Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Σβηνω τα προηγουμενα σχολια μου για να μην χαλασω το θεμα.

Τελος το μικρο off topic απο μενα σε αυτο.

Δεν χρειαζόταν ρε συ, όλα καλά. Όσο προλαβαίνουμε παίζουμε. Είναι αυτή η ρημάδα η "ψώρα" με το pc που δεν φεύγει η άτιμη 🤣

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελάω όταν ρε σεις βλεπω στην MSI GAMING X της 1660 η MSI να μου βαζει μεταλλικό backplate σε φθηνή κάρτα και δεν βάζει στις Ventus XS,Ventus 2060.  Τουλάχιστον μια μεταλλική κουτσουλιτσα χωρίς σχεδιακια, βάλε μια μαύρη μαυρίλα, που κοστίζουν όσο κοστίζουν. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Γελάω όταν ρε σεις βλεπω στην MSI GAMING X της 1660 η MSI να μου βαζει μεταλλικό backplate σε φθηνή κάρτα και δεν βάζει στις Ventus XS,Ventus 2060.  Τουλάχιστον μια μεταλλική κουτσουλιτσα χωρίς σχεδιακια, βάλε μια μαύρη μαυρίλα, που κοστίζουν όσο κοστίζουν. 

Ναι φετος σε ολα κανανε περικοπές. 

Εκτος φυσικά στις τιμές. Αυτες ξερανε να τις πανε στον θεο

Για αυτο και πούλησαν πολυ πιο κατω απο τα αναμενόμενα.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Εδω η Gigabyte δεν ειχε backplate στην 1080ti της ρε συ(gaming oc)και ειχε σε φθηνοτερες καρτες  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Προσωπικά το μόνο που με ενοχλεί είναι τυχόν τεχνολογικές ανακρίβειες που γράφονται από χρήστες. Το τι HW έχει, από που και πόσο το αγόρασε με αφήνει εντελώς αδιάφορο. Μερικοί μάλιστα φάνηκε ότι δεν σηκώνουν και πλάκα και άρχισαν οι ιστορίες για ''πόνους'', για ''σνομπάρισμα λόγω μη κατοχής του συγκεκριμένου προϊόντος'' κλπ λες και είμαστε στο δημοτικό.

Γενικά η κατάσταση φιτιλιάζει για πλάκα και δεν υπάρχει active moderator να μπαίνει τάξη.

Εγώ ζητάω συγνώμη από όποιον χρήστη θίχτηκε από αυτά που είπα και απ' την μεριά μου ξεκινάω απ' το 0 χωρίς να κρατάω κακίες. Ελπίζω από 'δω να έχουμε μια σχετική ηρεμία και να μένουμε εντός θέματος, χωρίς βρισιές, μπηχτές κλπ.

Άρχισες πάλι τα ίδια. Αναφέρεσαι πάλι σε μένα ενώ δε θέλω να ασχοληθώ μαζί σου. Εσύ που έλεγες όσους δεν είχαν καλή turing φτωχομπινεδες κλπ. Εσύ που εκραζες τους πάντες. Τώρα το παίζεις Παναγίτσα. Όπως φέρεσαι θα σου φερθούν. Παρτο χαμπάρι και τελείωνε. Active moderator αν υπήρχε θα χες πάρει πόδι προ πολλού. Αστο. Δε σε συμφερει

P. S. Μην ξανά αναφερθείς σε μένα.το ίδιο κανω/θα κάνω κι εγώ. Καντο στους άλλους που σε ανεχονται

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Άρχισες πάλι τα ίδια. Αναφέρεσαι πάλι σε μένα ενώ δε θέλω να ασχοληθώ μαζί σου. Εσύ που έλεγες όσους δεν είχαν καλή turing φτωχομπινεδες κλπ. Εσύ που εκραζες τους πάντες. Τώρα το παίζεις Παναγίτσα. Όπως φέρεσαι θα σου φερθούν. Παρτο χαμπάρι και τελείωνε. Active moderator αν υπήρχε θα χες πάρει πόδι προ πολλού. Αστο. Δε σε συμφερει

Θες να συνεχίσουμε τα ίδια ή να σταματήσει όλο αυτό να πάμε παρακάτω ; Active moderator υπήρχε, είμαι μέλος απ' το 2008 και δεν έχω πάρει κανένα πόδι. Άλλοι είχαν πάρει πόδι και έρχονται τώρα με δεύτερους και τρίτους λογαριασμούς συνεχίζοντας την ίδια συμπεριφορά και εκμεταλλεύονται την έλλειψη του active moderator.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Θες να συνεχίσουμε τα ίδια ή να σταματήσει όλο αυτό να πάμε παρακάτω ; Active moderator υπήρχε, είμαι μέλος απ' το 2008 και δεν έχω πάρει κανένα πόδι. Άλλοι είχαν πάρει πόδι και έρχονται τώρα με δεύτερους και τρίτους λογαριασμούς συνεχίζοντας την ίδια συμπεριφορά και εκμεταλλεύονται την έλλειψη του active moderator.

Δε διορθώνεσαι. Αυτό κατάλαβα δυστυχώς. Η ζωή μας δεν περιστρεφεται γύρω από ένα κομπιούτερ.οταν το καταλάβεις ίσως διορθωθείς...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Δε διορθώνεσαι. Αυτό κατάλαβα δυστυχώς. Η ζωή μας δεν περιστρεφεται γύρω από ένα κομπιούτερ.οταν το καταλάβεις ίσως διορθωθείς...

Το ποιος δεν διορθώνεται άστο, εκεί που άρχισες να συζητάς ανθρώπινα με την πρώτη ευκαιρία πέταγες μπηχτή. Κανένα πρόβλημα όμως, εγώ έκανα πίσω και ζήτησα συγνώμη να πάμε παρακάτω γιατί προσωπικά δεν γνωριζόμαστε έτσι και αλλιώς. Τώρα αν δεν θες να τη δεχτείς, κάνε ignore, κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Παρόλα αυτά από μένα για μια ακόμη φορά τελείωσε το θέμα. Απλά να είμαστε και λίγο πιο αληθινοι... Και επίσης ζητώ συγνωμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρέμηστε και θα πάρω σε όλους μια λαμπάδα με 2080ti επάνω και δώρο τροφοδοτικο στην πλάτη  😬

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο για τα περί φτωχομπινέδες, όταν μας είχαν πρήξει κάποιοι χρήστες με mid-range συστηματάκια στη καλύτερη(Οι οποίοι δεν σχολιάζουν συχνά έτσι και αλλιώς, άρα μπήκαν απλά για ειρωνείες κλπ) σε παλιότερα RTX θέματα που κλείδωσαν ότι είναι πανάκριβες οι κάρτες(Αυτό το έχουμε αποδεχτεί όλοι) και έλεγαν πρόβατα τους υποψήφιους αγοραστές, ναι θα τους πω φτωχομπινέδες(Γιατί σ' αυτόν πράγματι ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού..). Γιατί και τα μισά λεφτά να είχαν οι 2080/2080Ti, πάλι δεν θα τις αγόραζαν..Άρα ποιος ο λόγος να κράξεις και να πεις τα δικά σου ; Σα να πάω εγώ σε forum για lamborghini και να κάνω τα ίδια, ενώ δεν μπορώ να την αγοράσω..

Το να κράζει ένας την 2080Ti, ενώ αγόραζε παλιότερες Ti πολύ πιο φτηνά, το καταλαβαίνω.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Όσο για τα περί φτωχομπινέδες, όταν μας είχαν πρήξει κάποιοι χρήστες(Οι οποίοι δεν σχολιάζουν συχνά έτσι και αλλιώς, άρα μπήκαν απλά για ειρωνείες κλπ) σε παλιότερα RTX θέματα που κλείδωσαν ότι είναι πανάκριβες οι κάρτες(Αυτό το έχουμε αποδεχτεί όλοι) και έλεγαν πρόβατα τους υποψήφιους αγοραστές, ναι θα τους πω φτωχομπινέδες. Γιατί και τα μισά λεφτά να είχαν οι 2080/2080Ti, πάλι δεν θα τις αγόραζαν..Άρα ποιος ο λόγος να κράξεις και να πεις τα δικά σου ; Σα να πάω εγώ σε forum για lamborghini και να κάνω τα ίδια, ενώ δεν μπορώ να την αγοράσω..

Δε μπορώ να ξέρω εγώ και ο καθενας που μπαίνει εδώ μέσα τι έχει προηγηθεί και με ποιον, 10 - 15 σελίδες πίσω. Ούτε γνωριζόμαστε προσωπικά για να μπορώ να διακρίνω 100% τον οποίο αστειισμο. Και όλα αυτά φαίνονται υποτιμητικά αλλά και υπεροπτικα εκ πρώτης οψεως. Σε ένα βαθμό έχεις δίκιο. Δεν αντιλέγω. Μένω πάντως στο ότι έχασες το Στοίχημα. Ούτε βδομάδα δε θα αντέχες χωρίς να πας προς ti... Στο πα😉 Καλορίζικη, συγνώμη και πάμε παρακάτω. Είμαστε έντονοι χαρακτήρες και οι 2. Φαίνεται αυτό. Οι άντρες όπως μαλωνουν τα βρίσκουν κιόλας... 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ηρέμηστε και θα πάρω σε όλους μια λαμπάδα με 2080ti επάνω και δώρο τροφοδοτικο στην πλάτη  😬

Να 'ναι καλή υλοποίηση όμως, όχι τσιπιές.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν συμπέρασμα για την οικονομική σου κατάσταση εν γένει και για το τι μπορείς ή όχι να αγοράσεις από το σύστημα που έχεις τώρα.

Λες και όποιος έχει λεφτά πρέπει ντε και καλά να τα δίνει όλα εκεί. Ή είναι τόσο φοβερό να μένει κάποιος με τους δικούς του(ή να έχει τη στήριξή τους) να βγάζει από μια δουλειά του ποδαριού 600€ το μήνα Χ 12=7200 το χρόνο και να σκάει τα μισά για pc παίρνοντας το TOTL κάθε φορά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...