Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Tenshi είπε

Μπλάντυ χέλλ (σε σχέση με μένα)!

https://www.3dmark.com/compare/fs/18032399/fs/18007367#

Πρέσσαρε την κάρτα παραπάνω / είναι stock η δική σου......ο cpu σου γράφει το 3dmark που έχεις ποστάρει ότι έτρεχε 4.358 MHz....ήταν all core ή σε έναν πυρήνα αυτή η ταχύτητα?

7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

as7wjQcr.jpg

Δυναμίτης η 2080ti oc strix.......2130mhz πυρήνας σου κάθησε....όπλο απλά

https://www.3dmark.com/compare/fs/18032950/fs/18032399#

Mhz στην vram γιατί δεν σηκώνεις και άλλο?Φυσιολογικά έχει και άλλο η strix.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Πρέσσαρε την κάρτα παραπάνω / είναι stock η δική σου......ο cpu σου γράφει το 3dmark που έχεις ποστάρει ότι έτρεχε 4.358 MHz....ήταν all core ή σε έναν πυρήνα αυτή η ταχύτητα?

Λογικά 1 ή 2 πυρήνες έφτασαν μέχρι εκεί (παίζω με performance enhancer).Δεν το έχω κυνηγήσει ιδιαίτερα το o/c, γιατί με έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα η Crosshair vii hero. Η Gigabyte 2080 από την άλλη, αρνείται να ανέβει, ακόμα και με το oc scanner του Afterburner. Μέσες άκρες, ένα τσαμπι μπανάνες το σύστημα, οπότε το αφήνω as is.Με βλέπω να εγκαταλείπω την πλατφόρμα, εκτός αν ο Ryzen 2 (3700x-3800x) κάνει παπάδες... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Λογικά 1 ή 2 πυρήνες έφτασαν μέχρι εκεί (παίζω με performance enhancer).Δεν το έχω κυνηγήσει ιδιαίτερα το o/c, γιατί με έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα η Crosshair vii hero. Η Gigabyte 2080 από την άλλη, αρνείται να ανέβει, ακόμα και με το oc scanner του Afterburner. Μέσες άκρες, ένα τσαμπι μπανάνες το σύστημα, οπότε το αφήνω as is.Με βλέπω να εγκαταλείπω την πλατφόρμα, εκτός αν ο Ryzen 2 (3700x-3800x) κάνει παπάδες... 

Aκομα να την διορθωσουν την δυστυχια την vii?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η RE Engine δουλευει με SLI. 

895543186_ResidentEvil7.jpg.58b09cbc502299f6383cb738149b17d1.jpg

SLI 1080Ti επελεξα ενα σημειο, που τραβαει πορους. (4Κ + ULTRA + AA)

256426300_REengine2.jpg.781dec7106ea4812dbcdf235f704b54b.jpg

1814691299_REengine1.jpg.da0c30ee9377eda0028c887006b6b1db.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η μια καρτα βαραει 80αρια rog προσεχε την.

Άστον και θα έρθει καλοκαίρακι και θα κάνει σάουνα...Του τα έχουμε πεί....Το sli θέλει καλή ψύξη ....δεν είναι plug & play......90ρια αχνοφαίνονται!

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Άστον και θα έρθει καλοκαίρακι και θα κάνει σάουνα...Του τα έχουμε πεί....Το sli θέλει καλή ψύξη ....δεν είναι plug & play......

Σκεψου και με oc που θα πάνε... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Σκεψου και με oc που θα πάνε... 

Του τα έχω αναφέρει πιο πίσω ανεξάρτητα που δεν μπορείς να μιλήσεις σοβαρά μαζί του....

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Του τα έχω αναφέρει πιο πίσω ανεξάρτητα που δεν μπορείς να μιλήσεις σοβαρά μαζί του....

Ειχα 1070sli, η θερμοκρασία μέσα στο κουτί που εγλωβιζεται ανεβάζει πολύ και την θερμοκρασία της cpu. 

Μην μιλήσω για θόρυβο..... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ειχα 1070sli, η θερμοκρασία μέσα στο κουτί που εγλωβιζεται ανεβάζει πολύ και την θερμοκρασία της cpu. 

Μην μιλήσω για θόρυβο..... 

Τα φανακια τα εχω στο χαλαρω.... don't worry απο CF, SLI και tripleSLI εχω περασει πολλες φορες την τελευταια 10 ετια!

Απο temps ειμαστε καλα για την ωρα...

Σας εχω πει οτι παιζω με VSYNC. Σε καταστασεις gaming οι καρτες παιζουν για το 60αρι. Οι θερμοκρασιες ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ! 

Το vsync off το κανω μονο για εσας! 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Τα φανακια τα εχω στο χαλαρω.... don't worry απο CF, SLI και tripleSLI εχω περασει πολλες φορες την τελευταια 10 ετια!

Απο temps ειμαστε καλα για την ωρα...

Σας εχω πει οτι παιζω με VSYNC. Σε καταστασεις gaming οι καρτες παιζουν για το 60αρι. Οι θερμοκρασιες ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ! 

Το vsync off το κανω μονο για εσας! 

Άρα είσαι limited. Αν είχες ανάλυση 4k/144hz η ακόμα και UW/144hz θα είχες θέμα. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε

Αυτό το πράγμα, που καταλήγουμε πάντα να μιλάμε για οθόνες, με ξεπερνά:P.

Έκανα edit. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έκανα edit. 

Ναι, ρε, δεν στην είπα. Για όλους μας μιλάω.

Νέος τίτλος: sli vs monitors, battle of the most off topic theme:P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...