Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Να σας φέρουμε ζαχαρωτά, τσίχλες και κούκλες να παίξετε.

Τα popcorn θα μας επιτρέψεις να τα κρατήσουμε για εμάς.

μαν οπως ισως ειδες μολις τωρα ολοι που ποσταρουμε σε τετοιες μλκς χαμενοι βγαινουμε:P

οχι οτι δεν το ξερα αλλα οκ πρεπει να κανουμε και πραγματα που δεν ειναι σωστα

απο χθες λεω παρατα τον ryzenlake αλλα δε με ακουω. τσιμπαω

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, rofl είπε

μαν οπως ισως ειδες μολις τωρα ολοι που ποσταρουμε σε τετοιες μλκς χαμενοι βγαινουμε:P

οχι οτι δεν το ξερα αλλα οκ πρεπει να κανουμε και πραγματα που δεν ειναι σωστα

απο χθες λεω παρατα τον ryzenlake αλλα δε με ακουω. τσιμπαω

Ναι ντάξει, όταν γράφεις οτι η 580 είναι πάνω από 1070, ο ryzenlake σου φταίει...

Άντε, ακόμα 3 χρόνια μείνανε, θα φτάσει 1080ti η 580 σου. Υπομονή κάνε

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ναι ντάξει, όταν γράφεις οτι η 580 είναι πάνω από 1070, ο ryzenlake σου φταίει...

Άντε, ακόμα 3 χρόνια μείνανε, θα φτάσει 1080ti η 580 σου. Υπομονή κάνε

σε 2 χρονια μαλλον θα παω σε ampere γυρω στο 500αρικο, happy?

50 λεπτά πριν, BabisTs είπε

την κάρτα δεν την έχω ...όταν την είχα η 480/580 ήταν χαλαρά 30% πίσω....αλλά ξέχασα η 580 παίρνει 35% boost από driver για να βγει μπροστα

υπαρχει και το google images btw ,980ti οπως βλεπεις στο division ειμαι και λιγο μπροστα:P

σε dx 11 δεν συζηταμε καμια σχεση. μαλλον αυτο θυμασαι.

https://browse.startpage.com/do/show_picture.pl?l=english&rais=1&oiu=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fjv4mrc77l4p21.png&sp=ee6171234f8ddf126656a574e20954ec&t=default

και μη γινεστε κακοι η μια ειναι η απολυτως hi end 4 ετων γιατι το 15 βγηκε... και η αλλη 2 ετων και παιζει κατω απο 200 πανω απο 6μηνο τωρα.

δεν ξερω γιατι το θεωρειτε κακο η μικρο επιτευγμα για την amd...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ναι ντάξει, όταν γράφεις οτι η 580 είναι πάνω από 1070, ο ryzenlake σου φταίει..

Την ξεπέρασε κιόλας και δεν το πήρες χαμπάρι.... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Την ξεπέρασε κιόλας και δεν το πήρες χαμπάρι.... 

οχι τελικα εχει δικιο ryzenlake και ισχυει αυτο που εγραψε

4 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Tι λές ρε σύ...

Mόνο στο Forza που γενικά οι AMD πετάνε είναι κοντά σε 1070. Και όταν λέμε κοντά, 10 fps πίσω. Στα υπόλοιπα είναι 20-30 fps πίσω από 1070..ντάξει είπαμε, είναι καλύτερη της 1060 σε DX12, αλλά μη το μαμήσουμε

αλλα δεν επεκτεινομαι κριμα για τον DL:P

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, rofl είπε

σε 2 χρονια μαλλον θα παω σε ampere γυρω στο 500αρικο, happy?

υπαρχει και το google images btw ,980ti οπως βλεπεις στο division ειμαι και λιγο μπροστα:P

σε dx 11 δεν συζηταμε καμια σχεση. μαλλον αυτο θυμασαι.

https://browse.startpage.com/do/show_picture.pl?l=english&rais=1&oiu=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fjv4mrc77l4p21.png&sp=ee6171234f8ddf126656a574e20954ec&t=default

και μη γινεστε κακοι η μια ειναι η απολυτως hi end 4 ετων γιατι το 15 βγηκε... και η αλλη 2 ετων και παιζει κατω απο 200 πανω απο 6μηνο τωρα.

δεν ξερω γιατι το θεωρειτε κακο η μικρο επιτευγμα για την amd...

Εγώ δεν γίνομαι κακός, προσπαθώ να καταλάβω πώς ξέρεις ποιά κάρτα ξεπέρασε ποιά όταν δεν εμπιστεύεσαι τα benchmarks. 7 φορές σε έχω ρωτήσει και απάντηση δεν έχω πάρει...

Να μαντέψω, εμπιστεύεσαι μόνο τα benchmark που συμφωνούν με την κομματική σου γραμμή, σωστά? Ακόμα καί από τον ίδιο reviewer, εμπιστεύεσαι επιλεκτικά τα bench που δείχνουν το κόμμα σου μπροστά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει. 

1 λεπτό πριν, rofl είπε

οχι τελικα εχει δικιο ryzenlake και ισχυει αυτο που εγραψε

αλλα δεν επεκτεινομαι κριμα για τον DL:P

Το HWUNBOXED την δείχνει 20 και 30 fps μπροστά σε αρκέτα games. Επειδή δεν το εμπιστεύεσαι όμως το άφησα στην άκρη. Πήρα το guru 3d το οποίο είπες πώς εμπιστεύεσαι. Στο guru 3d λοιπόν είναι 25% μπροστά στο SOTR και 22% στο Division. Σε DX12. Στα καπάκια μου λές ΟΥΤΕ το guru3d εμπιστεύεσαι. ΚΟΜΠΛΕ, καλά κάνεις. Αλλά τότε πως στον πέο ρε φίλε ξέρεις αν την ξεπέρασε η όχι?????? Που ξέρεις, μπορεί η 1070 να είναι 80% μπροστά. Μπόρει η 580 να ξεπεράσε και 1080ti. Αμα δεν εμπιστεύεσαι τα benchmarks τότε τις θεωρίες που γράφεις τόσες σελίδες που τις είδες??? Έχεις όλες τις κάρτες και testaris? Αν ναι, ok, πέστο και θα το βουλώσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Εγώ δεν γίνομαι κακός, προσπαθώ να καταλάβω πώς ξέρεις ποιά κάρτα ξεπέρασε ποιά όταν δεν εμπιστεύεσαι τα benchmarks. 7 φορές σε έχω ρωτήσει και απάντηση δεν έχω πάρει...

Να μαντέψω, εμπιστεύεσαι μόνο τα benchmark που συμφωνούν με την κομματική σου γραμμή, σωστά? Ακόμα καί από τον ίδιο reviewer, εμπιστεύεσαι επιλεκτικά τα bench που δείχνουν το κόμμα σου μπροστά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει. 

ας το αφησουμε ρε φιλος ξεκαθαρα μας λενε οτι κουρασαμε, και θα συμφωνησω. δεν εχω τιποτα να αποδειξω σε κανενα ουτε μετοχος της amd ειμαι

και η 2060 εχεις δικιο αξιζει τα λ7 της γιατι ειναι  περιπου διπλασια απο 760 και καλυτερη απο 780ti,

και την αλλη μερα μας λες οτι η 1060 παλιωσε:P

θες να σε παρω σοβαρα?

που μου συγκρινεις benchmarks των τοτε ΑΑΑ και των τωρα ΑΑΑ και βγαζεις το αυθαιρετο  συμπερασμα οτι η low midrange 2060 στους τιτλους του 2019 αναλογικα ειναι ανωτερη, απο τη 780ti στους τιτλους του 2013 που ηταν hi end?:P και γιαυτο δικαιολογειται η υψηλη τιμη της...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rofl είπε

που μου συγκρινεις benchmarks των τοτε ΑΑΑ και των τωρα ΑΑΑ και βγαζεις το αυθαιρετο  συμπερασμα οτι η low midrange 2060 στους τιτλους του 2019 αναλογικα ειναι ανωτερη, απο τη 780ti στους τιτλους του 2013 που ηταν hi end?:P και γιαυτο δικαιολογειται η υψηλη τιμη της...

Πως αλλιώς θα κρίνεις αν μια κάρτα είναι mid / low / high / ultra high end / ultra low end? Από το όνομα μόνο? Δηλαδή αν βγεί μια κάρτα χωρίς όνομα? Αν αλλάξει ονοματολόγια η εταιρία (όπως έκανε η AMD τώρα πχ.)?

Αν η 2060 απέδιδε όσο η 2080Ti πάλι θα έπρεπε να κάνει 250€ επειδή λέγεται 2060? Αυτό είναι το επιχείρημα σου εδώ και 19 σελίδες, χωρίς πλάκα. Αμά το θεωρείς σοβαρό επιχείρημα, συνέχισε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Πως αλλιώς θα κρίνεις αν μια κάρτα είναι mid / low / high / ultra high end / ultra low end? Από το όνομα μόνο? Δηλαδή αν βγεί μια κάρτα χωρίς όνομα? Αν αλλάξει ονοματολόγια η εταιρία (όπως έκανε η AMD τώρα πχ.)?

Αν η 2060 απέδιδε όσο η 2080Ti πάλι θα έπρεπε να κάνει 250€ επειδή λέγεται 2060? Αυτό είναι το επιχείρημα σου εδώ και 19 σελίδες, χωρίς πλάκα. Αμά το θεωρείς σοβαρό επιχείρημα, συνέχισε.

κανε ενα poll  κι αμα συμφωνησει ενας με αυτο το επιχειρημα  πες, δεν ειδα να συμφωνησε ενας μαζι σου...

18 λεπτά πριν, rofl είπε

και για να σε quotaρω

1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Ναί, έχει μεγάλη σημασία αν θα πιάνει τόση απόδοση σε επιλεγμένους τίτλους πάντα (άλλωστε τα άλλα games που τον πίνει η 580 δεν τα παίζουμε) σε midrange κάρτα τριετίας. Φίλε, όποιος έχει αγοράσει 1060 το 2016, πριν καν βγεί δηλαδή η 580 (ΛΟΛ!) την έχει ήδη άλλαξει. Στα τέτοια του αν σε επιλεγμένα games είναι πιο γρήγορη η 580. 

φαντασου εμενα ποσο στα τετοια μου τι εκανε η 760 και 780ti.

η 1060 ειναι 2 γενιες μετα... η 1060 στα τετοια σου αλλα συγκρινεις με  760 και 780ti οταν βολευει ε?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

κανε ενα poll  κι αμα συμφωνησει ενας με αυτο το επιχειρημα  πες, δεν ειδα να συμφωνησε ενας μαζι σου...

H AMD ας πούμε συμφωνεί μαζί μου. 

H 5850 είχε launch price διπλάσιο της 6850, γιατί μετακίνησε το high end στην σειρά 69xx. Σύμφωνα με τη λογική σου, έπρεπε η 6850 να κάνει όσο και η 5850 γιατί είχαν το ίδιο όνομα. Ουσιαστικά είναι αυτό που έκανε και η nivida τώρα απτό ανάποδο. 

Σε ξαναρωτάω, σταμάτα να υπεκφεύγεις, αν η 2060 απέδιδε όσο η 2080Ti πάλι 250 έπρεπε να κάνει λόγω όνοματος? Αφού έχεις δίκιο και έχω άδικο, γιατί δεν απαντάς? 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Σε ξαναρωτάω, σταμάτα να υπεκφεύγεις, αν η 2060 απέδιδε όσο η 2080Ti πάλι 250 έπρεπε να κάνει λόγω όνοματος? Αφού έχεις δίκιο και έχω άδικο, γιατί δεν απαντάς? 😎

οποιος απαντησει σ αυτη την ερωτηση, πιστεψε με ο εγκεφαλος του θα καει. does not  compute.

τουλαχιστον εγω δεν μπορω, ας απαντησει κανεις αλλος:P

η 2060 ειναι περιπου 2πλασια απο 760 και γιαυτο αξιζει σχεδον τα διπλα 5 χρονια μετα? αυτο ρωτας?

220 vs 350 ++ on launch.

εδω δε νοιαζει η 1060 η 760 θα με νοιαζει ποσο δυνατη η αδυναμη ηταν?

και η 1060 3 στα 220 βγηκε...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

οποιος απαντησει σ αυτη την ερωτηση, πιστεψε με ο εγκεφαλος του θα καει. does not  compute.

τουλαχιστον εγω δεν μπορω, ας απαντησει κανεις αλλος:P

Απλή ερωτησούλα που παίρνει ένα ναί ή ένα όχι. Αν το πόσο κάνει μια κάρτα δεν εξαρτάται από τις επιδόσεις αλλά από το όνομα όπως λές, τότε αν η 2080Ti βαφτίζει 2060 θα πρέπει να κάνει 250! Αυτό είναι το ΔΙΚΟ σου επιχείρημα αδερφέ!

Σου φέρα και παράδειγμα, έχει κάνει και η ΑΜD το ίδιο από την ανάποδη στην σειρά 68xx. Ουσιαστικά η 6850 αντικατέστησε την 5770, η 6870 την 5790, η 6950 την 5850 και ούτω καθεξής.  Εσυ μας λές λοιπόν πως λόγω....ονόματος η 6850 έπρεπε να κοστίζει όσο η 5850!

3 λεπτά πριν, rofl είπε

η 2060 ειναι περιπου 2πλασια απο 760 και γιαυτο αξιζει σχεδον τα διπλα 5 χρονια μετα? αυτο ρωτας?

220 vs 350 ++ on launch.

εδω δε νοιαζει η 1060 η 760 θα με νοιαζει ποσο δυνατη η αδυναμη ηταν?

Δεν είναι 2πλάσια αδερφέ, είναι αρκετές φορές πάνω...

Στο ξαναλέω, 19η φόρα, η 2060 στα ΣΗΜΕΡΙΝΑ games σε 1440p είναι πιο δυνατή από ότι ήταν η 780 σε 1080p στα games της εποχής της. Αυτό αν δεν μπορείς αν το καταλάβεις, ε είναι θέμα IQ, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

ρε μαν αυτη η ερωτηση ειναι γλωσσικη δομη κενη περιεχομενου. trust me!

επισης δεν απαντιεται με ενα ναι η με ενα οχι...

αν η 2060 απεδιδε οσο η 2080ti η nvidia θα ειχε αλλα ονοματα...

επισης γιατι να συγκρινω την 2060 με την 760 που ηρθε στα 220 και οχι με τη 1060 που ηρθε επισης στα 220 3 χρονια μετα την 760?

για πε, επειδη ετσι σου κατσε?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, rofl είπε

ρε μαν αυτη η ερωτηση ειναι γλωσσικη δομη κενου περιεχομενου. trust me!

επισης δεν απαντιεται με ενα ναι η με ενα οχι...

επισης γιατι να συγκρινω την 2060 με την 760 που ηρθε στα 220 και οχι με τη 1060 που ηρθε επισης στα 220?

για πε

Με ότι θες σύγκρινε δεν θα στο απαγορεψώ. Απλά το παιδί στο οποίο απάντησα έλεγε ότι αυξήθηκε το mid range από το 2012. Ε οπότε σύγκρινα με κάρτα του 2012...λογικό δεν είναι? Βασικά go ahead, σύγκρινε με 1060 και θα δείς ότι έχω δίκιο. Σύμφωνα με το techpowerup (όλες τις συγκρίσεις από αυτό το site τις πήρα οπότε το κρατάω για να έχουμε μια σταθέρα) μετά βίας έβγαζε 60αρια στα games της εποχής της, ακόμα και σε 1080p. 

Η ερώτηση μια χαρά λογική είναι, απλά ξεσκεπάζει την πλάνη στη λογική σου γιαυτό και την αποφεύγεις. To ξέρουμε και οι 2. Το point της ερώτησης είναι ξεκάθαρο, οι κάρτες πρέπει να τιμολογούνται βάση ονόματος ή βάση επιδόσεων? Εσυ λές το 1ο, εγώ λέω το 2ο. 

Πάτα το spoiler. Σου εξηγώ η 2060 είναι σε άλλο performance bracket, δεν λές να το καταλάβεις...

codbo3_1920_1080.png

acsyndicate_1920_1080.png

Επεξ/σία από Ryzenlake

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...