Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Λοιπόν ένα benchmark του shadow σε βίντεο αφού "τέντωσα" για τα καλά την GPU για τους λάτρεις των Mhz......

(Αυτό το action! πρόγραμμα μου έφαγε 23fps)

96fps βγάζεις με recording...Στα πόσα είσαι χωρίς το recording? 

Επεξ/σία από BabisTs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, BabisTs είπε

96fps βγάζεις με recording...Στα πόσα είσαι χωρίς το recording? 

119

Έκανα το benchmark του μαλλιά για να συγκρίνω. 

1?token-time=1549324800&token-hash=mgeQu 

Έκανα δοκιμή σε στοκ και μου έβγαλε

min:107.8 

Average :152.

Ειχα cpu usage 85%+ οπότε πιστεύω πως πέφτει μπουκάλι. Ίσως τελικά να μην έχει λάθος στο γράφημα του και να έχει ίδιες επιδόσεις η 2080ti με την 2080 σε αυτό το παιχνίδι (σε αυτήν την ανάλυση) 

Edit: έκανα και με OC και μου έδωσε μόνο 1fps...νομιζω μετά από αυτό είναι ξεκάθαρο το μπουκάλι. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Thanks 1

Το steam δεν την παλευει. Κατεβασα το 3d mark απο το steam και παω να βαλω το firestrike και δεν κανει τιποτα. Εκανα 2-3 εγκαταστασεις και δεν το κανει install. Τελικα εφαγε σουτ και το κατεβαζω απο guru3d να κανουμε και validate το score. Τι το θελε η futuremark και το εβαλε στο steam το 3d mark.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι να 'ναι τα νούμερα του Steve στο Deus Ex, μην το ψάχνουμε..Η απλή 2080 δεν βγάζει αυτά τα min/avg που να της τινάξεις τα πιν στον αέρα απ' το O/C..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ό,τι να 'ναι τα νούμερα του Steve στο Deus Ex, μην το ψάχνουμε..

Τι cpu είχε στο benchmark; έχεις link; 

Στο benchmark που έκανα δείχνει πως δεν απέχει πολύ 

https://www.guru3d.com/articles-pages/geforce-rtx-2080-ti-founders-review,20.html

Δες και εδώ 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το steam δεν την παλευει. Κατεβασα το 3d mark απο το steam και παω να βαλω το firestrike και δεν κανει τιποτα. Εκανα 2-3 εγκαταστασεις και δεν το κανει install. Τελικα εφαγε σουτ και το κατεβαζω απο guru3d να κανουμε και validate το score. Τι το θελε η futuremark και το εβαλε στο steam το 3d mark.

Εγω μια χαρα το περασα σημερα το απογευμα κιολας μετα απο φορματ. Κανενα θεμα ,που σκαλωνεις? Γιατι δεν στο κανει install σου βγαζει καποιο σφαλμα?

Επεξ/σία από akoinonitos

5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω μια χαρα το περασα σημερα το απογευμα κιολας μετα απο φορματ. Κανενα θεμα ,που σκαλωνεις? Γιατι δεν στο κανει install σου βγαζει καποιο σφαλμα?

Παταω να κανω ληψη στο firestrike μεσα απο την εφαρμογη του steam ενω εχω κανει install κανονικα το 3d mark demo παει να κανει προετοιμασια βγαζει το κλασικο παραθυρακι και κλεινει αμεσως και δεν γινεται τιποτα. Δεν καταλαβαινω τι φταιει το εκανα πολλες φορες.

22 λεπτά πριν, Arkin είπε

προχθες το κατεβασα ξανα απο steam και παιζει μια χαρα.

1 λεπτό πριν, ROG-X είπε

προχθες το κατεβασα ξανα απο steam και παιζει μια χαρα.

Εσβησα το 3d mark και το ξαναπερναω απο την αρχη με το firestrike. Δεν βγαζω ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παταω να κανω ληψη στο firestrike μεσα απο την εφαρμογη του steam ενω εχω κανει install κανονικα το 3d mark demo παει να κανει προετοιμασια βγαζει το κλασικο παραθυρακι και κλεινει αμεσως και δεν γινεται τιποτα. Δεν καταλαβαινω τι φταιει το εκανα πολλες φορες.

Α νομιζα οτι ειχες αγορασει καποια εκδοση ,εγω το ειχα αγορασει τοτε που το ειχαν βαλει προσφορα 4 ευρω(δεν ξερω αν ισχυει ακομα).Εγω παντως δεν το κανω install μεσα απο το steam το κανω απευθειας απο το 3dmark

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Α νομιζα οτι ειχες αγορασει καποια εκδοση ,εγω το ειχα αγορασει τοτε που το ειχαν βαλει προσφορα 4 ευρω(δεν ξερω αν ισχυει ακομα).Εγω παντως δεν το κανω install μεσα απο το steam το κανω απευθειας απο το 3dmark

Οχι την free εκδοση επισημα ειπα να βαλω για validate αλλα δεν εμπαιναν τα dlc. Τωρα το ξανα κατεβαζω απο την αρχη. Το εχουν αφαιρεσει απο το 3d mark το site μεσα μονο απο steam γινεται να κατεβει η απο κανενα guru3d.

Επεξ/σία από Arkin

27 λεπτά πριν, tsakis11 είπε

Λαθος τεστ εκανες..τα γραφικα βαλτα highest..

σωστός φίλε δεν το είχα προσέξει ότι ήταν custom

εδω σε highest και με τους νεους drivers

Webp.net-compress-image (1).jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...