chrisde Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μόνο στα 75hz; γιατι και αυτό λύνεται με frame cap στα 74 1 λεπτό πριν, zyx1979 είπε Το ξέρω ότι υπάρχουν αναφορές όταν είχε βγει ο πρώτος driver πάντως δεν είχα διαβάσει σε κάποιον να δουλεύει σωστα. Βαριέμαι να ασχοληθώ χωρίς να ξέρω ότι δουλεύει σίγουρα ,αλλά μπορεί να κάνω μια προσπάθεια σε αυτά που λένε πλέον Θα το ψάξω παραπάνω να δω μήπως βγάλω άκρη με αυτό πρώτα πριν κάνω κίνηση. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Νέο build στο SotTR demo, νέος οδηγός, νέα έκδοση win (Insider slow). Άντε βγάλε συμπέρασμα... 1080DX11 (προηγούμενο τεστ, 64) 1080DX12 (προηγούμενο τεστ, 89) Ενδιαφέρουσα αλλαγή. Τώρα, σε τι από όλα οφείλεται, τρέχα γύρευε. Τα υπόλοιπα (oc gpu, cpu κλπ), ίδια εννοείται. 1080DX12 vs DX 11: 39% διαφορά (!) 1440DX11: 54 1440DX12: 66 (+22%) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Νέο build στο SotTR demo, νέος οδηγός, νέα έκδοση win (Insider slow). Άντε βγάλε συμπέρασμα... 1080DX11 (προηγούμενο τεστ, 64) 1080DX12 (προηγούμενο τεστ, 89) Ενδιαφέρουσα αλλαγή. Τώρα, σε τι από όλα οφείλεται, τρέχα γύρευε. Τα υπόλοιπα (oc gpu, cpu κλπ), ίδια εννοείται. 1080DX12 vs DX 11: 39% διαφορά (!) 1440DX11: 54 1440DX12: 66 (+22%) Με του θείου έχει διαφορά η νέα έκδοση του demo? Ο driver δεν είναι σίγουρα πάντως γτ τους δοκοίμασα και δεν είχαν καμία διαφορά, πιο πολύ από την insider πρεπει να είναι η διαφορα και ίσως και από την αλλαγή έκδοσης. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δεν το έχω του θείου, αλλά εξακολουθώ νομίζω να είμαι πίσω, παρά τη βελτίωση. Υπόψιν με την Insider σε οποιοδήποτε test έχω τρέξει μέχρι τώρα, είμαι 1-2% (ίσως και λιγότερο) κάτω σε gpu scores (με τους ίδιους οδηγούς-χρονισμούς κλπ) αλλά πάνω σε cpu. Πιθανότατα να είχα μεγαλύτερη αύξηση σε gpu score στο συγκεκριμένο, δλδ, αν θεωρήσουμε πως κάπως βελτιώθηκε το μπουκάλι του επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν το έχω του θείου, αλλά εξακολουθώ νομίζω να είμαι πίσω, παρά τη βελτίωση. Υπόψιν με την Insider σε οποιοδήποτε test έχω τρέξει μέχρι τώρα, είμαι 1-2% (ίσως και λιγότερο) κάτω σε gpu scores (με τους ίδιους οδηγούς-χρονισμούς κλπ) αλλά πάνω σε cpu. Πιθανότατα να είχα μεγαλύτερη αύξηση σε gpu score στο συγκεκριμένο, δλδ, αν θεωρήσουμε πως κάπως βελτιώθηκε το μπουκάλι του επεξεργαστή. To demo γίνεται updated η πρέπει να το ξανακατεβασεις από την αρχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Πήρε προχτές update, κάποια γίγα. Εμφανίστηκαν οι επιλογές για RT, πλέον. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, chrisde είπε Μάγκες επειδή μπήκε το μικρόβιο του billeiros μέσα μου και επειδή πλέον οι nvidia υποστηρίζουν freesync σκέφτομαι τη μετάβαση Vega56 σε 2070 για 3400x1440@75hz. Τι λέτε αξίζει; Αν ναι ποια έκδοση να προτιμήσω: Evga ή Gigabyte (Από τις προσφορές του Amazon.fr). Evga για ονειρικό aftersales. Ότι καλύτερο. Πριν κάνα μήνα τους ζήτησα 6 τμχ καλώδια για το 850g2 που έκοψα μόνος μου και μου τα έστειλαν δωρεάν, χωρίς ούτε καν μεταφορικά. Στην αρχή μου ζήτησαν 6,99 δολλάρια το τμχ, τους είπα ok να πληρώσω, όταν τους έστειλα το ΟΚ να με χρεώσουν, μου τα έστειλαν δωρεάν. Εννοοείται ότι μου έχουν αλλάξει κάρτα για coil whine (670 2gb) χωρίς μτφ και έχουν προσφερθεί να πάρουν πίσω την 970 3.5gb😋 την οποία τελικά κράτησα γιατί μου δίνανε (με χρέωση+μτφ) 980 refernece pcb κι εγώ δεν ήθελα, έτσι γιατί, επειδή, αφού. Στα της 2070. Αν αγοράσεις 2070 zotac amp exteme έχεις 99% πιθανότητα για samsung μνήμες. Το αυτό (90%) ισχύει και για msi gaming z. Επίσης η zotac amp extreme και η msi gaming z έχουν μακράν τα καλύτερα bios με 240+, 250watt επιτρεπόμενη κατανάλωση. Φυσικά μπορείς να βάλεις/φτιάξεις όποιο modified bios θες και 350watt πχ. αλλά με την gaming z είσαι καλυμένος με το καλύτερο δυνατό --250watt-- εντός εγγύησης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Πήρε προχτές update, κάποια γίγα. Εμφανίστηκαν οι επιλογές για RT, πλέον. Kριμα που δεν έχω την vii να το τεσταρα.... 2 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Evga για ονειρικό aftersales. Ότι καλύτερο. Πριν κάνα μήνα τους ζήτησα 6 τμχ καλώδια για το 850g2 που έκοψα μόνος μου και μου τα έστειλαν δωρεάν, χωρίς ούτε καν μεταφορικά. Στην αρχή μου ζήτησαν 6,99 δολλάρια το τμχ, τους είπα ok να πληρώσω, όταν τους έστειλα το ΟΚ να με χρεώσουν, μου τα έστειλαν δωρεάν. Εννοοείται ότι μου έχουν αλλάξει κάρτα για coil whine (670 2gb) χωρίς μτφ και έχουν προσφερθεί να πάρουν πίσω την 970 3.5gb😋 την οποία τελικά κράτησα γιατί μου δίνανε (με χρέωση+μτφ) 980 refernece pcb κι εγώ δεν ήθελα, έτσι γιατί, επειδή, αφού. Στα της 2070. Αν αγοράσεις 2070 zotac amp exteme έχεις 99% πιθανότητα για samsung μνήμες. Το αυτό (90%) ισχύει και για msi gaming z. Επίσης η zotac amp extreme και η msi gaming z έχουν μακράν τα καλύτερα bios με 240+, 250watt επιτρεπόμενη κατανάλωση. Φυσικά μπορείς να βάλεις/φτιάξεις όποιο modified bios θες και 350watt πχ. αλλά με την gaming z είσαι καλυμένος με το καλύτερο δυνατό --250watt-- εντός εγγύησης. Οι zotac έχουν ανέβει πολύ. Και extended warranty κιολας και ωραια features. Σε 2060 zotac amp θα πάω για το 2ο πισι.Αυτά έβλεπα τωρα Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από billeiros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Ποίος καλος άνθρωπος θα μου στειλει settings που τρέχουμε το bench του tomb raider?Να κανω μια δοκιμη με την 2070 Κατέβασα το demo παιζω λιγακι με rt και dlss μαξαρισμενο σε 1080p παει αστερι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ποίος καλος άνθρωπος θα μου στειλει settings που τρέχουμε το bench του tomb raider?Να κανω μια δοκιμη με την 2070 Κατέβασα το demo παιζω λιγακι με rt και dlss μαξαρισμενο σε 1080p παει αστερι. Nik εγώ όπως στο guru τα έχω. Δλδ highest preset . Taa .Dx12 . Για δες και ανέβασε Θα το κατεβάσω και εγώ το demo και ίσως το τσιμπήσω και original Το game. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από jimpsar 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 To SOTR θα παιχθεί rtx on στο highest στην 3d 1080p active TV.... Πιστεύω όλα φουλ να έχω 60αρι ε? Τώρα που το σκέφτηκα. Οι nv παίζουν 3d στις απλές /non 3d vision πως το λέγανε tvs? Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, billeiros είπε To SOTR θα παιχθεί rtx on στο highest στην 3d 1080p active TV.... Πιστεύω όλα φουλ να έχω 60αρι ε? Τώρα που το σκέφτηκα. Οι nv παίζουν 3d στις απλές /non 3d vision πως το λέγανε tvs? Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα... Το 3d Μπιλ ενα δεν κανω λαθος σε γυρναει σε 24p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Το 3d Μπιλ ενα δεν κανω λαθος σε γυρναει σε 24p Με amd ειχα 60 fps. Όχι. Ακόμη κ ταινία έχω δει σε 60 fps. Βέβαια ήταν εξ αρχής σε 60.το pacific rim To SOTR σε 3d είναι οργασμός... Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στα τελευταία 3 Tomb στο 3d κομματι Σαν avatar.... Μόνο που συμμετέχεις κιολας Ο @jimpsar συμφωνεί σίγουρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Εκανα πατατα και δεν τραβηξα screenshot.Σας χρωστάω ,τωρα έκλεισα pc γιατί ο κανίβαλος ο μικρος δεν κοιμάται οσο ειναι ανοιχτο το pc Στον 9700 οc στα 5 και την rtx 2070 oc στα 2070 Η Λαρα με την κ@λαρα....😂 1080p, dx12, , highest preset avg 122fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εκανα πατατα και δεν τραβηξα screenshot.Σας χρωστάω ,τωρα έκλεισα pc γιατί ο κανίβαλος ο μικρος δεν κοιμάται οσο ειναι ανοιχτο το pc Στον 9700 οc στα 5 και την rtx 2070 oc στα 2070 Η Λαρα με την κ@λαρα....😂 1080p, dx12, , highest preset avg 122fps Βραδινη με λαρα λοιπόν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα