Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν για κάποιο λόγο ζοριστεί λίγο παραπάνω σε κάποιο γκέιμ και αλλάξει η συχνότητα, γιατί να κάνει spike στο frametime ; Μλκίες είναι αυτά..Για τους CPUs τα κλείνουμε όλα αυτά από bios, στις GPUs δεν μπορούμε πλέον.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και αν για κάποιο λόγο ζοριστεί λίγο παραπάνω σε κάποιο γκέιμ και αλλάξει η συχνότητα, γιατί να κάνει spike στο frametime ; Μλκίες είναι αυτά..Για τους CPUs τα κλείνουμε όλα αυτά από bios, στις GPUs δεν μπορούμε πλέον.

Ειναι μαλακια ναι για αυτο τα ρυθμιζουμε ολα ωστε να μην ριχνει συχνοτητα και να εχουμε σταθερη θερμοκρασια και volt που θελουμε. Με σωστο curved στο undervolt και στο fan control δεν εχουμε ποτε θεμα. Εγω πριν παει στη θερμοκρασια που ριχνει 12.5mhz ανεβαζω τους ανεμιστηρες τις gpu/case και παιζω συνεχεια εκει +-1. Βεβαια το capped βοηθαει με uncap fps και την καρτα συνεχεια στο 99% usage θα ανεβαινουν οι θερμοκρασιες για πλακα σε πολυωρο gaming. 6-7 ωρες σερι να καω δεν θα πεσει η συχνοτητα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

372watt ολο το συστημα η μονο η καρτα? Εγω σε full παιζω στα 190watt μονο η καρτα και βγαζω 4630. Ρουφιχτρα η vega διπλασιο ρευμα κοντα για 500 μοναδες παραπανω. Efficiency στον πατο. Σε λογικα loads 200watt τι βγαζεις σε superposition? Παιξε λιγο με power limit μπας και κατεβεις λιγο σε ρευμα. Γιατι περισσοτερο ρευμα μεγαλυτερες θερμοκρασιες και οχι μονο στην καρτα αλλα σε ολο το συστημα κατι που δεν ειναι καλο. Βρες το ιδανικο σημειο να κρατας και το 90-95% επιδοσεων και να εχεις λιγο ρευμα. Αρκετοι οι 69 βαθμοι που δειχνει το benchmark οτι εφτασε η καρτα στα 3 λεπτα του benchmark.

Εδώ είσαι, 340watt καίει όλο το σύστημα μου, όσο δλδ η ρουφήχτρα ο 8700k που έχεις ;) 

2.jpg.27912a5e34181f2579c03fe5bf3876c4.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Εδώ είσαι, 340watt καίει όλο το σύστημα μου, όσο δλδ η ρουφήχτρα ο 8700k που έχεις ;) 

180w ο 8700k αστα και αλλα 300 η καρτα και αλλα 100 τραβανε τα ανεμιστηρια.

Screenshot-1.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Καλά εσύ λες για όλο το σύστημα σε φουλ κατανάλωση και άλλος κατάλαβε ότι λες idle......

το παλικάρι Απλώς δεν παίζεται :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα καταλαβα τι εγραψε. Εγω σε full καταναλωση εχω κατω απο 250. Εδω ειπε οτι εχει 180w ο 8700k αν δεν εχει ιδεα να μου πεις. Σε load εχει ο 8700k 70-80max watt σε gaming origins/odyssey και η καρτα 140-150watt. Ολο το συστημα 250 στα πιο βαρια παιχνιδια συνηθως στα 170-180 και αν ειναι εκει. Τα 340 ειναι τεραστια καταναλωση διπλασια απο τα 170. Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ρουφηχτρα η vega αλλα και ο 2700x δεν παει πισω τον ειχα για πιο efficiency. Ξεχασα και το coil whine των vega που ειπε οτι εχει.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Dude,μη το κανεις ρδελο και αυτο το θεμα,καλα πηγαινε.Επιτηδες δε σου απαντησα,γιατι παλι θα γραφες τα δικα σου.

