Πέτρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το 15-20% με την v56 είναι με το δικό της bios η με το bios από v64 ? Με το δικό της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε @akoinonitos το undervolting στο wattman δουλεύει σωστά; Εννοείς το auto undervolting? Αν ναι δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα καλά τα παραπάνω που γράφετε αλλά για να κερδίσεις αυτό το 10 15 τοις εκατό με τις βεγκα θα φας τα bsod της αρκούδας και για πολύ καιρό. Αντιθέτως με την nvidia ξεμπέρδεψα σε μια μέρα. Χώρια το optimisation των τίτλων. Ηnv σου δίνει σταθερή απόδοση και υπολείπεται πολύ λίγο σε παιχνίδια που ρολαρει η amd. Αντιθέτως η amd εκεί που υπολείπεται πέφτει μέχρι και στα τάρταρα... Ετσι γιγαντωνεται η διαφορα τους στο overall perfomance... Περιμένουμε το navi.... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από billeiros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η 1080 όταν δοκίμασα υπολειπόταν από Vega 56 σε Resident Evil 2 Dirt Rally 2 Battlefield V και 2Κ19 Με το Undervolt+Οverclock σε μισή ώρα έχεις ξεμπερδέψει για να πάρεις το μεγαλύτερο κέρδος...Για το μέγιστο συμφωνώ θέλει υπομονή και αρκετά Bsod Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Inler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Inler είπε Η 1080 όταν δοκίμασα υπολειπόταν από Vega 56 σε Resident Evil 2 Dirt Rally 2 Battlefield V και 2Κ19 Με το Undervolt+Οverclock σε μισή ώρα έχεις ξεμπερδέψει για να πάρεις το μεγαλύτερο κέρδος...Για το μέγιστο συμφωνώ θέλει υπομονή και αρκετά Bsod Αυτο το μέγιστο είναι που θα σε ταλαιπωρήσει... Εκει που θα παίζεις το παιχνιδακι σου μπορεί να σε πετάξει... Κ αντε πάλι... 1.5 χρονο έκανα να βρω τα τοπ της lq 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Inler είπε Η 1080 όταν δοκίμασα υπολειπόταν από Vega 56 σε Resident Evil 2 Dirt Rally 2 Battlefield V και 2Κ19 Με το Undervolt+Οverclock σε μισή ώρα έχεις ξεμπερδέψει για να πάρεις το μεγαλύτερο κέρδος...Για το μέγιστο συμφωνώ θέλει υπομονή και αρκετά Bsod Θελει πολυυυ υπομονη φιλε μου ... Ειχα Rx Vega 64 Liquid + Nitro+ Και ξερω Στα ~300 θεωρω οτι ειναι πολυ καλες τιμες για αγορα οι vega και θα μπορουσαν να προσελκυσουν και κοινο , αν και οπως εχει αναφερθει πιο πανω, το μηδαμινο marketing αποτελει ηδη τροχοπεδι σε αυτο . 1 ώρα πριν, billeiros είπε Αυτο το μέγιστο είναι που θα σε ταλαιπωρήσει... Εκει που θα παίζεις το παιχνιδακι σου μπορεί να σε πετάξει... Κ αντε πάλι... 1.5 χρονο έκανα να βρω τα τοπ της lq Aυτο ακριβως! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν σκαλίζω τίποτα πλέον στη 56αρα έχω αποθηκευμένα 2 profile και τέλος...Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και θα γίνει αλλαγή σε Navi μόνο αν αξίζει πραγματικά και για καλή υλοποίηση Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Inler 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να σας πω την αλήθεια εγώ παίρνω πιο πολλά από το undervolt στον Βέγγο παρα από το overclock. Με λίγα λόγια και στα στοκ ρολόγια να την αφήσεις και να κατεβάσεις λίγο την τάση είσαι άρχοντας. Δίνεις ένα κλικ και στην hbm και τελος. Τώρα αν θες να βρεις τα max stable Ρολόγια το κάνεις γτ απλά γουστάρεις να το κάνεις όχι ότι είναι απαραίτητο η θα κερδίσεις κάτι φοβερό... Όπως και στις Nvidia κάρτες που είχα ποτέ δεν θα τις δούλευα στα max ρολόγια ,ίσως ένα light overclock για 24/7 η ακόμα και στοκ. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από akoinonitos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λίγο άσχετο αλλά να πω κι εγώ τον προβληματισμό μου. Θέλω αυτόν τον καιρό να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά. Οι vega έχουν μεγάλη κατανάλωση και κακό optimization στα παιχνίδια ενώ από nvidia η 2060 που παίζει στο budget που με ενδιαφέρει έχει 6gb, έλεος. Εδώ στην 970 μου γεμίζουν τα 4gb για πλάκα στα 1080. Τι να τα κάνω τα 6gb; ούτε 1440 δε θα μπορεί να παίξει επόμενα παιχνίδια που θα βγουν. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από planetman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Far Cry New Dawn 1440P 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, planetman είπε Λίγο άσχετο αλλά να πω κι εγώ τον προβληματισμό μου. Θέλω αυτόν τον καιρό να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά. Οι vega έχουν μεγάλη κατανάλωση και κακό optimization στα παιχνίδια ενώ από nvidia η 2060 που παίζει στο budget που με ενδιαφέρει έχει 6gb, έλεος. Εδώ στην 970 μου γεμίζουν τα 4gb για πλάκα στα 1080. Τι να τα κάνω τα 6gb; ούτε 1440 δε θα μπορεί να παίξει επόμενα παιχνίδια που θα βγουν. παιζει Vega 64 strix καινουρια σφραγισμενη στα 370 ευρω στις αγγελιες... και εγω στα λεφτα αυτα εψαχνα κατι πανω κατω +οτι ηθελα οπωσδηποτε να μπορω να βαλω την καρτα στο νερο πραγμα που με την 2060 δεν γινοταν οποτε κατεληξα σε Vega 64 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε Vega56/64 μόνο Nitro κατ εμέ ίσως και Pulse τίποτα άλλο Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Inler 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Και αν πάρω vega πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό καθώς δεν έχω 2 οκταπινα. Γιατί να θέλουν τόση παραπάνω ενέργεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, planetman είπε Και αν πάρω vega πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό καθώς δεν έχω 2 οκταπινα. Γιατί να θέλουν τόση παραπάνω ενέργεια; Παρε 2060.μια χαρά θα σε καλύψει η vram της για 1-2 χρόνια. Ειδάλλως αν δεν βιάζεσαι περίμενε το καλοκαιρι που θα βγουν οι navi. Στα 8gb vram θα ναι σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο αν βγαλεις το raytracing απο την εξισωση που το υποστηριζουν so far 4 παιχνιδια και ακομα δεν ξερουμε πως θα παει, θα καταλαβεις αυτο που ειπα. Τα RT cores δεν είναι μόνο για τα nvidia sponsored games. Είναι για οτιδήποτε χρησιμοποιεί το DXR της MS. Επίσης σου προσφέρουν κάτι που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πουθενά(με ανεκτές επιδόσεις), έστω και σε 4 games αρχικά(και άλλα ποιοτικά που έρχονται από το καλοκαίρι). Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα