Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Mα καλά τόσα πολλά fps τρώει το πρόγραμμα??? Σε amd 3-4% μου τρωγε μαξ Το action! Τρωει ναι.....μαπα Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Εξαρταται και την cpu... Εδω προφανως του κανει ζημια ο i5 γιατι εχει να κανει "σοβαροτερο" multitasking Και αυτό μάλλον ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Και μιας και το εβαλα παω να παιξω λιγο να το τελειωσω.. 😛 Δεν εχουν μεινει και πολλες μερες για να παιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Μπα.... Πλέον σπάνια Πανωλεθρία στο Μιλάνο και εκεί...😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Πανωλεθρία στο Μιλάνο και εκεί...😂 Ναι γιατι ολοι εχουμε ορεξη να στριμαρουμε ή να κανουμε εγγραφη καθε φορα που παιζουμε.. Σιγα τα cabbages.. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Ναι γιατι ολοι εχουμε ορεξη να στριμαρουμε ή να κανουμε εγγραφη καθε φορα που παιζουμε.. Σιγα τα cabbages.. 😛 Η κάπου δεν κατάλαβες εσύ, η κάπου δεν κατάλαβα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Κινητό ανά χείρας... Κ. Μηδέν απώλειες.. Χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Η κάπου δεν κατάλαβες εσύ, η κάπου δεν κατάλαβα εγώ Ναι για αλλο πραγμα σε εκανε quote νομιζα οτι ελεγε για την περιπτωση με τον i5 my bad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 i5 με 2080ti πρέπει αν είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα στον πλανήτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ναι γιατι ολοι εχουμε ορεξη να στριμαρουμε ή να κανουμε εγγραφη καθε φορα που παιζουμε.. Σιγα τα cabbages.. 😛 'Αλλο αυτό... Εγώ το έχω πει, παίζω πολύ λίγο πλέον. Απλώς όταν το κάνω, θέλω να έχω 60άρι σε High settings 1080p, έστω. Απλά πραγματάκια, ούτε 144 fps, ούτε RT, ούτε τίποτα...😜 Τα άλλα είναι για τους απαιτητικούς... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από _Theo_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε 'Αλλο αυτό... Εγώ το έχω πει, παίζω πολύ λίγο πλέον. Απλώς όταν το κάνω, θέλω να έχω 60άρι σε High settings 1080p, έστω. Απλά πραγματάκια, ούτε 144 fps, ούτε RT, ούτε τίποτα...😜 Τα άλλα είναι για τους απαιτητικούς... Εσύ πάρε μια φθηνή glossy της Dell και όλοι μας θα βαράμε προσοχή με την εικόνα της (εξαιρούνται οι καλές TV) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε i5 με 2080ti πρέπει αν είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα στον πλανήτη.... Μιλανέζε μην ακούς τους φωστήρες του forum. Μια χαρά είσαι, ειδικά αν έχεις κάνει και OC τον i5-8600k. Εδώ ο άλλος έχει βγάλει άχρηστο τον i7-9700k...😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε i5 με 2080ti πρέπει αν είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα στον πλανήτη.... Μη νομίζεις. Κάνε μια βόλτα από pcpartpicker για τα αδερφακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Με καθαρα διαθεση αστεισμου ετσι τα αφηνω και φευγω τρεχοντας.. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Εσύ πάρε μια φθηνή glossy της Dell και όλοι μας θα βαράμε προσοχή με την εικόνα της (εξαιρούνται οι καλές TV) Τι εννοείς; Για πες μοντέλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Με καθαρα διαθεση αστεισμου ετσι τα αφηνω και φευγω τρεχοντας.. 😂 Χαχαχαχα. Το τελευταίο είναι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα