jimpsar Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ηρέμηστε και θα πάρω σε όλους μια λαμπάδα με 2080ti επάνω και δώρο τροφοδοτικο στην πλάτη 😬 Νονε μου μη με ξεχάσεις σε παρακαλώ ..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Οι άντρες όπως μαλωνουν τα βρίσκουν κιόλας... "Μην βροντοχτυπας τις χάντρες η δουλειά κανει τους άντρες" Αφιερωμένο και στους 2 σας😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Οι γνωμες ειναι σαν τις .... ολοι εχουν απο μια ... το θεμα ειναι οτι καποιοι την εχετε μεγαλη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, billeiros είπε Δε μπορώ να ξέρω εγώ και ο καθενας που μπαίνει εδώ μέσα τι έχει προηγηθεί και με ποιον, 10 - 15 σελίδες πίσω. Ούτε γνωριζόμαστε προσωπικά για να μπορώ να διακρίνω 100% τον οποίο αστειισμο. Και όλα αυτά φαίνονται υποτιμητικά αλλά και υπεροπτικα εκ πρώτης οψεως. Σε ένα βαθμό έχεις δίκιο. Δεν αντιλέγω. Μένω πάντως στο ότι έχασες το Στοίχημα. Ούτε βδομάδα δε θα αντέχες χωρίς να πας προς ti... Στο πα😉 Καλορίζικη, συγνώμη και πάμε παρακάτω. Είμαστε έντονοι χαρακτήρες και οι 2. Φαίνεται αυτό. Οι άντρες όπως μαλωνουν τα βρίσκουν κιόλας... Το point μου είναι ότι κάποια πράγματα φαίνονται. Ένας με 1080Ti/8700K μπορεί να κράζει την 2080Ti, αλλά μπορεί να την πάρει αν θέλει(Τα σκάει για HW πως το λένε). Ένας με 1050Ti και CPU της σειράς που μπαίνει και κράζει και ειρωνεύεται, δεν θα την έπαιρνε ακόμα κι αν κόστιζε τα μισά. Άρα ο δεύτερος βγάζει ζήλια γιατί δεν μπορεί, το έχουμε σαν λαός αυτό(Το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή εμείς δεν έχουμε). Τέλος πάντων, αφού μερικοί θίγονται τόσο εύκολα(Από ανώνυμους χρήστες κιόλας) δεν ξαναλέω τίποτα να τελειώνει το θέμα. Το μεταξύ μας έχει λήξει από μεριάς μου πάντως. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να 'ναι καλή υλοποίηση όμως, όχι τσιπιές. Να το και το βαφτιστηρι 😬 3 λεπτά πριν, jimpsar είπε Νονε μου μη με ξεχάσεις σε παρακαλώ ..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ουτε ο Μαρλον Μπραντο να ήμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Το κακό είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν συμπέρασμα για την οικονομική σου κατάσταση εν γένει και για το τι μπορείς ή όχι να αγοράσεις από το σύστημα που έχεις τώρα. Λες και όποιος έχει λεφτά πρέπει ντε και καλά να τα δίνει όλα εκεί. Ή είναι τόσο φοβερό να μένει κάποιος με τους δικούς του(ή να έχει τη στήριξή τους) να βγάζει από μια δουλειά του ποδαριού 600€ το μήνα Χ 12=7200 το χρόνο και να σκάει τα μισά για pc παίρνοντας το TOTL κάθε φορά. Δεν διαφωνούμε, μπορεί ένας να έχει συστηματάκι της σειράς και σκάφος 10 μέτρα..Αυτός όμως δεν θα μπαίνει να τσιγκλάει χρήστες που θέλουν να τα σκάσουν σε μια GPU ας πούμε. Δεν θα ασχολείται καν με HW που δεν τον ενδιαφέρει. Και ξαναλέω, το να πάρεις μια 2080Ti δεν σημαίνει ότι είσαι λεφτάς..Την βάζεις με δόσεις και την παίρνεις όπως κάνουν πολλοί με τα iPhone ή έχει μια δουλειά και μένει με γονείς όπως είπες και μπορεί να τα σκάει εύκολα σε HW. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στα του βίντεο... Η vii φοράει σίγουρα υδροψυξη η είναι golden κομμάτι που παίζει χαμηλά με στοκ ρευμα. Επίσης τα παιχνίδια που τεστάρει ευνοούν amd φουλ... Υπάρχει τρομερό potential για την vii αλλά με προΰποθεσεις.... Η 2080 out of the box ειναι καλυτερη επιλογη. Αλλά για κάποιον που κρατάει καιρό καρτα, δεδομένου του ότι ωριμάζουν καλα οι amd, ειδικά αν ενδιαφέρεται για το 4κ κομμάτι και δε θέλει να αγγίξει την τιμή της 2080 ti, αποτελεί καλή λύση η vii Παρόλα αυτά μου λείπει η άτιμη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Στα του βίντεο... Η vii φοράει σίγουρα υδροψυξη η είναι golden κομμάτι που παίζει χαμηλά με στοκ ρευμα. Επίσης τα παιχνίδια που τεστάρει ευνοούν amd φουλ... Υπάρχει τρομερό potential για την vii αλλά με προΰποθεσεις.... Η 2080 out of the box ειναι καλυτερη επιλογη. Αλλά για κάποιον που κρατάει καιρό καρτα, δεδομένου του ότι ωριμάζουν καλα οι amd, ειδικά αν ενδιαφέρεται για το 4κ κομμάτι και δε θέλει να αγγίξει την τιμή της 2080 ti, αποτελεί καλή λύση η vii Παρόλα αυτά μου λείπει η άτιμη... Την εδωσες την vii? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Την εδωσες την vii? Κ την vii και την lq 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, billeiros είπε Κ την vii και την lq Μαμιέστε όλοι εδώ μέσα. Έχετε πουλήσει γαμ@το hardware κι ένα pm δεν στέλνετε. Δηλαδή άμα μου έστελνε pm ο @BabisTs να μου σπρώξει την 2080 θα τον παρεξηγούσα? Στην π ι @υτσα σας για μας τους φτωχομπινέδες. Πόσο τις έσπρωξες αν επιτρέπεται? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Μαμιέστε όλοι εδώ μέσα. Έχετε πουλήσει γαμ@το hardware κι ένα pm δεν στέλνετε. Δηλαδή άμα μου έστελνε pm ο @BabisTs να μου σπρώξει την 2080 θα τον παρεξηγούσα? Στην π ι @υτσα σας για μας τους φτωχομπινέδες. Πόσο τις έσπρωξες αν επιτρέπεται? 430 και 690.που να το ξερα ότι ενδιαφέρεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε 430 και 690.που να το ξερα ότι ενδιαφέρεσαι... Παραπονάκι ήταν φίλος. Όχι τόσο για τις δικές σου, επειδή έχω g-synk monitor, αν είχα freesynk θα πέταγα τη σκούφια μου να αγοράσω τη κομματάρα VII στα 690 (θα σε παζάρευα έτσι γιατί επειδή αφού) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Αλήθεια πότε θα γίνει και το αντίθετο; να μπορούμε να έχουμε freesync σε gsync οθόνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Αλήθεια πότε θα γίνει και το αντίθετο; να μπορούμε να έχουμε freesync σε gsync οθόνες; Λογικά θα το δώσουν κι αυτό... Που θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, billeiros είπε Λογικά θα το δώσουν κι αυτό... Που θα πάει. Την έκατσα αν βγάλει ξαφνικά κανένα τούμπανο η amd.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα