Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 21/1/2019 στις 5:58 ΜΜ, Arkin είπε

13fps διαφορα στο origins με το φιλο πιο πανω. 2080 εχετε και οι 2. Κατι συμβαινει με του φιλου το pc.

τίποτα δεν συμβαίνει καλύτερο cpu έχει ο άλλος απλό είναι , και το τρέχει και boardles άμα ήτανε fullscreen θα ήταν ακόμα χειρότερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, billeiros είπε

Παρε 2060.μια χαρά θα σε καλύψει η vram της για 1-2 χρόνια. Ειδάλλως αν δεν βιάζεσαι περίμενε το καλοκαιρι που θα βγουν  οι navi. Στα 8gb vram θα ναι σιγουρα

Δεν αλλάζουμε όλοι τις κάρτες γραφικών σα σωβρακα ρε παιδιά. Αν βγουν το καλοκαίρι εντάξει, το θέμα είναι μην πάει χειμώνας... 

9 ώρες πριν, planetman είπε

Λίγο άσχετο αλλά να πω κι εγώ τον προβληματισμό μου. Θέλω αυτόν τον καιρό να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά. Οι vega έχουν μεγάλη κατανάλωση και κακό optimization στα παιχνίδια ενώ από nvidia η 2060 που παίζει στο budget που με ενδιαφέρει έχει 6gb, έλεος. Εδώ στην 970 μου γεμίζουν τα 4gb για πλάκα στα 1080. Τι να τα κάνω τα 6gb; ούτε 1440 δε θα μπορεί να παίξει επόμενα παιχνίδια που θα βγουν. 

και γιατι δεν παίρνεις μτχ gtx 1080?Αφού σε ενδιαφέρει η vram έχει και 8gb vram η συγκεκριμένη και σίγουρα είναι πιο γρήγορη από οποιαδήποτε 2060 / vega56.......και εφόσον δεν μπορείς να πας σε vega64 λόγω τροφοδοτικού που λές.....

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτά που λέει πιστεύω πως έχει max budjet τα ~350-400€.......ειδάλλως η 2070 τα συνδυάζει όλα.....και  horsepower αλλά και vram......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Από αυτά που λέει πιστεύω πως έχει max budjet τα ~350-400€.......ειδάλλως η 2070 τα συνδυάζει όλα.....και  horsepower αλλά και vram......

Κάπως έτσι. Και μετά από 3μισι χρόνια να πάρω κάρτα με λιιιιγη παραπάνω μνήμη; δε θα κρατήσει για πολύ γιατί έχω σκοπό να αλλάξω και οθόνη 1440 μέσα σε κανένα χρόνο.

Και η 2080 είναι ακόμα καλύτερη και; το budget είναι το θέμα. 

Μεταχειρισμένα δεν έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια αλλά δε βλέπω να έχει τις τρομερές ευκαιρίες.. 

Επεξ/σία από planetman

Μέχρι 350-400 όπως είπες. Δε ζήτησα βοήθεια. Απλά είπα τους προβληματισμούς μου. Η προηγούμενη αλλαγή κάρτας που έκανα ήταν από τα 512MB της 4870 στα 4GB της 970. Εκεί έβλεπες το Χριστό φαντάρο. Και η 970 στα 1080 ακόμα καλά κρατεί. Και τώρα μετά από 3μισι χρόνια θα πάω από τα 4 στα 6GB; Ε είναι μαλακία. Και τότε 400€ είχα δώσει. Αντικειμενικά όμως τα 6 θα μπουκώσουν γρήγορα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, planetman είπε

Μέχρι 350-400 όπως είπες. Δε ζήτησα βοήθεια. Απλά είπα τους προβληματισμούς μου. Η προηγούμενη αλλαγή κάρτας που έκανα ήταν από τα 512MB της 4870 στα 4GB της 970. Εκεί έβλεπες το Χριστό φαντάρο. Και η 970 στα 1080 ακόμα καλά κρατεί. Και τώρα μετά από 3μισι χρόνια θα πάω από τα 4 στα 6GB; Ε είναι μαλακία. Και τότε 400€ είχα δώσει. Αντικειμενικά όμως τα 6 θα μπουκώσουν γρήγορα...

Προβληματισμος=μουρμουρα για τις τιμες.Δεν εισαι ο μονος περασαν και αλλοι.Αυτη ειναι η πικρή αληθεια αρεσει δεν μας αρεσει.Η πρασινη παιζει μπαλα μονη της πλεον σε ολες τις κατηγορίες.

Μην πάρεις τιποτα.κανε οικονομία

Περιμενε navi και αν δεις οτι δεν τραβαει, πας σε 2080 που λογικα θα χουν πεσει οι τιμες.

Επεξ/σία από azazil1190

13 ώρες πριν, planetman είπε

Λίγο άσχετο αλλά να πω κι εγώ τον προβληματισμό μου. Θέλω αυτόν τον καιρό να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά. Οι vega έχουν μεγάλη κατανάλωση και κακό optimization στα παιχνίδια ενώ από nvidia η 2060 που παίζει στο budget που με ενδιαφέρει έχει 6gb, έλεος. Εδώ στην 970 μου γεμίζουν τα 4gb για πλάκα στα 1080. Τι να τα κάνω τα 6gb; ούτε 1440 δε θα μπορεί να παίξει επόμενα παιχνίδια που θα βγουν. 

Γιατί έχεις κολλήσει με την μνήμη? Είναι το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει σε μια κάρτα γραφικών (οχι οτι δεν μας ενδιαφέρει, μην παρεξηγηθώ). Αυτό που παίζει ρόλο είναι το chipset, πόσα cores έχουν για διάφορες περιπτώσεις (π.χ. cuda cores για nvidia κ.λ.π.) και διάφορα άλλα που δεν χρειάζεται να αναλυθούν.

Με μία 2060 που είναι μακραααν καλύτερη της 970, μπορείς άνετα να παίξεις σε 1440p! Εκεί απλώς θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα "debate" πλέον για το πόσα frames θα βγάζεις (δηλαδή δεν ξέρω αν θα ήταν ok για 144Hz).

τα 4 στα 6GB;

Η 20αρα σειρά κάνει καλύτερη διαχείριση της vram από τη 10αρα και γενικώς κάθε σειρά έχει βελτιώσεις σε αυτό το τομέα. Ψάξε το βιντεάκι του HardwareUnboxed @youtube με τη 2060, το εξηγεί πολύ καλά με αρκετά benchmarks

• Like 2

Μτχ gtx 1080 μόνο, αφού δεν θες 2060 ή vega64 ....Αν ψάξεις αρκετά θα βρεις και καλές ευκαιρίες στα 350€-380€... 

2 ώρες πριν, planetman είπε

Προσωπικά αφού ακόμα σε καλύπτει θα έμενα με την GTX970 και θα περίμενα να δω και τις Navi που θα ανακοινωθούν αρχές Ιουνίου και μετά θα αποφάσιζα.

2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Η 20αρα σειρά κάνει καλύτερη διαχείριση της vram από τη 10αρα και γενικώς κάθε σειρά έχει βελτιώσεις σε αυτό το τομέα. Ψάξε το βιντεάκι του HardwareUnboxed @youtube με τη 2060, το εξηγεί πολύ καλά με αρκετά benchmarks

Ενδιαφέρον αυτό που λες, δεν το γνώριζα να πω την αλήθεια. 

Αλλά ρε παιδιά εντάξει, δεν αλλάζουμε όλοι κάρτες γραφικών κάθε χρόνο. Όταν παίρνω κάτι, θέλω να αντέξει στο χρόνο. Ποτέ δεν αγόραζα κάρτα με βάση τη μνήμη της. Τώρα είναι η 1η φορά που με απασχολεί, κάτι λέει αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...