Μαλλον ο leros το χαλασε για ακομα μια φορα οπως κανει παντα. Εγω απλα σε ρωτησα τι καταναλωση ειναι αυτη που εγραψες της καρτας η ολου του συστηματος γιατι μου φανηκαν πολλα τα 340. Ξανα διαβασε τι σου εγραψα.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Μαλλον ο leros το χαλασε για ακομα μια φορα. Εγω απλα σε ρωτησα τι καταναλωση ειναι αυτη που εγραψες της καρτας η ολου του συστηματος.

Μονο της καρτας ειναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μια χαρα καταλαβα τι εγραψε. Εγω σε full καταναλωση εχω κατω απο 250. Εδω ειπε οτι εχει 180w ο 8700k αν δεν εχει ιδεα να μου πεις. Σε load εχει ο 8700k 70-80max σε gaming origins/odyssey και η καρτα 140-150. Ολο το συστημα 250 στα πιο βαρια παιχνιδια. Τα 340 ειναι τεραστια καταναλωση.

μπα δεν με έχεις ακόμα στην ignore list !!!!

εγώ  καταναλώνω πολυ  παραπάνω Μήπως πρέπει να το πουλήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μονο της καρτας ειναι.

Ναι αυτο δεν μπορουσες να το απαντησεις? Δεν νομιζω να μιλησα ασχημα στην απαντηση που σε εκανα απλα μια ερωτηση εκανα. Με undervolt προσπαθησε να το κατεβασεις. Χθες μιλαγαμε μαζι στο θεμα προσφορων ειδες που συζηταω, ο leros εγραψε για 180w ο 8700k υποτιμητικη οπως κανει συνεχεια οποτε απαντησα.

2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

μπα δεν με έχεις ακόμα στην ignore list !!!!

εγώ  καταναλώνω πολυ  παραπάνω Μήπως πρέπει να το πουλήσω?

Ευκολα διαβαζονται τα μηνυματα με ενα κλικ. 

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ναι αυτο δεν μπορουσες να το απαντησεις? Δεν νομιζω να μιλησα ασχημα στην απαντηση που σε εκανα απλα μια ερωτηση εκανα. Με undervolt προσπαθησε να το κατεβασεις. Χθες μιλαγαμε ο leros εγραψε για 180w ο 8700k υποτιμητικη οπως κανει συνεχεια.

Στα 24/7 μου settings προφανως και εχω κανει undervolt.Kαι προφανως εχω μια χαρα καταναλωση/θερμοκρασια/επιδοσεις.

Αυτο που εβαλα ειναι ενα ολα τσιτα για να δω το τι μπορει να δωσει η καρτα στο τερμα.Δε νομιζω καποιος λογικος ανθρωπος να επελεγε 160watt παραπανω για 5% επιδοσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Στα 24/7 μου settings προφανως και εχω κανει undervolt.Kαι προφανως εχω μια χαρα καταναλωση/θερμοκρασια/επιδοσεις.

Αυτο που εβαλα ειναι ενα ολα τσιτα για να δω το τι μπορει να δωσει η καρτα στο τερμα.Δε νομιζω καποιος λογικος ανθρωπος να επελεγε 160watt παραπανω για 5% επιδοσεις.

Ομορφα και ωραια σωστη απαντηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shadow of the tomb raider  (guru3d settings) ..... stock gpu και 132fps...... boostare τρελά με τον new driver (επιτέλους βρήκα χρόνο και τον πέρασα) σε dx12 το tomb raider.....

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Shadow of the tomb raider  (guru3d settings) ..... stock gpu...... boostare τρελά με τον new driver (επιτέλους βρήκα χρόνο και τον πέρασα) σε dx12 το tomb raider.....

Χωρίς τίτλο.png

Πρωτη σελιδα ησουν 126 τωρα 132. Σαν να εδωσε κατι ο driver ε. Οι turing περνουν ολο και περισσοτερο με νεους drivers.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...