάει ψοφήσε χωρις asynchronous compute δεν πας πουθενά ,πλέον η Polaris rx580 και 590 την παίζουν στα ίσια  την gtx 980ti και αυτό το φαινόμενο παρατηρείτε σε όλο ένα και περισσότερα παιχνίδια 

ειδα κάποια συγκριτικά παιχνίδια και σχεδόν σε όλες τις νέες κυκλοφορίες η rx590 είναι στα ίδια με την 980τι εκτός από μερικά που είναι πολύ Nvidia friendly όπως το assasins creed 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο async ; DX11 τεστάρει..Και την 1060 την βλέπω αρκετά κάτω από την R9 390. Από την άλλη η 980Ti είναι περίπου στα ίδια με την 1070..AMD sponsored παιχνίδι είναι.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...