Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με curve θα σου παει παραπανω απο 2115. Ναι και εγω χτες εκανα το update Δοκίμασες κανένα παιχνίδι σε 2160p; θα δεις μεγάλη πτώση στο ρολόι 17 λεπτά πριν, billeiros είπε Δοκιμασε p1137 1302 1347 1407 1562 1667 1722 Με ρευματα 900 950 1000 1050 1100 1050 1100 Hbm ξεκινά από 1070. Pl ξεκινά από 25 Κάναν οδηγό και σε μας ρε παιδια?? Καθάρισα με ddu κ ειμαι έτοιμος.. Εύκολα είναι. Θα στα πούμε όταν έρθει η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Για βαλε ενα witcher III σε 4K + max + vsync off και πες ρολογακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δοκίμασες κανένα παιχνίδι σε 2160p; θα δεις μεγάλη πτώση στο ρολόι Εύκολα είναι. Θα στα πούμε όταν έρθει η ώρα. Θα δοκιμάσω και σε 4κ να δω.Δεν το εκανα μιας και η native μου ειναι 1440p αλλα for the record θα τρεξω. 1 λεπτό πριν, ROG-X είπε Για βαλε ενα witcher III σε 4K + max + vsync off και πες ρολογακι... Δεν το εχω ρε😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, billeiros είπε Καθάρισα με ddu κ ειμαι έτοιμος.. Εμενα στην μετάβαση από Nvidia σε Vega, με γ@μησαν οι drivers ,έκανα αναγκαστηκα φορμάτ, δεν έβγαιναν οι drivers της Nvidia ούτε με ddu κάτι κρατούσε και έτρωγε τρελά σκαλωματα. Ελπίζω να μην σου τύχει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θα δοκιμάσω και σε 4κ να δω.Δεν το εκανα μιας και η native μου ειναι 1440p αλλα for the record θα τρεξω. Δεν το εχω ρε😂 Χτύπησα 2145 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, logistoulis είπε benchmark από hitman 2 με rx480 strix σε 1440p dx11 επάνω vs dx12 κάτω δυστυχώς στο dx12 τα πάει χειρότερα... μπα το εχουμε ξαναπει βαριεμαι να τα ξαναγραφω βλεπε τα ποστ παρα πισω. hint δες διαφορα στα minimum και τρεξε και το αλλο benchmark, παντως δεν εισαι καλα με 480 νομιζω. εγω με 580 στο ιδιο bench εχω 60 fps avrg Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, rofl είπε μπα το εχουμε ξαναπει βαριεμαι να τα ξαναγραφω βλεπε τα ποστ παρα πισω. hint δες διαφορα στα minimum και τρεξε και το αλλο benchmark, παντως δεν εισαι καλα με 480 νομιζω. εγω με 580 στο ιδιο bench εχω 60 fps avrg Στην ίδια ανάλυση με όλα σχεδόν maxed? δεν θεωρώ ότι καμία Polaris είναι για πάνω από 1080p με maxed ρυθμίσεις σε τόσο βαριά παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) α sorry εισαι 1440 τωρα το δα, anyway κρατα το dx 12 trust me Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rofl είπε α sorry εισαι 1440 τωρα το δα, anyway κρατα το dx 12 trust me Γενικά το κρατάω και με κάθε ευκαιρία το βάζω χωρίς να το ψάχνω ιδιαίτερα απλά επειδή είδα ότι παίχτηκε συζήτηση είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο παιχνίδι που το είχα εγκατεστημένο Πάντως επειδή θα το παίξω σε 1080 tv (το μόνιτορ μου έχει τις μεγαλύτερες αναλύσεις ) δεν με απασχολεί το 60αρι, θα το έχω σίγουρο, απλά είπα να δοκιμάσω σε 1440p μια και το μόνιτορ μου έχει πιο υψηλή ανάλυση Ίσως δοκιμάσω και τι διαφορά παίζει σε 1080 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Γενικά το κρατάω και με κάθε ευκαιρία το βάζω απλά επειδή είδα ότι παίχτηκε συζήτηση είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο παιχνίδι που το είχα εγκατεστημένο Πάντως επειδή θα το παίξω σε 1080 tv (το μόνιτορ μου έχει τις μεγαλύτερες αναλύσεις ) δεν με απασχολεί το 60αρι θα το έχω σίγουρο, απλά είπα να δοκιμάσω σε 1440p μια και το μόνιτορ μου έχει πιο υψηλή ανάλυση Ίσως δοκιμάσω και τι διαφορά παίζει σε 1080 σε 1080p ultra θα ειναι πολυ playable, συνηθως 60αρια με χαμηλα γυρω στα 40αρια. σε dx 11 υπο συνθηκες θα πεφτεις πολυ χαμηλοτερα, οπως βλεπεις ακομα και στα bench τα minimum στο dx12 ειναι κατα πολυ καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε αυτή την ανάλυση δεν με έχει προδώσει πουθενά η κάρτα με εξαίρεση το προβληματικό Odyssey που ασχολήθηκα με ρυθμίσεις, στα υπόλοιπα λίγο πολύ όλα τέρμα και μόνο αν θέλω να παίξω κάτι σε 1440 θα ασχοληθώ με ρυθμίσεις. Ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να ασχολούμαι μόνο με 4Κ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) προσωπικα επομενη πλατφορμα σε ddr5 tbh, και επομενη γενια gpu σε 1440p σε 4κ ουτε καν. ιδιως με τις νεες κονσολες θα τσιμπησουν οι απαιτησεις αρκετα σε καμμια 2ετια Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @billeiros Καταρχάς άλλαξε εικόνα προφίλ -Αν δεν έχεις κατεβάσει , κατέβασε το MSI AFTERBURNER μαζί με το RTSS που το συνοδεύει -Στο Afterburner έχει 6 μπάρες (core voltage,power limit,temp limit,,core clock,memory clock,fan speed). Αν κάποια δεν θα στην δείχνει θα πρέπει να την βάλεις από το options . -Core Voltage : Τραβάς την μπάρα τέρμα δεξιά. Αν και αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν κάνει τίποτα -Power Limit: Τραβάς την μπάρα τέρμα δεξιά -Fan Speed: Το αναφέρω πριν τα από κάτω, γιατί καλό είναι να μην το αφήσεις default. Γενικώς τα default curve των ανεμιστήρων της nvidia δεν είναι καλά και "ξεχνάνε" να ξεκινήσουν όταν πρέπει και έτσι έχουμε μεγάλες θερμοκρασίες. Βάλτο σε ένα νούμερο που θες (και αντέχουν τα αυτιά σου, 55% είναι πολύ καλά στην Strix κατεμέ) και αργότερα φτιάχνεις το custom curve που θες από τα options του afterburner. Core Clock : Εδώ είναι που ξεκινάς το Overclock του ρολογιού. Θα δεις δεξιά της μπάρας γράφει +0. Ξεκινάς και το ανεβάζεις πχ +70 (πατάς επάνω στο "+0" και γράφεις με το πλητρκολόγιο σου +70) και κάνεις stress για να δεις αν είσαι σταθερός. Τώρα τι Stress θα επιλέξεις είναι στην κρίση σου. Το καλύτερο είναι συνδυασμός παιχνιδιών. Το καλύτερο για μένα ήταν το SOTR πριν βγουν τα updates. (ίσως από τον θείο δηλαδή να είναι μια καλή σκέψη). Ήταν το μόνο που αν δεν ήσουν σταθερός στο πρώτο λεπτό (το πολύ) σε πετούσε στα windows και σου έβγαζε σφάλμα (ακόμα και στο μενού του!). Μετα τα updates όμως δεν είναι τόσο ευαίσθητο. Aφού δεις ότι είσαι σταθερός συνεχίζεις και Ανεβάζεις το clock μέχρι να δεις το όριο της. Καλά είναι να ανεβαίνειw κατά 15 κάθε φορά (+85,+100,+115+130+145) Memory Clock: Αφού ολοκληρώσεις με το Core Clock τώρα είναι η ώρα της μνήμης.Το σωστό είναι να επαναφέρεις το Clock Core στο 0 όμως και να ψάξεις τα όρια του Memory Clock. Εδώ ισχύει ότι παραπάνω αλλά ξεκινάς με +300 και ανεβαίνεις με κλίμακα του 100 (+400 +500) . Κάνεις stress και αν δεις ότι "κακαρώνει" μετά πάς 50 κάτω. Αφού ολοκληρώσεις Το Overlock και του Core και του Memory μετά θα πρέπει να δεις αν θα είσαι σταθερός έχοντας και τα 2 ρολόγια (clock και memory) στα όρια που είχες φτάσει. Πολλές φορές ο συνδυασμός και των 2 στα όρια φέρνει αστάθεια και ίσως πρέπει να τσιμπήσεις την μνήμη προς τα κάτω -Κάθε φορά που αλλάζεις μία ρύθμιση πρέπει να πατάς το TICK που έχει για να ενεργοποιηθεί -'Αν σκαλώσει το Overclock θα πρέπει να κλείσεις και να ξανα τρέξεις το Afterburner και να πατήσεις το TICK ξανά για να ξανά ενεργοποιηθέι. ( Η επαννεκίνηση ίσως δεν χρειάζεται αλλά το TICK σίγουρα) Αυτά ενολίγης. Μετά θα σου πούμε για πιο ψαγμένο overclocking μέσα απο το curve του clock. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε @billeiros Καταρχάς άλλαξε εικόνα προφίλ -Αν δεν έχεις κατεβάσει , κατέβασε το MSI AFTERBURNER μαζί με το RTSS που το συνοδεύει -Στο Afterburner έχει 6 μπάρες (core voltage,power limit,temp limit,,core clock,memory clock,fan speed). Αν κάποια δεν θα στην δείχνει θα πρέπει να την βάλεις από το options . -Core Voltage : Τραβάς την μπάρα τέρμα δεξιά. Αν και αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν κάνει τίποτα -Power Limit: Τραβάς την μπάρα τέρμα δεξιά -Fan Speed: Το αναφέρω πριν τα από κάτω, γιατί καλό είναι να μην το αφήσεις default. Γενικώς τα default curve των ανεμιστήρων της nvidia δεν είναι καλά και "ξεχνάνε" να ξεκινήσουν όταν πρέπει και έτσι έχουμε μεγάλες θερμοκρασίες. Βάλτο σε ένα νούμερο που θες (και αντέχουν τα αυτιά σου, 55% είναι πολύ καλά στην Strix κατεμέ) και αργότερα φτιάχνεις το custom curve που θες από τα options του afterburner. Core Clock : Εδώ είναι που ξεκινάς το Overclock του ρολογιού. Θα δεις δεξιά της μπάρας γράφει +0. Ξεκινάς και το ανεβάζεις πχ +70 και κάνεις stress για να δεις αν είσαι σταθερός. Τώρα τι θα επιλέξεις είναι στην κρίση σου. Το καλύτερο είναι συνδυασμός παιχνιδιών. Το καλύτερο για μένα ήταν το SOTR πριν βγουν τα updates. (ίσως από τον θείο δηλαδή να είναι μια καλή σκέψη). Ήταν το μόνο που αν δεν ήσουν σταθερός στο πρώτο λεπτό το πολύ σε πετούσε στα windows και σου έβγαζε σφάλμα (ακόμα και στο μενού του!). Μετα τα updates όμως δεν είναι τόσο ευαίσθητο.Οπότε αφού δείς ότι είσαι σταθερός συνεχίζεις και Ανεβαίνεις μέχρι να δεις το όριο της. Καλά είναι να ανεβαίνεις κατά 15 κάθε φορά (+85,+100.+115+130+145) Memory Clock: Αφού ολοκληρώσεις με το Core Clock τώρα είναι η ώρα της μνήμης.Το σωστό είναι να επαναφέρεις το Clock Core στο 0 όμως και να ψάξεις τα όρια του Memory Clock. Εδώ ισχύει ότι παραπάνω αλλά ξεκινάς με +300 και ανεβαίνεις με κλίμακα του 100 (+400 +500) . Κάνεις stress και αν δεις ότι "κακαρώνει" μετά δοκιμάζεις 50 κάτω. Αφού ολοκληρώσεις Το Overlock και του Core και του Memory μετά θα πρέπει να δεις αν θα είσαι σταθερός έχοντας και τα 2 ρολόγια (clock και memory) στα όρια που είχες φτάσει. Πολλές φορές ο συνδυασμός και των 2 στα όρια φέρνει αστάθεια και ίσως πρέπει να τσιμπήσεις την μνήμη προς τα κάτω -Κάθε φορά που αλλάζεις μία ρύθμιση πρέπει να πατάς το TICK που έχει για να ενεργοποιηθεί -'Αν σκαλώσει το Overclock θα πρέπει να κλείσεις και να ξανα τρέξεις το Afterburner και να πατήσεις το TICK ξανά για να ξανά ενεργοποιηθέι. ( Η επαννεκίνηση ίσως δεν χρειάζεται αλλά το TICK σίγουρα) Αυτά ενολίγης. Μετά θα σου πούμε για πιο ψαγμένο overclocking μέσα απο το curve του clock. Ευχαριστω πολυ!!! Γ@maς!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, billeiros είπε Γ@maς!!!! Μπα.... Πλέον σπάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα