Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@@ πράσινο είναι(Απλά τα έσκασαν για RTX/DLSS support), καλύτερα τρέχει στις κόκκινες όπως βλέπουμε στα benchmarks. Ανέκαθεν η frostbite γούσταρε AMD.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θα διαφωνισω και ο 2600x και ο 2700x μια χαρα πηγαιναν στο assassins με nvidia καρτα ακομα και ο 1700 που ειχα πριν, στο cpu κομματι ειχα 6ms με τους 2xxx (οσο βγαζει και ενας 8700k) και 7ms με τον 1700 με nvidia καρτα και 11ms με την vega

Φίλε μου είχα και εγώ 2700x με vega 64 με 1080ti με 2070 με 2080 ... με nvidia ήταν πολύ καλύτερα και τα fps Και το smoothness .

Από 2700x σε 9900κ ακομα μεγαλύτερη διαφορά είδα. Και δεν είναι placebo ούτε μόνο fps . Είναι εμφανές. Στην Vii πάντως βελτιώθηκαν  τα πράγματα από ότι είδα.  Μακάρι. 

14 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Βεβαια τον λογο δεν καταλαβα ποτε.

Ούτε εγώ είναι η αλήθεια και διαφημίζεται και ως AMD title. 

• Like 2
  • Confused 1

2 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Φίλε μου είχα και εγώ 2700x με vega 64 με 1080ti με 2070 με 2080 ... με nvidia ήταν πολύ καλύτερα και τα fps Και το smoothness .

Από 2700x σε 9900κ ακομα μεγαλύτερη διαφορά είδα. Και δεν είναι placebo ούτε μόνο fps . Είναι εμφανές. Στην Vii πάντως βελτιώθηκαν  τα πράγματα από ότι είδα.  Μακάρι. 

https://www.skroutz.gr/s/17801069/Asus-Radeon-VII-16GB-90YV0CY0-U0NA00.html?from=autocomplete&keyphrase=vega+vii

Εδω αναφερεσαι? Μενει να δουμε τις navi....

• Like 1

11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

@@ πράσινο είναι(Απλά τα έσκασαν για RTX/DLSS support), καλύτερα τρέχει στις κόκκινες όπως βλέπουμε στα benchmarks. Ανέκαθεν η frostbite γούσταρε AMD.

Αυτό γράφω...

Πετάνε ένα TWIMTBP στα μούτρα σου μόλις ξεκινά, το έβαλαν και poster-child για το RTX (γελάει ο κόσμος) και ουσιαστικά είναι το BF1 με άλλα textures.

H διαφήμιση, όμως, είναι "πράσινη".

Το ίδιο και το AC...όλα τα τελευταία AC, για την ακρίβεια.

Marketing BS.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, jimpsar είπε

επασχες απο μνημες ομως jim ,αυτες ειναι που κανουν την διαφορα στα ρυζια ,οχι τα Mhz. Σιγουρα με Intel εχεις περισσοτερα fps ,αλλα αν δεν ανεβασεις μνημες στα ρυζια οσο παιζεις με σχετικα δυνατες καρτες χανεις πολυ. Πάρε παράδειγμα τα νούμερα από το metro που έβαλα ,δες και του guru3d που το τρέχει με 9900k τα ίδια βγάζουμε, σίγουρα με μια πιο δυνατή κάρτα θα υπάρχει διαφορά αλλά πόση θα είναι?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 4

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

επασχες απο μνημες ομως jim ,αυτες ειναι που κανουν την διαφορα στα ρυζια ,οχι τα Mhz. Σιγουρα με Intel εχεις περισσοτερα fps ,αλλα αν δεν ανεβασεις μνημες στα ρυζια οσο παιζεις με σχετικα δυνατες καρτες χανεις πολυ.

@akoinonitos θελω γνωμη για εδω

screenshot-23.jpg

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν είναι το σωστό νήμα εδώ ρε συ, υπάρχει συγκεκριμένο για αυτά τα θέματα.

sorry μπερδευτηκα με αλλο νημα. αν ειναι εφικτο να σβηστει απο καποιον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@jimpsar  ετρεξα ενα sottr σε 1080p medium settings για να δεις ποσο μπουκαλιαζουν οι μνημες ,το πρωτο ειναι με 3200cl16 και το δευτερο με 3600cl14. Kαι στις δυο περιπτωσης ο επεξεργαστης ειναι με Pbo.

3200cl16.png.ae38a3d42b4389b20e16a0404064e868.png

3600cl14.png.9ca2bd2e158344f9af4112e5acae7ec8.png

και στο Metro με τα ιδια settings με πριν στην καρτα στο Ultra 

τωρα με 3200CL16

1352185112_320016.png.02d4031e19befda685a08664eddda5c5.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 8
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα είναι όμως να δώσεις 100 150 euro plus για μνήμες πας σε ιντελ κ με μνήμες του κατοσταρικου είσαι κομπλέ. Το κόστος της AMD πλατφόρμας για να σαι αμπουκαλιαστος είναι ασύμφορο. Μένεις με την προσμονή του optimized αλλά τελικά σου μένουν τα thread αναξιοποίητα. Χώρια το γεγονός οτι απαξιωνεται η τιμή τους πολύ γρήγορα. Είχα δώσει 350 για ryzen 1700 κ τώρα έχει πάει 130 στο σκρουτζ... 

Ελπίζω η νεα σειρά να τα αλλάξει όλα αυτά γιατί κι εγώ γουστάρω amd

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

Αμα είναι όμως να δώσεις 100 150 euro plus για μνήμες πας σε ιντελ κ με μνήμες του κατοσταρικου είσαι κομπλέ. Το κόστος της AMD πλατφόρμας για να σαι αμπουκαλιαστος είναι ασύμφορο. Μένεις με την προσμονή του optimized αλλά τελικά σου μένουν τα thread αναξιοποίητα. Χώρια το γεγονός οτι απαξιωνεται η τιμή τους πολύ γρήγορα. Είχα δώσει 350 για ryzen 1700 κ τώρα έχει πάει 130 στο σκρουτζ... 

Ελπίζω η νεα σειρά να τα αλλάξει όλα αυτά γιατί κι εγώ γουστάρω amd

Tο θεμα ειναι ρε παιδια οτι δινετε ενα σκασμο λεφτα για h/w και θα τσιγκουνευτειτε τα 50 ευρω παραπανω για να παρετε ενα bdie kit? γτ εγω οταν πηρα μνημες ειχαν 180 οι Hynix  και 220-230 οι bdies. Τεσπα μην το κανουμε μπαχαλο το νημα...

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 5

10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Tο θεμα ειναι ρε παιδια οτι δινετε ενα σκασμο λεφτα για h/w και θα τσιγκουνευτειτε τα 50 ευρω παραπανω για να παρετε ενα bdie kit? γτ εγω οταν πηρα μνημες ειχαν 180 οι Hynix  και 220-230 οι bdies. Τεσπα μην το κανουμε μπαχαλο το νημα...

Έχει μνήμες ραμ ωραιότατες με 100 ευρώ. Οι b dies αν δεν κάνω λάθος από 220 ξεκινάνε. Κ ο 2700x είχε ίδιο κόστος με τον 8700κ...αυτο λέω απλα

Edit όσο είδα έπεσαν τώρα οι b dies. Όταν βγήκε όμως η σειρά 2 των ryzen από 250 ξεκινουσαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Έχει μνήμες ραμ ωραιότατες με 100 ευρώ. Οι b dies αν δεν κάνω λάθος από 220 ξεκινάνε. Κ ο 2700x είχε ίδιο κόστος με τον 8700κ...αυτο λέω απλα

https://www.skroutz.gr/s/8157154/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C17D-16GVK.html?keyphrase=gskill+ripjaws+3600c17

Βαλε ποσο εχει ενας 2700x και ποσο εχει ενας 9900k ,οποιος εχει τα σκαει οποιος δεν εχει μια χαρα την κανει την δουλεια και με εναν 2700x ,αυτο θελω να πω.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

15 λεπτά πριν, billeiros είπε

Edit όσο είδα έπεσαν τώρα οι b dies. Όταν βγήκε όμως η σειρά 2 των ryzen από 250 ξεκινουσαν

B-Die φτηνές: https://www.skroutz.gr/s/8849708/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C15D-16GVR.html

και

B-Die καλές: https://www.skroutz.gr/s/10077594/G-Skill-Trident-Z-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZSW.html

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...