rofl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε οπότε φτάνεις gtx 1080? οχι φυσικα. περιπου μεση 1060-1070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, rofl είπε για στοκ μιλαω προφανως. ακομα περιμενω να μου δειξεις που ρινει η 1070 25-30 frames σε dx12 σε ολα τα παιχνιδια εκτος απο το forza. γιατι αυτο εγραψες... και το division ξανακανε διαρεση γιατι 25% διαφορα δε βγαινει... χαλασε το κομπιουτερακι κι εσυ μιλησες για frames btw? στο ξαναπα στα 1 πραγματα που λες τα 2 ειναι λαθος και την 770 vs 780ti ακου 70% παλι λαθος το βγαλες. μαρεσει που επσακσες... -------------------------------------------------- τωρα που το σκεφτομαι μηπως "κατα βαθος εισε καλο παιδι?" μια υπερβολη εγραψα και φαινεται απο τον τροπο που το εγραψα οτι ειναι υπερβολη και δεν εχεις απο καπου αλλου να πιαστεις ε? Ρε φιλε, αληθεια, τελευταιο ποστ που σου γραφω γιατι λες ασυναρτησιες. Τα 25-30 frames στα εγραψα στο 1ο ποστ και είναι απο το HWUNBOXED, okay? Κατοπιν μου ειπες οτι το HWunboxed δεν είναι αξιόπιστο οπότε το άφησα στην άκρη, okay? Συμφωνούμε? Οπότε γιατι το επαναλαμβανεις? Στο division η διαφορά είναι 22%, στο SOTR είναι 25%. Συμφωνα παντα με το guru3d, το οποίο όποτε σε βολεύει είναι αξιοπιστο και οποτε δεν σε βολεύει δεν είναι. 770 με 780ti πουθενα δεν ειπα 70%, 47 με 60 είπα. Πρέπει να κάνω quote τα ποστ μου ένα ένα? Ημαρτόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, rofl είπε δεν ξερω παντως μου φανηκες ειρωνικος οταν σου ειπα οτι η 580 ειναι εφαμιλλη της 980ti σε 12. θες να σου παραθεσω τα ποστ σου που με εκαναν να το θεωρησω αυτο? αμα θες να πεσουμε τοσο χαμηλα πες. σου εδωσα sources και προσωπικα benches οτι δεν μιλαω στον αερα σε αντιθεση με τον RL RL, θες να σταματήσεις το ''λίγο trolling την ημέρα την 980ti κάνει πέρα''; Στο Βιλαμπάχο ακόμη τρίβουν. Join them. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Στο division η διαφορά είναι 22%, στο SOTR είναι 25%. η διαφορα των 2 καρτων δεν ειναι 22% - ειναι 22% πιο γρηγορη, το εχουμε εξαντλησει αυτο δεν ειναι ταυτοσημα κι εσυ ειπες 25% Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, rofl είπε η διαφορα των 2 καρτων δεν ειναι 22% - ειναι 22% πιο γρηγορη, το εχουμε εξαντλησει αυτο δεν ειναι ταυτοσημα Αυτός που πάει με 120 πόσο πιο γρήγορος είναι από αυτόν που πάει με 100? Ρε μας δουλεύεις? Τόση ώρα μου λες οτι δεν ισχύει οτι είναι 25% πάνω και τώρα μου λες είναι 25% πιο γρήγορη. Ω θεοι Στο ενδιαμεσο κοίταγα και το άλλο thread, και εκεί τα μίσα benchmark sites τα βγάλε αναξιόπιστα. Αλλα χρησιμοποιεί τα ίδια αναξιόπιστα sites και μας λέει πόσο κοντά είναι στην 1070. Χριστος και παναγια να πουμε Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε RL, θες να σταματήσεις το ''λίγο trolling την ημέρα την 980ti κάνει πέρα''; Στο Βιλαμπάχο ακόμη τρίβουν. Join them. δεν ειμαι εγω ο RL λαθος quote εκανες... μη συγχιζεσαι. περιμενε απ το ryzenlake να το κοψει btw θα τριβεις πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, rofl είπε δεν ειμαι εγω ο RL λαθος quote εκανες... μη συγχιζεσαι. περιμενε απ το ryzenlake να το κοψει btw θα τριβεις πολυ R(of)L. Κανένα λάθος. Σ' εσένα αναφερόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rofl είπε η διαφορα των 2 καρτων δεν ειναι 22% - ειναι 22% πιο γρηγορη, το εχουμε εξαντλησει αυτο δεν ειναι ταυτοσημα κι εσυ ειπες 25% Στο SOTR 25 είναι....πάρε και άλλο αναξιόπιστο. Και αυτή είναι η 590... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Αυτός που πάει με 120 πόσο πιο γρήγορος είναι από αυτόν που πάει με 100? Ρε μας δουλεύεις? Τόση ώρα μου λες οτι δεν ισχύει οτι είναι 25% πάνω και τώρα μου λες είναι 25% πιο γρήγορη. Ω θεοι μα δεν ειναι ουτε 25% πιο γρηγορη... 22% ειναι. και αυτη δεν ειναι η διαφορα των 2 ποσοστων θα στο βαλω εγω 20% διαφορα εχουν και τοσο περιπου εχει η 580 απο τη 1060 στο division. Spoiler Value A Value B Percentage difference 20 % Difference 14 Send this result 6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε R(of)L. Κανένα λάθος. Σ' εσένα αναφερόμουν. α οκ νομιζα RyzenLake sorry αλλα τα πηρα γιατι οντως ο μπαμπης ηταν ειρωνικος... φαινεται ξεκαθαρα σε οποιον ξερει να διαβαζει νομιζω. το κοβω. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Ρε αδερφακι μου, στο SOTR σου λέω είναι 25%. 74/59 = 1.25, άρα η 1070 είναι 25% πιο γρήγορη από την 580. Απλά μαθηματικά είναι την τρέλα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ξέρεις πολλές κάρτες που η reference τρέχει στα 1200mhz πυρήνα και οι custom να σηκώνουν μέχρι 1600mhz πυρήνα? 400mhz διαφορά με stock bios....όχι τις μαϊμουδιές που κάνουμε τώρα......μόνο που το λέω με πιάνει κάτι για την 980ti...34% επιπλέον απόδοση μόνο σε πυρήνα...δεν μιλάμε για vram......τα υπόλοιπα περιττεύουν για μένα και τέλος το off topic από μένα...... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, rofl είπε μα δεν ειναι ουτε 25% πιο γρηγορη... 22% ειναι. και αυτη δεν ειναι η διαφορα των 2 ποσοστων θα στο βαλω εγω 20% διαφορα εχουν και τοσο περιπου εχει η 580 απο τη 1060 στο division. Value A Value B Percentage difference 20 % Difference 14 Send this result α οκ νομιζα RyzenLake sorry αλλα τα πηρα γιατι οντως ο μπαμπης ηταν ειρωνικος... φαινεται ξεκαθαρα σε οποιον ξερει να διαβαζει νομιζω. το κοβω. Spoiler Με αυτά που διαβάζει, τι θες να σου πει; Έχετε κάνει κατάληψη στο νήμα και διαφωνείτε εδώ και 20 σελίδες. Νομίζω ότι κάπου πρέπει να βάλετε μια τελεία. Διαφωνείτε, έχει ο καθένας την άποψή του, τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Τσακώνεστε για βουβουζέλες, ασχοληθείτε με κάνα σοβαρό GPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BabisTs είπε ξέρεις πολλές κάρτες που η reference τρέχει στα 1200mhz πυρήνα και οι custom να σηκώνουν μέχρι 1600mhz πυρήνα? 400mhz διαφορά με stock bios....όχι τις μαϊμουδιές που κάνουμε τώρα......μόνο που το λέω με πιάνει κάτι για την 980ti...34% επιπλέον απόδοση μόνο σε πυρήνα...δεν μιλάμε για vram......τα υπόλοιπα περιττεύουν για μένα...... το γραψα αυτο ξερω οτι κλοκαρει 30% για στοκ μιλαγα... τι να κανουμε τωρα η 580 χτυπαει 980ti στοκ σε dx 12 πως να το γραψω ελληνικα? σε dx11 ειναι και πολυ πισω η 580. αλλα 2019 καλο ααα game χωρις dx12 δυσκολακι πλεον. 3-4 το χρονο μπορει και αυτα καληνυχτα guys και δεν θα ξανασχοληθω με ryzenlake για μια μερα τουλαχιστον. ορκιζομαι Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rofl είπε το γραψα αυτο ξερω οτι κλοκαρει 30% για στοκ μιλαγα... τι να κανουμε τωρα η 580 χτυπαει 980ti στοκ σε dx 12 πως να το γραψω ελληνικα? Ντάξει, δεκτόν. Αρχίσαν οι εκπτώσεις φαίνεται, από 1070 πήγαμε σε 980ti. Που να έρθει και το blackfriday, 970 θα καταλήξει 😛 Στο δίπλα νήμα βλέπω σύγκριναν και την VII με 2080ti... 😎 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα