d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Χαχαχαχα. Το τελευταίο είναι εγώ Σε 4κ αν δεν κανεις τιποτα αλλο παραλληλα (που δεν βλεπω τον λογο να κανεις) @@ διαφορες θα δεις.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Τι εννοείς; Για πες μοντέλο... Dell s2419h Glossy... Μην με παρεξηγείς αλλά είμαι τρελό fan των glossy (και ας μην έχω glossy). Η καθαρότητα της, κάνει οποιαδήποτε Matt σταθεί δίπλα της να μοιάζει κυριολεκτικά σαν παλιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι...τουμπανο ο 8600 σε 4κ. πάντως πιστεύω ότι ίσως δεν ήταν σταθερό το oc και έπεσαν τόσο πολύ. Τρεξε ενα ίδιο ανευ εγγραφης Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από billeiros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Dell s2419h Glossy... Μην με παρεξηγείς αλλά είμαι τρελό fan των glossy (και ας μην έχω glossy). Η καθαρότητα της, κάνει οποιαδήποτε Matt σταθεί δίπλα της να μοιάζει κυριολεκτικά σαν παλιά. Αυτή ε ; https://www.skroutz.gr/s/14724004/Dell-S2419H.html#specs Καλές οι Dell αλλά αν σου χαλάσει την έβαψες γιατί στην αντικαθιστούν με refurbished... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Αυτή ε ; https://www.skroutz.gr/s/14724004/Dell-S2419H.html#specs Καλές οι Dell αλλά αν σου χαλάσει την έβαψες γιατί στην αντικαθιστούν με refurbished... Έχω μια στο γραφείο μου (2 μοντέλα πιο παλιό από αυτήν). Όταν βλέπω κάνα βίντεο στο YouTube (ιδίως με μαύρα φόντα) με μαγεύει. Μετά στο σπίτι μου στην ακριβή οθόνη καταλαβαίνω ότι τις "λείπει" αυτή η καθαρότητα. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι ακριβές TV και κινητά είναι glossy. (Τελος και συγνώμη για το off topic) 8 λεπτά πριν, billeiros είπε Έτσι...τουμπανο ο 8600 σε 4κ. πάντως πιστεύω ότι ίσως δεν ήταν σταθερό το oc και έπεσαν τόσο πολύ. Τρεξε ενα ίδιο ανευ εγγραφης Το βίντεο ήταν για λόγους....εντυπώσεων...και benchmark.(και με τέρμα τα fans.) Γενικα πιστεύω ότι όταν πειράζεις το curve προς τα επάνω δεν υπάρχει σταθερότητα. Ειμαι πολύ πιο κάτω κανονικά. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Αντε να έρθει η καρτα....δε μπορώ να περιμενω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, billeiros είπε Αντε να έρθει η καρτα....δε μπορώ να περιμενω... Πάνε άλλαξε καμία πάνα να ξεχαστείς Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μάγκες επειδή μπήκε το μικρόβιο του billeiros μέσα μου και επειδή πλέον οι nvidia υποστηρίζουν freesync σκέφτομαι τη μετάβαση Vega56 σε 2070 για 3400x1440@75hz. Τι λέτε αξίζει; Αν ναι ποια έκδοση να προτιμήσω: Evga ή Gigabyte (Από τις προσφορές του Amazon.fr). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, chrisde είπε Μάγκες επειδή μπήκε το μικρόβιο του billeiros μέσα μου και επειδή πλέον οι nvidia υποστηρίζουν freesync σκέφτομαι τη μετάβαση Vega56 σε 2070 για 3400x1440@75hz. Τι λέτε αξίζει; Αν ναι ποια έκδοση να προτιμήσω: Evga ή Gigabyte (Από τις προσφορές του Amazon.fr). Πρώτα να ψαχτείς αν η οθόνη σου υποστηρίζεται σίγουρα χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα με gsync 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πρώτα να ψαχτείς αν η οθόνη σου υποστηρίζεται σίγουρα χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα με gsync Σωστή παρατήρηση, το έχω ψάξει και είδα ότι υποστηρίζεται. Η οθόνη μου είναι η LG34uc88. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, chrisde είπε Μάγκες επειδή μπήκε το μικρόβιο του billeiros μέσα μου και επειδή πλέον οι nvidia υποστηρίζουν freesync σκέφτομαι τη μετάβαση Vega56 σε 2070 για 3400x1440@75hz. Τι λέτε αξίζει; Αν ναι ποια έκδοση να προτιμήσω: Evga ή Gigabyte (Από τις προσφορές του Amazon.fr). Αν είσαι οκ 100% απο οθόνη. Κανε την κινηση για 2070 αξίζει και με το dlss που αρχιζει και μπαινει σιγα σιγα στα παιχνιδια η καρτουλα απογειώνεται. Απο υλοποιήσεις κοιτάς... Τυχαία σειρα η παρακάτω, οποια βρεις σε πιο καλή τιμη τσιμπας Asus strix, msi gaming z, , gigabyte oc gaming, evga xc gaming-xc ultra. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zyx1979 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, chrisde είπε Σωστή παρατήρηση, το έχω ψάξει και είδα ότι υποστηρίζεται. Η οθόνη μου είναι η LG34uc88. Που βρήκες ότι υποστηρίζεται αυτή η οθόνη σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Υπάρχουν διάφορες αναφορές στο internet από άτομα που την έχουν για αυτό. Βέβαια κάποιοι μιλούν και για frame skipping στα 75hz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, chrisde είπε Υπάρχουν διάφορες αναφορές στο internet από άτομα που την έχουν για αυτό. Βέβαια κάποιοι μιλούν και για frame skipping στα 75hz... Μόνο στα 75hz; γιατι και αυτό λύνεται με frame cap στα 74 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zyx1979 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το ξέρω ότι υπάρχουν αναφορές όταν είχε βγει ο πρώτος driver πάντως δεν είχα διαβάσει σε κάποιον να δουλεύει σωστα. Βαριέμαι να ασχοληθώ χωρίς να ξέρω ότι δουλεύει σίγουρα ,αλλά μπορεί να κάνω μια προσπάθεια σε αυτά που λένε πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα