Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Shadow of the tomb raider  (guru3d settings) ..... stock gpu...... boostare τρελά με τον new driver (επιτέλους βρήκα χρόνο και τον πέρασα) σε dx12 το tomb raider.....

Χωρίς τίτλο.png

Αρα δινει ο νέος στις rtx στις pascal σε 1080ti εδωσε τιποτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρωτη σελιδα ησουν 126 τωρα 132. Σαν να εδωσε κατι ο driver ε. Οι turing περνουν ολο και περισσοτερο με νεους drivers.

Τι να πώ .....μου είχε πει ο Psycho από ένα bench στο Deus Ex να τον περάσω αλλά δεν περίμενα τέτοια βελτίωση.....

• Like 1

3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αρα δινει ο νέος στις rtx στις pascal σε 1080ti εδωσε τιποτα?

Μόνο κάποιος κάτοχος 1080ti θα γνωρίζει σίγουρα.....

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Τι να πώ .....μου είχε πει ο Psycho από ένα bench στο Deus Ex να τον περάσω αλλά δεν περίμενα τέτοια βελτίωση.....

Σε καθε driver περνουν οι turing. 5% εδωσε ο νεος. Γενικα και απο benchmarks που τρεχω οταν ειχα πριν τους 400 ηταν αρκετα μικροτερα τα νουμερα. Οι πρωτοι 4xx δεν ηταν καλοι τωρα τους εχουν στρωσει για τα καλα. 

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Μόνο κάποιος κάτοχος 1080ti θα γνωρίζει σίγουρα.....

Δινουν γενικα στις pascal οποτε σιγουρα θα πηρε και η 1080ti αρκετα. 3-4% τσιμπησα. Οι turing περνουν ακομα παραπανω σαν νεα αρχιτεκτονικη.

Και κατι αλλο babi. Δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα αν θυμασαι πιο παλια δεν μπορουσα να κρατησω ουτε 4400 vram συχνοτητα. Τωρα κραταω 500 σε benchmarks. Τι εγινε εδω? Unigine valley ετρεχα στα 350 γιατι στα 400 ειχα πολλα artifacts. Σημερα στα +450 ετρεξα δεν ειχα τιποτα. 

• Like 2

6 ώρες πριν, BabisTs είπε

Σίγουρα ήταν αυτό, αφού σε DX11 ήσουν ~3FPS μπροστά και σε DX12 ήμουν εγώ για ~7FPS μπροστά.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Σίγουρα ήταν αυτό, αφού σε DX11 ήσουν ~3FPS μπροστά και σε DX12 ήμουν εγώ για ~7FPS μπροστά.

Καλύτερος driver συνολικά.... παντού είδα boost μέχρι στιγμής......Sotr / Assassin's creed odyssey / F1......θα δοκιμάσω και στα υπόλοιπα.....

Επεξ/σία από BabisTs

Επειδή έτρεξα χθες μερικά benches

,δεν είδα κάποια διαφορά. Συγκεκριμένα και στο shadow που το έτρεξα και δεύτερη φορά,τα ίδια με πρίν βγάζω.  Πάνω κάτω ένα fps είναι στο περιθώριο του λάθους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...