azazil1190 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Χτύπησα 2145 E αφου στα λεγα ρε ανθρωπε οτι παίζεις εκει το curve μπορει να σου δωσει 25-40mhz παραπανω και πιο σταθερα. 42 λεπτά πριν, billeiros είπε Ευχαριστω πολυ!!! Γ@maς!!!! Ελα παρε την καρτα και με την nvidia θα δεις ολα ειναι ευκολα.Ακομα και το crash απο αστάθεια oc😂 θα στα σπασει λιγο. 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μπα.... Πλέον σπάνια Συνάδελφος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε E αφου στα λεγα ρε ανθρωπε οτι παίζεις εκει το curve μπορει να σου δωσει 25-40mhz παραπανω και πιο σταθερα. Δεν ξερω αν είμαι σταθερός 100% όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Δεν ξερω αν είμαι σταθερός 100% όμως. Ξεκινα τα πειράματα αν και πιστεύω σταθερή θα ειναι Εχω μια αίσθηση οτι ο πυρήνας της ti γενικά ειναι πιο ελαστικος με το oc. Ολες σχεδον κλοκάρουν και κατι kpe-hof πανε στον θεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Με την ti θα χω 10 bit σε gaming?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Με την ti θα χω 10 bit σε gaming?? Γιατί να μην έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Γιατί να μην έχεις; Ετσι από απορία.. Τώρα το είδα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 https://youtu.be/4R0otrrj_jA Αερααααααααα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε https://youtu.be/4R0otrrj_jA Αερααααααααα Εχω την εντυπωση οτι θροτλαρει η καρτα επειδη παιζει πολυ ψηλα .. Ακομη και cpu limited να εισαι και στο gpu score εχεις χαμηλα fps.. Αυτο ειναι στα ιδια settings και δεν εχω καν πιεσει την καρτα στο max o/c Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από d4ydr33m3r 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εχω την εντυπωση οτι θροτλαρει η καρτα επειδη παιζει πολυ ψηλα .. Ακομη και cpu limited να εισαι και στο gpu score εχεις χαμηλα fps.. Αυτο ειναι στα ιδια settings και δεν εχω καν πιεσει την καρτα στο max o/c Καπου 125fps βγάζω. Το πρόγραμμα εγγραφής του βίντεο μου Τρωει πολλά fps (action!) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Ε πες το ετσι αθρωπα μου δεν εβγαζε νοημα για τοσο μεγαλη διαφορα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Γιατί κλειστό aa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, billeiros είπε Γιατί κλειστό aa? 126 βγαζω με TAA δεν εχει διαφορα για λογους συγκρισης το εκανα.. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Mα καλά τόσα πολλά fps τρώει το πρόγραμμα??? Σε amd 3-4% μου τρωγε μαξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Γιατί κλειστό aa? Έμεινε από πριν (επειδή παίζω σε 4k). Βασικά το βίντεο το έβαλα για να δείξω τα ρολόγια,τιποτα άλλο. Αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι stable. Θα τρώω crush 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Mα καλά τόσα πολλά fps τρώει το πρόγραμμα??? Σε amd 3-4% μου τρωγε μαξ Εξαρταται και την cpu... Εδω προφανως του κανει ζημια ο i5 γιατι εχει να κανει "σοβαροτερο" multitasking 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα