Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχετε πέσει σε λουπα παιδιά. 

ναι το ξερω περιμενω να στεγνωσω απ το μπανακι και να δω 3%. χαλαλι πλακιτσα κανουμε. μονο ο DL χαλιεται...

5 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Το point της ερώτησης είναι ξεκάθαρο, οι κάρτες πρέπει να τιμολογούνται βάση ονόματος ή βάση επιδόσεων? Εσυ λές το 1ο, εγώ λέω το 2ο. 

τωρα το εγραψες λογικα

βασει επιδοσεων  σε σχεση με το τρεχον hi-end.

με τα λεφτα της 2060 τοτε επαιρνες 770 και ησουν πολυ πιο κοντα στο hi-end 780ti απο οτι ειναι σημερα η 2060 σε σχεση με την 2080ti...

αυτο ειναι το λογικο boy. παιρνεις χ60 καρτα στα λεφτα της χ70 (2013) και χαιρεσαι κιολας:P

Επεξ/σία από rofl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rofl είπε

ναι το ξερω περιμενω να στεγνωσω απ το μπανακι και να δω 3%. χαλαλι πλακιτσα κανουμε. μονο ο DL χαλιεται...

τωρα το εγραψες λογικα

βασει επιδοσεων σε σχεση με τις επιδοσεις τους σε σχεση με το τρεχον hi-end.

με τα λεφτα της 2060 τοτε επαιρνες 770 και ησουν πολυ πιο κοντα στο hi-end απο οτι ειναι σημερα η 2060 σε σχεση με την 2080ti

Ναι μόνο που η 770 την οποία ΕΙΧΑ δεν έπιανε 60αρια σε ultra settings day one! Δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα είναι 1660 και ΑΜΑ.

Δες και το προηγούμενο ποστ, έκανε edit

Επεξ/σία από Ryzenlake

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ναι μόνο που η 770 την οποία ΕΙΧΑ δεν έπιανε 60αρια σε ultra settings day one! Δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα είναι 1660 και ΑΜΑ.

Δες και το προηγούμενο ποστ, έκανε edit

o 2080ti παιζει 4κ οσο καλα παιζει η 2060 1440p μπορει και καλυτερα...

o 770 ειχε το ιδιο μεγαλη διαφορα με την 780ti, στα ιδια λ7?

Επεξ/σία από rofl

5 λεπτά πριν, rofl είπε

αυτο ειναι το λογικο boy. παιρνεις χ60 καρτα στα λεφτα της χ70 (2013) και χαιρεσαι κιολας:P

Nαί μόνο που αποδίδει 3 φορές καλύτερα από η x70 του 2013....οπότε γιατί να μην χαίρομε, επειδή ονομάζεται X60? Μα είδες που εκεί καταλήγουμε? Δεν σε νοιάζει το πως αποδίδει, σε νοιάζει το πώς λέγεται! Οπότε και 9 φορές καλύτερες επιδόσεις να είχε, πάλι στο όνομα θα κόλλαγες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Nαί μόνο που αποδίδει 3 φορές καλύτερα από η x70 του 2013....οπότε γιατί να μην χαίρομε, επειδή ονομάζεται X60? Μα είδες που εκεί καταλήγουμε? Δεν σε νοιάζει το πως αποδίδει, σε νοιάζει το πώς λέγεται! Οπότε και 9 φορές καλύτερες επιδόσεις να είχε, πάλι στο όνομα θα κόλλαγες

σου απαντησα

3 λεπτά πριν, rofl είπε

στα ιδια λεφτα η 770 ηταν καλυτερο value απο την 2060. η καθεμια στην εποχη της φυσικα

για την ακριβεια στη σειρα 7 δεν επαιζε καν 1440p. 1080p τοτε...

σημερα η 2080ti ειναι σε αναλυση που μπορει να κανει και 2-3 χρονια να την παλεψει το midrange.

εσυ το παιρνεις,  ειναι τελεια για 1080p και δερνει τελος.

newsflash

2070+ θες για 1080p rtx on χωρις dlss που μονο στο μετρο ειναι αξιοπρεπες...

Επεξ/σία από rofl

2 ώρες πριν, rofl είπε

Ρε μπαγάσα, με έβαλες και το ψάξα. Λοιπόν η 780ti ήταν κάπου 75 με 80% πάνω από την 760, ανάλογα το game. Aπό την 770 ήταν κάπου 47-60%. Η 2060 είναι κάπου στο ενδιαμέσο, δηλαδή μεταξύ 50 και 70% κάτω από την 2080ti.  2 games κοίταξα, battlefield και facry, όλα από τα reviews του techpowerup. Με δεδομένο ότι η 770 είχε MSRP 400 και ήταν λίγο πιο κοντά στην 780ti μια χάρα είναι το 350 της 2060.

3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ρε μπαγάσα, με έβαλες και το ψάξα. Λοιπόν η 780ti ήταν κάπου 75 με 80% πάνω από την 760, ανάλογα το game. Aπό την 770 ήταν κάπου 47-60%. Η 2060 είναι κάπου στο ενδιαμέσο, δηλαδή μεταξύ 50 και 70% κάτω από την 2080ti.  2 games κοίταξα, battlefield και facry, όλα από τα reviews του techpowerup. Με δεδομένο ότι η 770 είχε MSRP 400 και ήταν λίγο πιο κοντά στην 780ti μια χάρα είναι το 350 της 2060.

η rx 580 πλησιάζει την gtx 1080 με τα τελευταία boost ! :lol:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

ναι αγαπη γιατι ηταν η πρωτη ti στα 700$.

βγηκε ενα χρονο μετα... κατι σαν μικρη titan + catering enthusiast φαση σε premium τιμη.

η διαφορα τους ηταν στο 30% ομως :P

η διαφορα 2080ti με 2060 ειναι προς το 50%

6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

βρες συγκριτικα 580 και 980 ti σε dx12 και μετα τρολλ οσο θες:P

θες να σου ριξω?

τι κοροιδευεις αν δε σε εχει απασχολησει το θεμα.

εγω εχω 580 και τα χω κοιταξει...

index.php?ct=articles&action=file&id=494

index.php?ct=articles&action=file&id=482

@BabisTs

αυτοι ειναι οι 2 πιο hot τιτλοι του 19 fyi 

γιατι benchακια κανεις και παιχνιδια δεν παιζεις oποτε δεν ξερεις.

γαργαρα το trolling? στα ιδια δεν ειναι σε δχ12?

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μα όχι πες μου και συ, σου φαίνεται παράλογο αυτό που λέω? Έχει σημασία το πως ονομάζεται η κάρτα ή το πώς αποδίδει? Αν η 2060 είχε επιδόσεις 2080Ti θα έπρεπε να κοστίζει 250 επειδή ονομάζεται xx60? 

Εδω εξηγώ τόσες σελιδές ότι σε επιδόσεις η 2060 ΔΕΝ είναι midrange αλλά high μη πω και enthusiast. Στα σημερινα games σε 1440p αποδίδει πολύ καλύτερα από οτι απέδιδε η 780 σε 1080p στα games της εποχής της....τι άλλο να πώ δεν ξέρω.

2 ώρες πριν, rofl είπε

Xειρότερα παίζει η 2080ti σε 4k. Εγώ βέβαια συνεχίζω να αναρωτιέμαι που τα ξέρεις όλα αυτά αφού δεν εμπιστεύεσαι τα bench?

8 λεπτά πριν, rofl είπε

@BabisTs

αυτοι ειναι οι 2 πιο hot τιτλοι του 19 fyi 

γιατι benchακια κανεις και παιχνιδια δεν παιζεις.

γαργαρα το trolling?

Oπα, το guru3d δεν ήταν αναξιόπιστο στην προηγούμενη σελίδα???? Α, εδώ δείχνει την 580 μπροστά άρα μας κάνει. Κομπλε :P 

Btw η 980ti παίρνει 2 τόνους OC. Φτάνει 1070. Βέβαια θα μου πείς, και η 580 περνάει την 1070 οπότε...

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Μα όχι πες μου και συ, σου φαίνεται παράλογο αυτό που λέω? Έχει σημασία το πως ονομάζεται η κάρτα ή το πώς αποδίδει? Αν η 2060 είχε επιδόσεις 2080Ti θα έπρεπε να κοστίζει 250 επειδή ονομάζεται xx60? 

Εδω εξηγώ τόσες σελιδές ότι σε επιδόσεις η 2060 ΔΕΝ είναι midrange αλλά high μη πω και enthusiast. Στα σημερινα games σε 1440p αποδίδει πολύ καλύτερα από οτι απέδιδε η 780 σε 1080p στα games της εποχής της....τι άλλο να πώ δεν ξέρω.

Ρε συ δικιο εχεις μαζι σου ειμαι. Απλα δεν βγαζει καπου ο καθενας βλεπει τα πραγματα με διαφορετικη λογικη. Η 2060 ειναι τιμια στα 350 οπως ειναι και η 580 στα 150. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Btw η 980ti παίρνει 2 τόνους OC. Φτάνει 1070. Βέβαια θα μου πείς,

και η 580 περνάει την 1070 οπότε...

για στοκ μιλαω προφανως. 

ακομα περιμενω να μου δειξεις που ρινει η 1070 25-30 frames σε dx12 σε ολα τα παιχνιδια εκτος απο το forza.

γιατι αυτο εγραψες...

και το division ξανακανε διαρεση γιατι 25% διαφορα δε βγαινει... χαλασε το κομπιουτερακι

κι εσυ μιλησες για frames btw?

στο ξαναπα στα 1 πραγματα που λες τα 2 ειναι λαθος

και την 770 vs 780ti ακου 70% παλι λαθος το βγαλες. μαρεσει που επσακσες...

--------------------------------------------------

τωρα που το σκεφτομαι μηπως "κατα βαθος εισε καλο παιδι?"

μια υπερβολη εγραψα και φαινεται απο τον τροπο που το εγραψα οτι ειναι υπερβολη και δεν εχεις απο καπου αλλου να πιαστεις ε?

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Btw η 980ti παίρνει 2 τόνους OC. Φτάνει 1070. Βέβαια θα μου πείς, και η 580 περνάει την 1070 οπότε...

πάλι καλά που δεν την έχω ακόμα την 980ti.....θα έβλεπε πυρήνα και παραμετροποίηση που οι τωρινές κάρτες δεν θα τις ξαναδούν αυτές τις εποχές....όταν την  είχα ήμουν πίσω από gtx 1080 heavy overclocked (2100mhz) 8-10% max στην χειρότερη...μίλησε κανείς για troll ?Τώρα τι μου λέει ένας τύπος που με αποκαλεί troll?

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

πάλι καλά που δεν την έχω ακόμα την 980ti.....θα έβλεπε πυρήνα και παραμετροποίηση που οι τωρινές κάρτες δεν θα τις ξαναδούν αυτές τις εποχές....όταν την  είχα ήμουν πίσω από gtx 1080 heavy overclocked (2100mhz) 8-10% max στην χειρότερη...μίλησε κανείς για troll ?Τώρα τι μου λέει ένας τύπος που με αποκαλεί troll?

δεν ξερω παντως μου φανηκες ειρωνικος οταν σου ειπα οτι η 580 ειναι εφαμιλλη της 980ti σε 12. φυσικα στοκ 980ti

ξερω οτι παιρνει 30% oc.

θες να σου παραθεσω τα ποστ σου που με εκαναν να το θεωρησω αυτο?

αμα θες να πεσουμε τοσο χαμηλα πες.

σου εδωσα sources και προσωπικα benches οτι δεν μιλαω στον αερα σε αντιθεση με τον RL

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...