azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Συγνωμη αλλα ποιος παει να δωσει 1700ευρω για Asus Strix πριν 2 μηνες( οταν την εβρισκες με δωρεαν παιχνιδια στο Msystems στα 1500 την ιδια περιοδο αλλα και σε Amazon σε αναλογα χρηματα)και οταν ουτως ή αλλως επαιζαν και πολυ φθηνοτερες 2080ti για να την εχει την καρτα να καθεται? Ε δεν νομιζω αυτος που εχει οντως περιορισμενο χρονο(και αρα υποχρεωσεις και κυριως εξοδα)να δωσει μια περιουσια για καρτα γραφικων για να την εχει να την κοιταζει και να την πουλησει μετα οσο οσο. Αυτα τα ''λογω περιορισμενου χρονου'' που γραφουν ορισμενοι στις αγγελιες ειναι ισως η πιο φθηνη και γρηγορη δικαιολογια που μπορει να σκεφτει καποιος για να αποφυγει την κλασσικη ερωτηση''για ποιο λογο την πουλας''. Και αυτοι που πουλαγαν πιο παλια καρτες απο mining κατι τετοια γραφανε οταν τις πουλαγανε ξεχωριστα τις καρτες. Λογω περιορισμενου χρονου τις δινουν(φυσικα σε τιμες στο θεο)και οτι οι καρτες ηταν ελαχιστα δουλεμενες(ειχαν αναφερει πιο παλια ενας δυο σε παλιοτερο θεμα τετοια σκηνικα που πετυχαν). Εγω μια 1050 οταν κοιταζα πριν 1 χρονο ενας ελεγε κατι τετοια περι ελαχιστα δουλεμενης και οταν τον ρωτησα μετα μου ειπε οτι την ειχε σε internet cafe.... Αρα τα παραπανω μου φαινονται υποπτα κυριως για τα ατομα που πουλανε τοσο ακριβες καρτες και τα λενε αυτα. Καλοριζικη η νεα καρτα(ανεξαρτητως εταιρειας)παρολα αυτα και στον Babi και στα υπολοιπα παιδια. Ευχαριστουμε για τα περι αγορας νεων καρτων. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από azazil1190 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 ώρες max την ημέρα παίζω. Και αυτό συνήθως μέρα παρά μέρα για να μην πέφτει μεγάλη παντόφλα. (κράνος έχει δοκιμάσει κανείς;) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 2 ώρες max την ημέρα παίζω. Και αυτό συνήθως μέρα παρά μέρα για να μην πέφτει μεγάλη παντόφλα. (κράνος έχει δοκιμάσει κανείς;) Μονο με την μηχανή. Μες στο σπίτι το πιάνεται εργατικό ατύχημα😂 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Για αρχη ευχαριστουμε για τα περι αγορας νεων καρτων. Θελω ομως να μιλήσω για τον εαυτό μου σχετικα με το παραπανω Επειδή εχω περιορισμένο χρονο και παιχνίδια δεν παιζω αντε βαρια 2-3 ωρες μες στην βδομαδα και αν.Μπορει και καθολου.Περα απο κανα μπεντς που μπορεί να τρέξω και ειναι αυτα που ποστάρω. Ναι οτι πουλαω το πουλαω καινουριο. Οσο περίεργο και ας σου φαίνεται κάποιοι δεν τα γ@μαμε τα πράγματα μας. Ουτε φθηνη δικαιολογία θα πω για να πουλησω. Εχω λοξα, εχω το χρημα και ναι τα αγοραζω για να τα βλεπω πιο πολυ. Επίσης, 1-2 ώρες την ημέρα και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα δω καμιά ταινία ή netflix που τις μισές ημέρες προτιμώ να βλέπω κάτι στην tv, πρόσφατα μάλιστα πούλησα σε ένα παλικάρι από εδώ μέσα μια EVGA 1070 που την είχα 1.5 χρόνο και ζήτημα να έπαιξα 3-4 games γιατί το διάστημα που την είχα έβλεπα μόνο ταινίες και σειρές, συνεπώς την πούλησα ολοκαίνουργια. ο @Fulgore μας αδικεί, όχι πως δεν υπάρχουν και αυτοί που μας δουλεύουν στις αγγελίες και είναι πολλοί αλλά φυσικά αναφέρεται σε αυτούς οπότε θέλει όντως μεγάλη προσοχή γιατί γίνεται ευρεία χρήση του "δεν πρόλαβα". Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρόλο που μας αδικεί έχει δίκιο όμως. Οι περισοτεροι το κάνουν. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, music_lover είπε Επίσης, 1-2 ώρες την ημέρα και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα δω καμιά ταινία ή netflix που τις μισές ημέρες προτιμώ να βλέπω κάτι στην tv, πρόσφατα μάλσιτα πούλησα σε ένα παλικάρι από εδώ μέσα μια EVGA 1070 που την είχα 1.5 χρόνο και ζήτημα να έπαιξα 3-4 games γιατί το διάστημα που την είχα έβλεπα μόνο ταινίες και σειρές, συνεπώς την πούλησα ολοκαίνουργια. ο @Fulgore μας αδικεί, όχι πως δεν υπάρχουν και αυτοί που μας δουλεύουν στις αγγελίες. Εννοείται οτι υπάρχουν και ειναι αρκετοί εδω μεσα. Αλλα δεν βράζουμε ολοι στο ιδιο καζανι. Το ποστ μου παραπάνω ηταν καθαρά και μονο για μένα. Γιατί σε αγγελιες μου ναι εχω γράψει " το χ, ψ ειναι αδουλευτο λογο περιορισμενου χρονου" Δεν εχω λογο να πω ψέματα για να πουλησω. Εαν στον υποψηφιο αγοραστή αρέσει η τιμή και το προϊόν είναι αυτο που θελει και δουλεύει σωστα, τελος παντων καλύπτει τις ανάγκες του, θα το παρει Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από azazil1190 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Χαρειτε τις καρτες οσο μπορειτε παιδια. Ως παντρεμενοι ειναι απολυτα λογικο να παιζετε λιγοτερο μιας και οι υποχρεωσεις τρεχουν. Εγω μπορει να την εχω λιωσει την καρτα(5000+ ωρες mining+1500 gaming] αλλα παντα προσεχω με τις θερμοκρασιες καλο καθαρισμα μια φορα το μηνα το κουτι. Οταν και αν ερθει η ωρα της πωλησης θα τα γραψω στον υποψηφιο αγοραστη και θα βαλω και την αναλογη τιμη. Ο babis πιο πανω κατα πασα πιθανοτητα βρηκε πωλητη ο οποιος εχει τα χρηματα να δωσει 1700 για καρτα και μετα απο 2 μηνες να την δωσει και στο 1000αρικο χωρις να τον νοιαξει πολυ ενω μπορει να εχει παιξει 50-100 ωρες max(καινουργια δηλαδη δεν την χαρηκε καθολου). Υπαρχουν αρκετοι τετοιοι ακομα και στην Ελλαδα του 2019. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, azazil1190 είπε Εσενα σου ηρθε ρε συ? Απο το bios στο gpuz 1E07 = TU102-300A-K1-A1 (Version A) 1E04 = TU102-300-K1-A1 (non-A version) 1Ε07 τελικά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε ανεβαστε κανα benchmark και αφηστε τις κοινωνιολογικες και οικονομικες προσεγγισεις. Λες και με νοιαζει ή ΚΥΡΙΩΣ μου πεφτει λογος εμενα που βρηκε τα λεφτα ο καθενας να παρει οτι θα παρει και ποσες ωρες παιζει ή που βρηκε την καρτα και τους λογους που την πηρε. Μακαρι να μπορουσαν ολοι να χαρουν κατι καλυτερο.. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από d4ydr33m3r 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Εγώ πάλι νομίζω ότι σε αυτό το topic μαζευτήκαμε ένα ματσο άρρωστοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε @Fulgore μας αδικεί, όχι πως δεν υπάρχουν και αυτοί που μας δουλεύουν στις αγγελίες και είναι πολλοί αλλά φυσικά αναφέρεται σε αυτούς οπότε θέλει όντως μεγάλη προσοχή Λαθος δικο μου. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ρε ανεβαστε κανα benchmark και αφηστε τις κοινωνιολογικες και οικονομικες προσεγγισεις. Λες και με νοιαζει ή ΚΥΡΙΩΣ μου πεφτει λογος εμενα που βρηκε τα λεφτα ο καθενας να παρει οτι θα παρει και ποσες ωρες παιζει ή που βρηκε την καρτα και τους λογους που την πηρε. Μακαρι να μπορουσαν ολοι να χαρουν κατι καλυτερο.. Κάτι ειπώθηκε παρά πίσω και έγινε αχταρμάς πάλι το thread.... Μάλλον δεν χρειάζεται να ξαναποσταρουμε εδώ μέσα..... 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σβηνω τα προηγουμενα σχολια μου για να μην χαλασω το θεμα. Τελος το μικρο off topic απο μενα σε αυτο. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αλλα Απόκρυψη περιεχομένων δεν εχεις δικιο σε αυτο που λες. Ημουν συγκεκριμενος οπως μπορεις να δεις στο σχολιο μου μιας και εγραψα '''Αυτα τα ''λογω περιορισμενου χρονου'' που γραφουν ορισμενοι''. Να στο θεσω πιο απλα,εσυ μπορει να το γραψεις στην αγγελια και να το εννοεις,αλλα εισαι σιγουρος οτι και πολλοι αλλοι που το γραφουν το εννοουν?Τροφη για σκεψη ηταν ξεκαθαρα το σχολιο μου και ουτως ή αλλως δεν ανεφερα κανενα απο τα ατομα που σχολιαζουν στο παρον θεμα. Τελος το μικρο off topic απο μενα σε αυτο. Τελος καλο ολα καλα απο μεριας μου.Δεν υπάρχει λογος για κρούση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Προσωπικά το μόνο που με ενοχλεί είναι τυχόν τεχνολογικές ανακρίβειες που γράφονται από χρήστες. Το τι HW έχει, από που και πόσο το αγόρασε με αφήνει εντελώς αδιάφορο. Μερικοί μάλιστα φάνηκε ότι δεν σηκώνουν και πλάκα και άρχισαν οι ιστορίες για ''πόνους'', για ''σνομπάρισμα λόγω μη κατοχής του συγκεκριμένου προϊόντος'' κλπ λες και είμαστε στο δημοτικό. Γενικά η κατάσταση φιτιλιάζει για πλάκα και δεν υπάρχει active moderator να μπαίνει τάξη. Εγώ ζητάω συγνώμη από όποιον χρήστη θίχτηκε από αυτά που είπα και απ' την μεριά μου ξεκινάω απ' το 0 χωρίς να κρατάω κακίες. Ελπίζω από 'δω να έχουμε μια σχετική ηρεμία και να μένουμε εντός θέματος, χωρίς βρισιές, μπηχτές κλπ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα