akoinonitos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, jimpsar είπε Δοκιμάζω τα δικά σου Αλλά έχω χαμηλότερα 24800 περίπου. Η Asus είναι πιο χαμηλά από Nitro σε επιδόσεις έτσι κ αλλιώς. Θυμάμαι με nitro Να κοντραρω ακόμα και κάποιες LC όταν την είχα. Με την Asus σε games δεν βλέπω ποτέ πάνω από 1600 core πχ άλλα ανεβαίνει αρκετά η HBM. 1080avg εμενα δεν ειναι Nitro ειναι reference σε νερο. Την πιο πολυ διαφορα την κανουν μαλλον τα timings αλλα και χωρις timings ειμαι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ποτέ >1600 core? Με τί ρυθμίσεις? Stock, φαντάζομαι. Οχι φιλε μου στοκ. με UV ./ OC Που εχω δοκιμασει. Γενικα επειδη οταν ειχα παλιοτερα Vega 64 & Vega LC ειχα λιωσει στο ψαξιμο ειπα να το παω πολυ χαλαρα. Απολαμβανω freesync gaming Απλα σαν καρτες η Nitro με την Asus εχουν σαφη διαφορα στις επιδοσεις. Σε θερμοκρασεις παντως ειναι αψογη η Asus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Βεγγος στο φουλ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Αν κανείς έχει το AC:Origins, πείτε λίγο preset για το bench, να έχω ένα μπούσουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στο ασχετο και στο παλιο, διαβασα ότι καποιος εχει μια kingpin 1080ti εδώ μεσα και πολύ καλα λογια, ποσο παει ένα τετοιο κομματι σημερα? από περιεργεια, είμαι ασχετος με oc και τετοια βεβαια αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Θέλω να συγκρίνω αν πράγματι η Nvidia ρίχνει επιδόσεις στις παλιές τις κάρτες όπως η δική μου με τους νέους drivers και λέω να το συγκρίνω με drivers του 2018 δηλαδή drivers πριν βγουν οι Turing ! Συμφωνείται ? Και σκέφτομαι να ανοίξω ξεχωριστό τοπικ για αυτό το θέμα και για τις δύο εταιρίες να δούμε αν οι παλιές κάρτες τρωνε ακυρο από τις εταιρίες με τους νέους οδηγούς 😀 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε Θέλω να συγκρίνω αν πράγματι η Nvidia ρίχνει επιδόσεις στις παλιές τις κάρτες όπως η δική μου με τους νέους drivers και λέω να το συγκρίνω με drivers του 2018 δηλαδή drivers πριν βγουν οι Turing ! Συμφωνείται ? Και σκέφτομαι να ανοίξω ξεχωριστό τοπικ για αυτό το θέμα και για τις δύο εταιρίες να δούμε αν οι παλιές κάρτες τρωνε ακυρο από τις εταιρίες με τους νέους οδηγούς 😀 Άνοιξε ξεχωριστό τόπικ. Ενδιαφέρον θέμα. Και εννοείται να συγκρίνεις και μετά από την κυκλοφορία των Turing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, nikos5800 είπε Θέλω να συγκρίνω αν πράγματι η Nvidia ρίχνει επιδόσεις στις παλιές τις κάρτες όπως η δική μου με τους νέους drivers και λέω να το συγκρίνω με drivers του 2018 δηλαδή drivers πριν βγουν οι Turing ! Συμφωνείται ? Και σκέφτομαι να ανοίξω ξεχωριστό τοπικ για αυτό το θέμα και για τις δύο εταιρίες να δούμε αν οι παλιές κάρτες τρωνε ακυρο από τις εταιρίες με τους νέους οδηγούς 😀 Δωσε πονο. Τεσταρεις με τους latest 3-4 benchmark απο αξιοπιστα παιχνιδια οπως tomb raider/origins κτλ μετα ddu και περνας καποιον του 2018 και ξανα τεστ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ριχνει επιδοσεις αυτο το εχουν δειξει δεκαδες βιντεο. Αυτο που κανει ειναι να σταματαει να προσφερει οποιοδηποτε optimization μολις βγει η καινουργια γενια ομως, με αποτελεσμα να μενουν πιο πισω απο τις αντιστοιχες amd στα νεα παιχνιδια. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η AMD θέλει το χρόνο της με τους drivers ενώ η NVIDIA σου δίνει το perf την στιγμή που το πληρώνεις και όχι 1 χρόνο μετά, γι'αυτό οι AMD φαίνεται ότι ανεβαίνουν σε επιδόσεις ενώ στην πραγματικότητα με κάθε driver απλά πηγαίνουν σιγά σιγά στις επιδόσεις που θα έπρεπε να είχαν στο release.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Η AMD θέλει το χρόνο της με τους drivers ενώ η NVIDIA σου δίνει το perf την στιγμή που το πληρώνεις και όχι 1 χρόνο μετά, γι'αυτό οι AMD φαίνεται ότι ανεβαίνουν σε επιδόσεις ενώ στην πραγματικότητα πάνε σιγά σιγά στις επιδόσεις που θα έπρεπε να είχαν στο release.. Το θεμα ειναι οτι η 5700xt ηδη ειναι στα ιδια στα νεα παιχνιδια[DX12/VULKAN] με την 2070super. Αν σε ενα χρονο παρει και αλλο performance θα την περασει αρκετα. Και μιλαμε για 150 ευρω διαφορα μεταξυ των 369 που την πηραμε με την φθηνοτερη 2070super που ειχε τοτε αν θυμαμαι ηταν η zotac με τους 2 ανεμιστηρες στα 515 απο multicopter. Προφανως οσοι εχουν προβληματα αυτα τα 150 ευρω που γλιτωσαν τους βγηξαν ξινα και εχουν απολυτο δικιο. Πρεπει να στρωσει τον κολο της κατω η amd να προλαβει καλους developers και να φτιαξει την κατασταση. Αλλιως ας μεινει στο cpu κομματι που το κατεχει με τους ryzen. Mετα θα βλεπουμε την nvidia να ανεβαζει και αλλο τις τιμες οπως τα τελευταια χρονια. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα με λιγα λογια για τον gamer. Η τα σκας σε nvidia και εχεις το κεφαλι σου ησυχο η παιζεις κορονα γραμματα με amd. Η τριτη λυση ειναι κονσολα με τους κλασικους συμβιβασμους. 30fps/16:9/controller/online pay κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Για την 5700ΧΤ, το έχω ξαναπεί, είναι η μόνη Navi που αξίζει να το ρισκάρεις με τους drivers. Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα γιατί είμαι λίγο χεζοβράκης αλλά γενικά αξίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Παλιά στο Τέξας αυτά με τη βελτίωση των drivers για amd. Από την ώρα που έβγαλε τις navi οι drivers από πλευράς performance παίρνουν τον κατήφορο. Το βλέπω εγώ που έχω Radeon VII και οι τελευταίοι καλοί drivers για την κάρτα μου ήταν οι 19.5.2 λίγο πριν τις navi. Από κει και πέρα πέφτει το downclock σύννεφο. Πίστευα ότι θα ήταν θέμα της κάρτας μου και ότι στις navi θα λειτουργούν σωστά performance-wise (άσχετα με τα black screens) αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό... Θεωρώ ότι η amd έχει βάλει υπερβολικά επιθετικό power saving profile στους drivers από το καλοκαίρι και μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Για την 5700ΧΤ, το έχω ξαναπεί, είναι η μόνη Navi που αξίζει να το ρισκάρεις με τους drivers. Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα γιατί είμαι λίγο χεζοβράκης αλλά γενικά αξίζει.. Απλά είναι και το ίντερνετ που το τόσο το κάνει ΤΟΣΟ 😀 δεν νομίζω να έχουν τόσο σοβαρά πρόβληματα οι Navi κάρτες Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Απλά είναι και το ίντερνετ που το τόσο το κάνει ΤΟΣΟ 😀 δεν νομίζω να έχουν τόσο σοβαρά πρόβληματα οι Navi κάρτες Αρκεί να μην δουλεύεις σε μηχάνημα πελάτη που κατεβάζει χριστοπαναγίες και εσύ πρέπει να βρεις γιατι δεν δουλεύει κάτι όπως θα έπρεπε επειδή κάποιοι άμπαλοι δεν μπορούν να δώσουν ένα σωστό προιόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα