strawman Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Just now, Acmilangr2 said: Μέχρι ένα σημείο παίζει μεγάλο ρόλο. Απο εκεί και πέρα όχι Εγω μια οθονη εχω δει που ειπα "δες μαλακα ppi". Ενα 13αρι surface με 3000x2000 αναλυση, εμεινα βλακας. Τωρα εμεις να παλευουμε με τα 100 vs 105 ppi οταν καθομαστε στο 1 μετρο,αστειοτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, strawman είπε Εγω μια οθονη εχω δει που ειπα "δες μαλακα ppi". Ενα 13αρι surface με 3000x2000 αναλυση, εμεινα βλακας. Τωρα εμεις να παλευουμε με τα 100 vs 105 ppi οταν καθομαστε στο 1 μετρο,αστειοτητες Άλλο αυτό και άλλο αυτό που έγραψες "αλήθεια έχει σημασία το ppi" που σίγουρα έχει . Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Eνα sottr στα γνωστα settings με οverclock 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Aνακαλυψαμε το hbm tweaking στους βεγκους 😂 στοκ ρολογια + undervolt+memory tweak ,το overclock ειναι αχρειαστο πλεον vs stock (out of the box settings) vs τα παντα ολα Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από akoinonitos 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 88fps εβγαζα πριν και οπως φαινεται έφταιγε το HPET απο το bios που το ειχα κλειστο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Aνακαλυψαμε το hbm tweaking στους βεγκους 😂 στοκ ρολογια + undervolt+memory tweak ,το overclock ειναι αχρειαστο πλεον vs stock (out of the box settings) vs τα παντα ολα Το memory tweak κανει apply πανω απο το wattman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Το memory tweak κανει apply πανω απο το wattman? ναι, αξιζει να το δοκιμασεις Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ναι, αξιζει να το δοκιμασεις Το xml του wattman συμβαδίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Το xml του wattman συμβαδίζει? μπορεις να κανεις ολες τις ρυθμισεις σου απο το memory tweak(το θεωρω καλυτερο) δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεις το wattman, αλλα αν θες μπορεις να κανεις τις ρυθμισεις σου και απο το watttman και μετα να αλλαξεις τα Timings απο το memtweak. Απλα προς το παρον το memory tweak δεν κρατει τις ρυθμισεις μετα απο restart και πρεπει να σωσεις το προφιλ και το φορτωνεις καθε φορα. Περισσοτεραα εδω Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από akoinonitos 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε μπορεις να κανεις ολες τις ρυθμισεις σου απο το memory tweak(το θεωρω καλυτερο) δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεις το wattman, αλλα αν θες μπορεις να κανεις ρυθμισεις και παο το watttman και μετα να αλλαξεις τα Timings απο το memtweak. Με πείραγμα απο τα timings υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Με πείραγμα απο τα timings υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση? αναλογα την εφαρμογη στο sottr για παραδειγμα εγω κερδισα 4fps στο συνολικο σκορ, στο superpostion 90ποντους Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε αναλογα την εφαρμογη στο sottr για παραδειγμα εγω κερδισα 4fps στο συνολικο σκορ http://alexanderhuzar.angelfire.com/files/ram_timings.htm Της τρελής !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Με τους 19.5.1, το 24/7 oc profile σε cpu/gpu/ram και gpu HBM TWEAKS, έπιασα από το πουθενά ένα 6559 στο Super4K. Έχω ελάχιστα πάνω (6576) σε "suicide run" με ΗΒΜ 1150MHz (1100 εδώ) και Ρ7 1702 (1672 εδώ). Ωραία δουλίτσα το πείραγμα στην ΗΒΜ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 ενα sottr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Κατάφερα και το 100ρισα! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα