Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2019 στις 12:43 ΠΜ, BabisTs είπε

F1 2018

1080P & Rtx 2080ti stock

settings spoiler (guru3d pack) / camera mode: cockpit & ultra high & taa & 16X AF

191fps (εγώ)

170 fps (guru3d με την Msi lightning)

Μπουκάλιιιιιιιι στο guru3d.......

Απόκρυψη περιεχομένων

3.png.6470a8bb15c55a10c27e800227ba9c57.png2.png.457939fb9fe68c8125045dcad18d6ba4.png1.png.14bc48bf49b0896316b65c3d3ee706d0.png

4.png.6765aa81635005d8c170d1edf0dc2e5f.png1858866200_.png.ab66b218b0be4bb27f9932afa88ad78e.png

Oντως μπουκαλι σε 1080p το guru3d. 

Εδω εγω εχω 170 fps  με 2080 .  :P 

H 2080ti παντως δυσκολα να βρει το ταβανι της σε 1080p  . Πεφτει πολυ μπουκαλι γενικοτερα. Σε 2κ-4κ ειναι εκει που μοιραζει πονο και χαμογελα :D 

Επεξ/σία από jimpsar
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Oντως μπουκαλι σε 1080p το guru3d. 

Εδω εγω εχω 170 fps  με 2080 .  :P 

H 2080ti παντως δυσκολα να βρει το ταβανι της σε 1080p  . Πεφτει πολυ μπουκαλι γενικοτερα. Σε 2κ-4κ ειναι εκει που μοιραζει πονο και χαμογελα :D 

170fps στο F1 πρέπει να έχεις κλοκαρισμενος.... 155fps είχα stock με την 2080....Η 2080ti προορίζεται και δείχνει τα δόντια της στα 1440P και άνω.... Τα 1080P τα έκανε σκόνη και η 2080......Μεχρι στιγμής SOTR /F1/Metro maxxed out που έχω τεστάρει δεν βλέπω μπουκάλι..... Στο div2 που μπεντζαρα στα ultra όμως και όχι maxxed out, είχε ελαφρύ μπουκάλι μόνο όταν ήταν κλοκαρισμενη  η κάρτα... Με maxxed out τα Settings στο div2 δεν έχει θέμα μπουκαλιού είτε stock είτε overclock η κάρτα.... 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ.

Vega56 vs 1070, 1070ti, 1080. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ωριμάζουν οι amd στο χρόνο (ή πως "παρατάει" η nvidia τις προηγούμενες γενιές)

• Like 4
Δημοσ.

Σε σχεση με την 1070 η vega 56 πλεον ειναι οντως καλυτερη.

Αλλα σε σχεση με 1080 και οπως λεει και στο τελος πλεον κυριως με 2060 και πανω,μαλλον οχι που ειναι και το ζουμι της υποθεσης.

Μονο τα bundle με τα παιχνιδια καπως σωζουν την κατασταση,και το λεω αυτο γιατι ο περισσοτερος κοσμος δεν προκειται πχ να κατσει να ασχοληθει με undervolt.

Δεν ειναι καθολου κακη σαν καρτα overall,απλα για αλλη μια φορα η Amd το χειριστηκε λαθος το θεμα με την παρουσιαση της στον κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε σχεση με την 1070 η vega 56 πλεον ειναι οντως καλυτερη.

Αλλα σε σχεση με 1080 και οπως λεει και στο τελος πλεον κυριως με 2060 και πανω,μαλλον οχι που ειναι και το ζουμι της υποθεσης.

Μονο τα bundle με τα παιχνιδια καπως σωζουν την κατασταση,και το λεω αυτο γιατι ο περισσοτερος κοσμος δεν προκειται πχ να κατσει να ασχοληθει με undervolt.

Δεν ειναι καθολου κακη σαν καρτα overall,απλα για αλλη μια φορα η Amd το χειριστηκε λαθος το θεμα με την παρουσιαση της στον κοσμο.

Το νόημα δεν είναι αυτό. Όπως λέει σωστά ο Πέτρος η Vega56 εκεί που συγκρίνονταν με την 1070, ξαφνικά βρίσκεται να κοντράρει στα ίσα 1080! Βλέπεις απλά πόσο ωριμάζουν οι amd όσο περνάει ο καιρός. Αυτό δίνει και μια άλλη οπτική στη κόντρα Radeon VII με 2080. Αμφιβάλεις ότι σε βάθος χρόνου θα την ξεπεράσει; Ήδη έχει καλύψει αρκετά την αρχική διαφορά που υπήρχε λόγω πρώιμων drivers.

Δημοσ.

Δεν ωριμάζουν ακριβώς, δεν είναι κρασί απλά μέχρι να στρώσουν οι  drivers και να δώσουν τις αρχικές επιδόσεις που έπρεπε να έδιναν. Το πιο σωστό το είχε πει με δύο λόγια ο @Psycho_Warhead σε παλιό ποστ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ναι, έφτασε η amd να κοντράρει την 1080 . Αντεεεε!!!!!!!!!!! τι μου λες. 

Με τη Vega56 ξαναλέω... Χάνετε το νόημα... Αν έλεγες κάτι μήνες πριν ότι θα συνέβαινε αυτό, θα σε λέγανε γραφικό...

4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Δεν ωριμάζουν ακριβώς, δεν είναι κρασί απλά μέχρι να στρώσουν οι  drivers και να δώσουν τις αρχικές επιδόσεις που έπρεπε να έδιναν. Το πιο σωστό το είχε πει με δύο λόγια ο @Psycho_Warhead σε παλιό ποστ.

Καμία αντίρρηση...

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/4/2019 στις 7:48 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

@@ πράσινο είναι(Απλά τα έσκασαν για RTX/DLSS support), καλύτερα τρέχει στις κόκκινες όπως βλέπουμε στα benchmarks. Ανέκαθεν η frostbite γούσταρε AMD.

Από εποχές BF4 περισσότερο, ακόμα και από τη beta τότε θυμάμαι 770 εγώ και ένας φίλος μου είχαμε την ίδια και σχεδόν ακριβώς ολόιδιο setup ( mobo,.cpu 2600K, ram ) και ένας άλλος της παρέας με 7970 φλασαρισμενη ως 280Χ έπαιζε smooth as fuck smooth as butter και μεις είχαμε microstuttering.

Βέβαια έστρωσε και για την πράσινη μετά από μήνες αφότου είχε κυκλοφορήσει το παιχνίδι 

5 λεπτά πριν, chrisde είπε

Με τη Vega56 ξαναλέω... Χάνετε το νόημα...

Καμία αντίρρηση...

Γενικά μιας και δοκίμασα και τα δυο στρατόπεδα, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι σε σχέση με την πράσινη. Μόνο θερμοκρασίες και κατανάλωση με χαλάει ( είμαι σε sffpc // 8700K, itx mobo, Corsair sf600 τροφοδοτικό // ) σε σχέση με την απόδοση αλλά κατά τα άλλα κανένα θέμα. Σαφέστατα και περιμένω με ενδιαφέρον το Naviακι ας έχω κλειδώσει για 2060 προσωπικά.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ξεχνάς την καλύτερη υποστήριξη από τα ίδια τα παιγνίδια (τις μηχανές, για την ακρίβεια), ξεχνάς διαφορές σε h/w υποστήριξη κλπ.

Εννοείται πως οι τσατσαριές της ΑΜΔ κατά την κυκλοφορία της κάθε κάρτα της είναι μεγάλο-γνωστό αγκάθι.

• Like 2
Δημοσ.

Φτασαμε να την συγκρινουμε με αυτην γιατι αυτη την στιγμη αλλιως ειναι η αγορα σε σχεση με πιο παλια.

Πλεον 1080 παιζει μονο σε αγγελιες κυριως ενω η Vega56 συνεχιζει να πωλειται μεχρι να κυκλοφορησει κατι αλλο.

Και ο κυριος λογος για το παραπανω ειναι γιατι πλεον στα χρηματα της vega56 παιζει η Rtx2060 που ειναι λιγο γνωστο πως αποδιδει.

1 ώρα πριν, chrisde είπε

Αυτό δίνει και μια άλλη οπτική στη κόντρα Radeon VII με 2080. Αμφιβάλεις ότι σε βάθος χρόνου θα την ξεπεράσει; Ήδη έχει καλύψει αρκετά την αρχική διαφορά που υπήρχε λόγω πρώιμων drivers.

Δεν θα μου φανει απιθανο αλλα εκει ηταν μια ζωη το προβλημα της στις καρτες.Οτι παντα τον πρωτο καιρο υστερουσε του ανταγωνισμου,και απο την στιγμη που το hardware(και συγκεκριμενα τις καρτες γραφικων)δεν τα παντρευομαστε,δεν θα κατσουν οι περισσοτεροι να περιμενουν ποτε θα φτασει αλλα και θα ξεπερασει η καθε καρτα την αλλη.Αυτο λεει και στο τελος ο του Hw Unboxed.Οτι μεχρι να δουμε την Vega56 να ειναι πραγματικα ανταγωνιστικη,εχει ηδη βγει στην αγορα η plug and play και με λιγοτερη καταναλωση 2060.

Η radeon 7 επρεπε εξ αρχης να περναει την 2080 overall εστω και για λιγο(ουτως ή αλλως η 2080=1080ti). Ασε που ουτε καν ανταγωνιστικη δεν ειναι απο την στιγμη που ακομα στην αγορα κυκλοφορουν τα Reference design της που απο θορυβο ειναι αστα να πανε.

Αυτο το πραγμα ποτε δεν το καταλαβα για ποιο λογο αργουν παντα στην Amd οι Custom υλοποιησεις να κυκλοφορησουν στην αγορα .Παμε για Μαιο και ακομα δεν υπαρχει κανενα νεο για custom radeon 7(ποσο μαλλον ποσο θα κοστιζουν οταν θα πρωτο κυκλοφορησουν)...

Αν δεν κανεις γνωστο στον κοσμο οτι εβγαλες νεες καρτες και τι ρολο βαρανε,πως περιμενεις να πουλησεις?

Γιαυτο το Steam Survey ειναι καταπρασινο τα χουμε ξαναπει και πιο παλια αυτα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...