Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Φυσιολογικά non -a chip  θα είναι ....ας είναι strix..... έχει τύχει όμως και σε strix απλές ,όπως αυτή που περιμένω, να είναι A-binned chipaki.......Αύριο θα δείξει όπως και να έχει τι τσίπ μου έκατσε αλλά και τι μνήμες θα φοράει.......Το overclock δεν με ενδιαφέρει πρωταρχικά .....αν τραβάει δυνατά σε κλόκια θα την καταευχαριστηθώ.......αν δεν τραβάει πάλι κλαϊ-μαϊν .....εις γνώση μου πήρα non binned chip......σαν υλοποίηση είναι top αφού είναι ίδια με την oc edition... με το ίδιο custom pcb / ίδια power phases και ίδιο σύστημα ψύξεως καθώς και dual bios.

Το βραδακι που θα το γιορτασεις ? Monk ή Soul ? 😁

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Επεσαν τόσο οι τιμές που γεμίσαμε τόσες 2080 ti??

Μόλις μπήκε, πρώτο run..Asus 2080ti Dual OC,

χαμηλό δεν είναι το score?

3pozzXo.png

Επεξ/σία από oddin
  • Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oddin είπε

'Επεσαν τόσο οι τιμές που γεμίσαμε τόσες 2080 ti??

Μόλις μπήκε, πρώτο run..Asus 2080ti Dual OC

3pozzXo.png

Καλοτάξιδη. 

Παρασέρνει νομίζω ο ένας τον άλλον. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, renaxan είπε

Με το καλό να την παραλάβεις!! Καλορίζικη και καλά overclocking!!! 

1999617416_overclockingsource.gif.5b0b0f4077fa74f24040ca3ec29ecf4d.gif

P.S: Λάθος κάρτα εμφανίζει το Animation GIF, αλλά δεν έχει σημασία :D 

Asus HD7970 inside. Για nvidia πήγαινε ο Μπάμπης, amd προέκυψε.

It just works:P...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mjmtvman είπε

Την πήρες και εσύ Τελικά?

Εμένα θα κάνει κάνα 10ήμερο δεν την έχει κανείς άμεσα διαθέσιμη από μαγαζί που θέλω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Εμένα θα κάνει κάνα 10ήμερο δεν την έχει κανείς άμεσα διαθέσιμη από μαγαζί που θέλω.

Ποια επέλεξες? Αρχίζει και τριγυρνάει και μένα η ίωση:)

Δημοσ.

Screenshot_2019-01-06-14-36-09-027_com.google.android.youtube-480x270.png.2862d0c37ab8bc201de58e91da6988b0.png

Καλοριζικες παιδια. Τουλάχιστον πάνε σερί μαζί με το υπόλοιπο σύστημα όπως cpu/monitor/Hz/game style και όντως αξίζει η επένδυση για το οπτικό αποτέλεσμα ( επένδυση όχι με την κλασσική έννοια καθώς τα € είναι πολλά μεν αλλά ΟΚ είναι μια εμπειρία διασκέδασης/ψυχαγωγίας το gaming -)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Screenshot_2019-01-06-14-36-09-027_com.google.android.youtube-480x270.png.2862d0c37ab8bc201de58e91da6988b0.png

Καλοριζικες παιδια. Τουλάχιστον πάνε σερί μαζί με το υπόλοιπο σύστημα όπως cpu/monitor/Hz/game style και όντως αξίζει η επένδυση για το οπτικό αποτέλεσμα ( επένδυση όχι με την κλασσική έννοια καθώς τα € είναι πολλά μεν αλλά ΟΚ είναι μια εμπειρία διασκέδασης/ψυχαγωγίας το gaming -)

YOLO 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...