azazil1190 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Κράζεις; θαυμάζεις. Έτσι κατάντησε η ti Με αγάπη μονο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Νομίζω πρέπει σιγά σιγά να φτιάξουμε ένα topic 2080ti owners. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Νομίζω πρέπει σιγά σιγά να φτιάξουμε ένα topic 2080ti owners. Οταν φτιαξετε topic ' Wannabe 2080ti owner ' , ενημερωστε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, jimpsar είπε Οταν φτιαξετε topic ' Wannabe 2080ti owner ' , ενημερωστε με Εγώ με τον i5 θα είμαι ο τελευταίος του ζουρνα του topic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σαν ζεστό ψωμί πουλάει η rtx 2080ti σε σχέση με τις Vega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALFR3D Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλωριζικες εδω καλωριζικες εκει τελικα δεν προλαβαν να ριζοσουν οι περισσότερες καρτες... "Δεν το κανω για μενα , για ti καημενη ti μανα μου το κανω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ένα φέρνει το άλλο..Είχα πει θα αράξω και δεν θα κάνω άλλες αγορές μέχρι Ampere, τελικά πήρα κάτι καλώδια sleeved, 115 ευρώ..Μετάβαση 8700Κ σε 9900Κ και τώρα αλλαγή και η κάρτα..Με βλέπω να τα σκάω και σε κάνα PG27UQ στο τέλος και να τελειώνει η δουλειά. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το ένα φέρνει το άλλο..Είχα πει θα αράξω και δεν θα κάνω άλλες αγορές μέχρι Ampere, τελικά πήρα κάτι καλώδια sleeved, 115 ευρώ..Μετάβαση 8700Κ σε 9900Κ και τώρα αλλαγή και η κάρτα..Με βλέπω να τα σκάω και σε κάνα PG27UQ στο τέλος και να τελειώνει η δουλειά. Έρχεται η LG C9. Κρατήσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Έχω την εντύπωση ότι η amd θα κάνει το μπαμ και θα τρέχουμε για αναβάθμιση πάλι.εγω πάντως για cpu το καλό βλέπω τον Ιούνιο Ιούλιο αν κάνει πράξη όσα λένε... Μεγεια @BabisTs! Υλοποιηση? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 https://www.asus.com/us/Monitors/ROG-SWIFT-PG35VQ/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Παντως εφόσον παίζεις σε 1080 το θεωρώ λάθος κίνηση. Εκτός αν ήσουν σε 240hz monitor και έπαιζες competitive. Βέβαια εσύ ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε https://www.asus.com/us/Monitors/ROG-SWIFT-PG35VQ/ Αυτό και το Predator X35 περιμένω να δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλα αυτα ακομη τα περιμενουμε ερχονται λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Έχουν φάει μεγάλο delay για κάποιο λόγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα