billeiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Την έκατσα αν βγάλει ξαφνικά κανένα τούμπανο η amd.... Στο άμεσο μέλλον χλωμο. Μη φοβάσαι. Κι άμα βγάλει η amd εσύ θα παρεις το αντίστοιχο τουμπανο της nv... Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλιώς θα σε απαλλαξω απο την οθονη σου σε καλή τιμή. Οι φίλοι στα δύσκολα φαινονται... Θα σταθώ δίπλα σου στη δύσκολη ώρα... 😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Στο άμεσο μέλλον χλωμο. Μη φοβάσαι. Κι άμα βγάλει η amd εσύ θα παρεις το αντίστοιχο τουμπανο της nv... Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλιώς θα σε απαλλαξω απο την οθονη σου σε καλή τιμή. Οι φίλοι στα δύσκολα φαινονται... Θα σταθώ δίπλα σου στη δύσκολη ώρα... 😝 Από όλο το setup μου, πιο πολύ ερωτευμένος είμαι με την οθόνη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Από όλο το setup μου, πιο πολύ ερωτευμένος είμαι με την οθόνη μου. Πώς να μην είσαι.... Λογικό.. Αφου τα σπαει Το σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα απλό 4κ 27αρι μονιτορ για τα single και να το κοτσαρω πάνω από το άλλο στον τοίχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, billeiros είπε Πώς να μην είσαι.... Λογικό.. Αφου τα σπαει Το σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα απλό 4κ 27αρι μονιτορ για τα single και να το κοτσαρω πάνω από το άλλο στον τοίχο... Κάνε και κανένα διάλειμμα εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Κάνε και κανένα διάλειμμα εσύ. Τα θέλω όλα...😝😜😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Τα θέλω όλα...😝😜😎 Αν τα θες όλα τότε πάρε την νέα LG C9 που είναι 4k/120HZ VRR και αντε γεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι μου ανοίξατε τα ματια με το θέμα του κουτιού πάντως. Δε χορταίνω να το βλέπω. Σήμερα είπα να λειτούργησω το συστημα με την igpu του 9700.Νταξει τις έκανα τις δουλίτσες μου αλλά ούτε forrnite στα low με πιο κατω ανάλυση δε μπορούσε να παίξει ο μικρός. Είναι αισχρή.... 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Αν τα θες όλα τότε πάρε την νέα LG C9 που είναι 4k/120HZ VRR και αντε γεια. Αυτη τηλεόραση δεν είναι? Άμα δεν ειχα τον τζούνιορ θα άλλαζα τηλεόραση αλλά δεν αστειεύεται ο συγκεκριμένος. Εδώ για να τη σώσω έκατσα κ έφτιαξα πατέντα με προστατευτικο plexiglass... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, billeiros είπε Στο άμεσο μέλλον χλωμο. Μη φοβάσαι. Κι άμα βγάλει η amd εσύ θα παρεις το αντίστοιχο τουμπανο της nv... Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλιώς θα σε απαλλαξω απο την οθονη σου σε καλή τιμή. Οι φίλοι στα δύσκολα φαινονται... Θα σταθώ δίπλα σου στη δύσκολη ώρα... 😝 H απλα θα παει σε amd gpu και freesync οθόνη😂 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Η αλήθεια είναι ότι μου ανοίξατε τα ματια με το θέμα του κουτιού πάντως. Δε χορταίνω να το βλέπω. Σήμερα είπα να λειτούργησω το συστημα με την igpu του 9700.Νταξει τις έκανα τις δουλίτσες μου αλλά ούτε forrnite στα low με πιο κατω ανάλυση δε μπορούσε να παίξει ο μικρός. Είναι αισχρή.... Αυτη τηλεόραση δεν είναι? Άμα δεν ειχα τον τζούνιορ θα άλλαζα τηλεόραση αλλά δεν αστειεύεται ο συγκεκριμένος. Εδώ για να τη σώσω έκατσα κ έφτιαξα πατέντα με προστατευτικο plexiglass... Ειδες πως σε κάνουν τα πιτσιρικια να πιάνουν τα χέρια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε H απλα θα παει σε amd gpu και freesync οθόνη😂 Πιο εύκολα αλλάζει νεφρο πάρα οθόνη ο @Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Πιο εύκολα αλλάζει νεφρο πάρα οθόνη ο @Acmilangr2 Ποτε μην λες ποτέ. Για ολα υπάρχει η πρώτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Ποτε μην λες ποτέ. Για ολα υπάρχει η πρώτη φορά. Σ αυτό έχεις ένα δίκιο. Εδώ εγώ πήγα σε nvidia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνεχίζουν να κακο-γερνάνε οι Nvidia; Και βέβαια είναι η απάντηση. Στο 7:45 παρακαλώ. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από mpokwsths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Συνεχίζουν να κακο-γερνάνε οι Nvidia; Και βέβαια είναι η απάντηση. Στο 7:45 παρακαλώ. Άσε που η 290 δε βγήκε για να ανταγωνιστεί την 970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Εντάξει να παίρνουμε RTG τότε και να περιμένουμε μια 5ετία να αποδώσει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εντάξει να παίρνουμε RTG τότε και να περιμένουμε μια 5ετία να αποδώσει.. Εμείς ούτε χρόνο δεν την κρατάμε... 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα