Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Απλά είναι και το ίντερνετ που το τόσο το κάνει ΤΟΣΟ 😀 δεν νομίζω να έχουν τόσο σοβαρά πρόβληματα οι Navi κάρτες Σοβαρά είναι τα προβλήματα απλά δεν είναι σε όλους. Γι'αυτό λέω ότι δεν ρισκάρεις έτσι απλά να δώσεις το 400αρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, chrisde είπε Παλιά στο Τέξας αυτά με τη βελτίωση των drivers για amd. Από την ώρα που έβγαλε τις navi οι drivers από πλευράς performance παίρνουν τον κατήφορο. Το βλέπω εγώ που έχω Radeon VII και οι τελευταίοι καλοί drivers για την κάρτα μου ήταν οι 19.5.2 λίγο πριν τις navi. Από κει και πέρα πέφτει το downclock σύννεφο. Πίστευα ότι θα ήταν θέμα της κάρτας μου και ότι στις navi θα λειτουργούν σωστά performance-wise (άσχετα με τα black screens) αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό... Θεωρώ ότι η amd έχει βάλει υπερβολικά επιθετικό power saving profile στους drivers από το καλοκαίρι και μετά... Γενικεύεις, κακώς. Οι Vega πάνε πρίμα με τους 2020, πήραν όλα τα νέα χαρακτηριστικά, τσίμπησαν επιδόσεις, τα πάντα-παντού πάνε τραίνο. Υπάρχουν, προφανώς, εξαιρέσεις. Εγώ ο ίδιος είχα θέμα με τους πρώτους 2020 (19.12.3), αλλά φαίνεται πως απλά αρνούνταν να εγκατασταθούν σωστά. Το μόνο θέμα που ακόμα έχω, είναι πως αν κολλήσει και επανεκκινήσει ο οδηγός (από oc πειράματα, αποκλειστικά) χρειάζομαι να επανεκκινήσω το σύστημα γιατί η "σουίτα'' αρνείται να ανοίξει ξανά. Σποραδικά χρήστες Vega αναφέρουν θέματα, αλλά ούτε για αστείο σαν γενικευμένη προβληματική κατάσταση. Σαφώς και είναι απαράδεκτα τα (υπαρκτά*) θέματα των Navi, σαφώς και είναι για κράξιμο τα θέματα στις VII. *τα υπαρκτά, όχι τα "για όλα φταίει η AMD" θέματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Δεν ριχνει επιδοσεις αυτο το εχουν δειξει δεκαδες βιντεο. Αυτο που κανει ειναι να σταματαει να προσφερει οποιοδηποτε optimization μολις βγει η καινουργια γενια ομως, με αποτελεσμα να μενουν πιο πισω απο τις αντιστοιχες amd στα νεα παιχνιδια. Αυτο ακριβως συμβαινει.. Δεν υπηρξε ουτε θα υπαρξει ποτε μειωση επιδοσεων, αλλα οπως πολυ σωστα αναφερεις οταν βγαινει ενα παιχνιδι και πρεπει να πεσει το σωστο optimization θα εστιασουν στην νεα γενια και οχι στην προηγουμενη. Ετσι πολλες φορες καρτες οπως η 1080Ti και η 2080 που ξεκινησαν neck 2 neck (w/o raytracing enabled φυσικα) και σε αρκετες περιπτωσεις η 1080Τi εβγαινε μπροστα πλεον μπορει να την δεις να πεσει και 10-20% πισω σε νεους τιτλους ειδικα σε gpu limited resolutions. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Είχε σηκώσει πριν λίγο καιρό ένα ωραίο video ο @Arkin , που έδειχνε ακριβώς ότι πέφτουν επιδόσεις. Ούτε "σταματά το optimise", ούτε τίποτα... Με τους νέους οδηγούς οι παλιότερες γενιές έχαναν στους ίδιους τίτλους...όχι δεν έπαιρναν βελτίωση (όπως οι νέες κάρτες), έχαναν κι αυτές που είχαν. Αν θυμάμαι λάθος, λάθος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ισχυει παιδια μην επιμενετε, ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ συνεβαινε κατι τετοιο (γιατι να ειστε σιγουροι υπαρχουν εκατονταδες ανθρωποι ανα το νετ που τα τεσταρουν αυτα) θα ειχε γινει τρελλος ντορος και ανελεητο bashing.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από d4ydr33m3r 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Είχε σηκώσει πριν λίγο καιρό ένα ωραίο video ο @Arkin , που έδειχνε ακριβώς ότι πέφτουν επιδόσεις. Ούτε "σταματά το optimise", ούτε τίποτα... Με τους νέους οδηγούς οι παλιότερες γενιές έχαναν στους ίδιους τίτλους...όχι δεν έπαιρναν βελτίωση (όπως οι νέες κάρτες), έχαναν κι αυτές που είχαν. Αν θυμάμαι λάθος, λάθος μου. Δεν ισχύει μέχρι στιγμής σε δύο παιχνίδια που τεσταρα ! Στο Forza horizon 4 έχω 124fps (latest driver) 118fps (old driver) και στο assasisns Creed Odyssey έχω min 32fps max 90fps(latest driver) vs min 25fps max 100fps (old driver) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Η AMD θέλει το χρόνο της με τους drivers ενώ η NVIDIA σου δίνει το perf την στιγμή που το πληρώνεις και όχι 1 χρόνο μετά, γι'αυτό οι AMD φαίνεται ότι ανεβαίνουν σε επιδόσεις ενώ στην πραγματικότητα με κάθε driver απλά πηγαίνουν σιγά σιγά στις επιδόσεις που θα έπρεπε να είχαν στο release.. Αν το δεις όμως έτσι θα έπρεπε να λέμε ότι σε επιδόσεις η 5700ΧΤ είναι πάνω από 2070 Super, απλά δεν το έχει δείξει ακόμα. Επειδή λοιπόν αυτό δεν έχει λογική λέμε αυτό που βλέπουμε. Ότι δηλαδή η 5700ΧΤ προς το παρόν είναι ελαφρώς κάτω από 2070 Super. Αν κάποτε την περάσει το ξανασυζητάμε. 4 ώρες πριν, chrisde είπε Παλιά στο Τέξας αυτά με τη βελτίωση των drivers για amd. Από την ώρα που έβγαλε τις navi οι drivers από πλευράς performance παίρνουν τον κατήφορο. Το βλέπω εγώ που έχω Radeon VII και οι τελευταίοι καλοί drivers για την κάρτα μου ήταν οι 19.5.2 λίγο πριν τις navi. Από κει και πέρα πέφτει το downclock σύννεφο. Πίστευα ότι θα ήταν θέμα της κάρτας μου και ότι στις navi θα λειτουργούν σωστά performance-wise (άσχετα με τα black screens) αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό... Θεωρώ ότι η amd έχει βάλει υπερβολικά επιθετικό power saving profile στους drivers από το καλοκαίρι και μετά... Εγώ πάλι με Vega 64 δεν έχω δει μείωση επιδόσεων από τότε μέχρι τους 19.11.1 που έχω τώρα. Το μόνο που έχω δει και δεν είχα δει παλιότερα ήταν 2 Black screens σε διάστημα 1 μήνα. Έχει βέβαια πολύ καιρό να το κάνει οπότε μάλλον ήταν κάτι τυχαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Δεκτό, προφανώς, με την επιφύλαξη ότι ο testing games δείχνει περισσότερα παιγνίδια για αρκετή περισσότερη ώρα και ο tech city δείχνει διαφημίσεις και απλά μας λέει ότι δεν βρήκε διαφορά. Η εξήγηση για τα spectre κλπ patches είναι όντως πολύ πιθανή, εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daredevil1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Πιο ακριβές είναι οι Radeon άμα βάλεις τις ώρες που θα χάσεις για troubleshooting. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmaestros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ένα τεστ κ από εμένα παιδιά.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ολίγον λάθος thread Και γιατί 1080P Medium; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmaestros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1080 p extreme... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 On 29/01/2020 at 04:54, daredevil1 said: Πιο ακριβές είναι οι Radeon άμα βάλεις τις ώρες που θα χάσεις για troubleshooting. Άσε που χάνουμε και χρόνια ζωής από το άγχος. Έχει 3 ημέρες τρέχω να δω το φταίει. Και όλα αυτά επειδή την βρήκα σε καλή τιμη. Θα ασπρίσουν οι τρίχες μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα