azazil1190 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, oddin είπε Yeap , χτές βράδυ μπήκε στο σύστημα. α ok,δεν το πρόσεξα αυτό,είδα samsung μνήμες στο gpuid και έμεινα εκεί.. Αντε ρε καλορίζικο το καρτονι! Ξεκινα κανα oc μην το αφήνεις ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, oddin said: babis πως καταλαβένεις οτι είναι Νοn-A chip? Question: How do I know if I have a 400 or 400A card? (RTX 2080) Answer: Check the Device ID in the main window of GPU-Z, if it shows 1E82 it is the 400 chip, if it shows 1E87 it is the binned 400A chip. Question: How do I know if I have a 300 or 300A card? (RTX 2080 Ti) Answer: check the Device ID in the main window of GPU-Z, if it shows 1E04 it is the 300 chip, if it shows 1E07 it is the "binned" 300A chip. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από renaxan For adding RTX 2080 TI 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, oddin είπε Yeap , χτές βράδυ μπήκε στο σύστημα. α ok,δεν το πρόσεξα αυτό,είδα samsung μνήμες στο gpuid και έμεινα εκεί.. με πρόλαβε ο @azazil1190 στο gpu-z αν γράφει 1E04 ...non binned Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από BabisTs 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Non-binned που παίζει να κλοκάρει καλύτερα από ''binned''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 silicon lottery είναι και οι μνήμες και ο πυρήνας στο κλοκάρισμα .....δεν παίζουν ρόλο ούτε τα binned και non -binned όπως έχει αποδειχτεί αλλά ούτε επίσης και αν φοράνε micron ή samsung vram......κάλιστα μπορεί να είναι κόφα στο κλοκάρισμα η δική μου αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αντί για +12% θα πάρεις +10%..Κάτι τρέχει στα γύφτικα με το OC πλέον..(Με εξαίρεση το Division 2) Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Είναι θέμα σίγουρα silicon όμως έχω παρατηρήσει ότι τις περιοστερες φορές οι Samsung μνήμες κλοκαρονται περισοτερο. Δεν είναι κανόνας, όμως μεγαλύτερο ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Κατά γενικό κανόνα οι Samsung κλοκάρουν καλύτερα, δεν είναι τυχαίο που στην Kingpin διαφημίζουν ότι βάζουν Samsung GDDR6.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, BabisTs είπε Κατέφτασε η μικρή......Non -A chip όπως περίμενα και Micron μνήμες στα ενδότερα.....όχι ότι παίζουν ρόλο αλλά με τα specs αυτά μου ήρθε το καρτόνι......Τα υπόλοιπα όταν βρούμε χρόνο! Μεγειες φιλος την καλυτερη 2080 να εχεις και να τελικιαζε 2080Ti δεν ειναι.. Οποτε καλως ηρθες στο μεγαλο club και παλι.. 😎 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, BabisTs είπε silicon lottery είναι και οι μνήμες και ο πυρήνας στο κλοκάρισμα .....δεν παίζουν ρόλο ούτε τα binned και non -binned όπως έχει αποδειχτεί αλλά ούτε επίσης και αν φοράνε micron ή samsung vram......κάλιστα μπορεί να είναι κόφα στο κλοκάρισμα η δική μου αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα! Με γεια φίλος. Να τη χαρείς!Απλα αφού παίζουν ιδια τιμή σκρουτζ. Γιατί δεν προτίμησες την OC? Μεταχειρισμένη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billeiros είπε Με γεια φίλος. Να τη χαρείς!Απλα αφού παίζουν ιδια τιμή σκρουτζ. Γιατί δεν προτίμησες την OC? Μεταχειρισμένη ειναι? Δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβω τόσο ψηλά για gpu (συγκεκριμένα 1300€ έχουν τώρα όλες οι strix)...δεν τα αξίζει η 2080ti αυτά τα χρήματα για μένα....όπως έχω πεί μέχρι 1000ρικάκι θα έδινα και αξίζει για μένα σε μονή gpu........είναι αγορασμένη από τον προηγούμενο κάτοχο καινούργια στα 1690€ από καλό κατάστημα..... είναι 2 μηνών μτχ σε rig που δεν έπαιζε games ο προηγούμενος κάτοχος λόγω περιορισμένου χρόνου....οπότε αρκετά ελάχιστες ώρες λειτουργίας και η κάρτα πραγματικά κατακαίνουργια και ακόμα με την πίσω ζελατίνα και σε πραγματικά καλή τιμή.... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από BabisTs 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβω τόσο ψηλά για gpu (συγκεκριμένα 1300€ έχουν τώρα η strix)...δεν τα αξίζει η 2080ti αυτά τα χρήματα....όπως έχω πεί μέχρι 1000ρικάκι θα έδινα και αξίζει για μένα σε μονή gpu........είναι αγορασμένη από τον προηγούμενο κάτοχο καινούργια στα 1690€..... είναι 2 μηνών μτχ σε rig που δεν έπαιζε games ο προηγούμενος κάτοχος λόγω περιορισμένου χρόνου....οπότε αρκετά ελάχιστες ώρες λειτουργίας και η κάρτα πραγματικά κατακαίνουργια και σε πραγματικά καλή τιμή.... Δεν το συζητάμε καν. Ακόμα και αν έπαιζε κάθε μέρα η κάρτα είναι στην ουσία καινούργια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Δεν το συζητάμε καν. Ακόμα και αν έπαιζε κάθε μέρα η κάρτα είναι στην ουσία καινούργια. Μύριζε καινουργίλα bro...... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλοριζικη η νεα καρτα(ανεξαρτητως εταιρειας) στον @BabisTs και στα υπολοιπα παιδια για τις νεες καρτες. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δεν θέλω μεταχειρισμένη σε αυτά τα λεφτά και να μου έλεγε κάποιος πάρτη στα 950 π. χ. και πάει ψηλά σε clocks, πάλι θα προτιμούσα φρέσκια να την ανοίξω εγώ. Αυτό βέβαια είναι δικό μου θέλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα