Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, oddin είπε

Yeap :) , χτές βράδυ μπήκε στο σύστημα.

α ok,δεν το πρόσεξα αυτό,είδα samsung μνήμες στο gpuid και έμεινα εκεί..

Αντε ρε καλορίζικο το καρτονι!

Ξεκινα κανα oc μην το αφήνεις ετσι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, oddin said:

babis πως καταλαβένεις οτι είναι Νοn-A chip?

Question: How do I know if I have a 400 or 400A card? (RTX 2080)
Answer: Check the Device ID in the main window of GPU-Z, if it shows 1E82 it is the 400 chip, if it shows 1E87 it is the binned 400A chip. 

Question: How do I know if I have a 300 or 300A card? (RTX 2080 Ti)
Answer: check the Device ID in the main window of GPU-Z, if it shows 1E04 it is the 300 chip, if it shows 1E07 it is the "binned" 300A chip.

Επεξ/σία από renaxan
For adding RTX 2080 TI
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, oddin είπε

Yeap :) , χτές βράδυ μπήκε στο σύστημα.

α ok,δεν το πρόσεξα αυτό,είδα samsung μνήμες στο gpuid και έμεινα εκεί..

με πρόλαβε ο @azazil1190

στο gpu-z αν γράφει 1E04 ...non binned

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
  • Thanks 1

silicon lottery είναι και οι μνήμες και ο πυρήνας στο κλοκάρισμα .....δεν παίζουν ρόλο ούτε τα binned και non -binned όπως έχει αποδειχτεί αλλά ούτε επίσης και αν φοράνε  micron ή  samsung vram......κάλιστα μπορεί να είναι κόφα στο κλοκάρισμα η δική μου αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αντί για +12% θα πάρεις +10%..Κάτι τρέχει στα γύφτικα με το OC πλέον..(Με εξαίρεση το Division 2)

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Είναι θέμα σίγουρα silicon όμως έχω παρατηρήσει ότι τις περιοστερες φορές οι Samsung μνήμες κλοκαρονται περισοτερο. Δεν είναι κανόνας, όμως μεγαλύτερο ποσοστό.

3 ώρες πριν, BabisTs είπε

Κατέφτασε η μικρή......Non -A chip όπως περίμενα και Micron μνήμες στα ενδότερα.....όχι ότι παίζουν ρόλο αλλά με τα specs αυτά μου ήρθε το καρτόνι......Τα υπόλοιπα όταν βρούμε χρόνο!

1.png

Μεγειες φιλος την καλυτερη 2080 να εχεις και να τελικιαζε 2080Ti δεν ειναι.. Οποτε καλως ηρθες στο μεγαλο club και παλι.. 😎

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, BabisTs είπε

silicon lottery είναι και οι μνήμες και ο πυρήνας στο κλοκάρισμα .....δεν παίζουν ρόλο ούτε τα binned και non -binned όπως έχει αποδειχτεί αλλά ούτε επίσης και αν φοράνε  micron ή  samsung vram......κάλιστα μπορεί να είναι κόφα στο κλοκάρισμα η δική μου αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα!

Με γεια φίλος. Να τη χαρείς!Απλα αφού παίζουν ιδια τιμή σκρουτζ. Γιατί δεν προτίμησες την OC?  Μεταχειρισμένη ειναι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Με γεια φίλος. Να τη χαρείς!Απλα αφού παίζουν ιδια τιμή σκρουτζ. Γιατί δεν προτίμησες την OC?  Μεταχειρισμένη ειναι? 

Δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβω τόσο ψηλά για gpu (συγκεκριμένα 1300€ έχουν τώρα όλες οι strix)...δεν τα αξίζει η 2080ti αυτά τα χρήματα για μένα....όπως έχω πεί μέχρι 1000ρικάκι θα έδινα και αξίζει για μένα σε μονή gpu........είναι αγορασμένη από τον προηγούμενο κάτοχο καινούργια στα 1690€ από καλό κατάστημα..... είναι 2 μηνών μτχ σε rig που δεν έπαιζε games ο προηγούμενος κάτοχος λόγω περιορισμένου χρόνου....οπότε αρκετά ελάχιστες ώρες λειτουργίας και η κάρτα πραγματικά κατακαίνουργια και ακόμα με την πίσω ζελατίνα και σε πραγματικά καλή τιμή....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβω τόσο ψηλά για gpu (συγκεκριμένα 1300€ έχουν τώρα η strix)...δεν τα αξίζει η 2080ti αυτά τα χρήματα....όπως έχω πεί μέχρι 1000ρικάκι θα έδινα και αξίζει για μένα σε μονή gpu........είναι αγορασμένη από τον προηγούμενο κάτοχο καινούργια στα 1690€..... είναι 2 μηνών μτχ σε rig που δεν έπαιζε games ο προηγούμενος κάτοχος λόγω περιορισμένου χρόνου....οπότε αρκετά ελάχιστες ώρες λειτουργίας και η κάρτα πραγματικά κατακαίνουργια και σε πραγματικά καλή τιμή....

Δεν το συζητάμε καν. Ακόμα και αν έπαιζε κάθε μέρα η κάρτα είναι στην ουσία καινούργια. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν το συζητάμε καν. Ακόμα και αν έπαιζε κάθε μέρα η κάρτα είναι στην ουσία καινούργια. 

Μύριζε καινουργίλα bro......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοριζικη η νεα καρτα(ανεξαρτητως εταιρειας) στον @BabisTs και στα υπολοιπα παιδια για τις νεες καρτες.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δεν θέλω μεταχειρισμένη σε αυτά τα λεφτά και να μου έλεγε κάποιος πάρτη στα 950 π. χ. και πάει ψηλά σε clocks, πάλι θα προτιμούσα φρέσκια να την ανοίξω εγώ. Αυτό βέβαια είναι δικό μου θέλω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...