Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε το ειπαμε οποιος δεν σκοπευει ή δεν εχει λεφτα να πεταξει για πολυ καλες υλοποιησεις περνει τις πιο φθηνες ή δεν περνει καθολου αν δεν θελει και βολευεται με κατι αλλο. 

Οποιος ψαχνει vfm σε αυτες τις κατηγοριες μαλλον κατι κανει λαθος.. Μιλαμε για καρτες γραφικων οχι για αγαθα πρωτης αναγκης οποτε ολα ειναι πολυτελεια.. Ποσο πολυτελεια εξαρταται την τσεπη ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες..

Μην επαναλαμβανομαστε καθε δυο ποστ, ανεβαστε κανα benchmark τωρα που ειναι Σ-Κ και μπορειτε! Η αληθεια ειναι οτι τα ψυχολογικα του καθενος κουραζουν καθε τρεις και λιγο και τους υπολοιπους δεν ξεγελατε κανενα παιδια..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ξενέρα είναι ότι π.χ. τα σκας για Strix, η top ψύξη είναι εγγυημένη. Το OC όμως δεν είναι, και αν βλέπεις την αρκετά πιο φτηνή black να πηγαίνει πιο ψηλά, όσο να 'ναι ξενερώνεις..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη αυτο δεν συνεβαινε παντα τι αλλαξε τωρα; Growing a pair and taking your chances that's how it works.. 

Επισης οταν σκαω μια μικρη περιουσια για gaming θελω και τα καλυτερα pcb πως να το κανουμε.. Ειναι σαν να θελω μηχανη πορσε σε φθηνο σασι..

Προσωπικα παντως μιας και αναφερθηκε η strix δεν εχω δει κομματια να μην πηγαινουν ευκολα.. +120/1400 η δικη μου με στοκ bios.. Και εχω και dual αν θελω να δοκιμασω κατι αλλο με μεγαλυτερο power limit χωρις φοβο.. 

Τα μεγαλυτερα ρολογια απο μονα τους επισης δεν εγγυωνται και καλυτερες επιδοσεις ειδικα τοσο ψηλα αν δεν υπαρχει επαρκης ψυξη και επαρκες power limit.. Μιλαμε παντα για παιχνιδια και οχι μονο μετροπρογραμματα.

EDIT

Αν θελετε σιγουρα αποτελεσματα και δεν εχετε οικονομικο θεμα παρτε kingpin και τελειωσε η υποθεση ;)

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι kingpin, τρώω μια φορά το μήνα κρέας λόγω οικονομικών 😀

Παντως η black και γενικα οι περισσοτερες evga ειναι μια χαρα καρτες.. Κατι φθηνες asus ή gigabyte ή κατι αλλες υλοποιησεις ειναι για τα πανηγυρια και κοσμητικα και απο θεμα αποδοσης.. 

Δεν το κρυβω οτι ενας απο τους λογους που πηρα την Strix OC περαν των επιδοσεων ειναι το μαυρο σεχι pcb της.. Με τρελλλλεννννεειι 😎😂

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

benchmark από hitman 2 με rx480 strix σε 1440p dx11 επάνω vs dx12 κάτω

δυστυχώς στο dx12 τα πάει χειρότερα... 

V7LOqjM.jpg

5p3FWIb.jpg

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 5

2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Είσαι σταθερός με αυτά τα settings;

Shadow of tomb Raider δοκίμασες; 

Ναι αυτα ειναι τα σταθερα σε οτι τρεξω.Και λόγο θερμοκρασιών και power limitation μπορει να πεσω και 2085 ανα διαστήματα αλλα ξαναπάει στα 2100.

Στο προηγούμενο ποστ με πιο κατεβασμένα ρολογια 2070 ειναι που παιζει καρφωμένη. 

Σαν υλοποίηση η black απλα ειναι μια μετρημένη σε ολα της.Πηρα αυτη γιατι δεν ξερω ποσο θα την κρατήσω μιας και αλλαζω συνέχεια καρτες.Δεν περιμενα τα αποτελέσματα που πηρα απο την συγκεκριμένη επειδη ειναι φθηνη υλοποίηση αλλα τελικα ειναι αριστη για την τιμη της και σαν silicon κομματι.

Απο τα χερια μου περασε και η strix oc η οποια αγοραστηκε για να την κρατησω αλλα ημουν 50-50 για την τιμη της +την παντοφλα απο την γυναικα που εφαγα.Τελικα δεν την κρατησα και έφυγε σχεδον καινουρια σε συγγενικο μου προσωπο, η καρτα ξεσφραγίστηκε μπροστά του και κούμπωσε στο pc μου για ούτε 1 ωρα.

• Like 2

27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι αυτα ειναι τα σταθερα σε οτι τρεξω.Και λόγο θερμοκρασιών και power limitation μπορει να πεσω και 2085 ανα διαστήματα αλλα ξαναπάει στα 2100.

Στο προηγούμενο ποστ με πιο κατεβασμένα ρολογια 2070 ειναι που παιζει καρφωμένη. 

Σαν υλοποίηση η black απλα ειναι μια μετρημένη σε ολα της.Πηρα αυτη γιατι δεν ξερω ποσο θα την κρατήσω μιας και αλλαζω συνέχεια καρτες.Δεν περιμενα τα αποτελέσματα που πηρα απο την συγκεκριμένη επειδη ειναι φθηνη υλοποίηση αλλα τελικα ειναι αριστη για την τιμη της και σαν silicon κομματι.

Απο τα χερια μου περασε και η strix oc η οποια αγοραστηκε για να την κρατησω αλλα ημουν 50-50 για την τιμη της +την παντοφλα απο την γυναικα που εφαγα.Τελικα δεν την κρατησα και έφυγε σχεδον καινουρια σε συγγενικο μου προσωπο, η καρτα ξεσφραγίστηκε μπροστά του και κούμπωσε στο pc μου για ούτε 1 ωρα.

Τούμπανο. 

Μπορεις να κάνεις ένα SOTR σε 2160p; 

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Τούμπανο. 

Μπορεις να κάνεις ένα SOTR σε 2160p; 

Δεν το εχω κατεβάσει. 

Πρεπει.Να κατεβάσω το demo απο steam?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Δεν το εχω κατεβάσει. 

Δεν ξερω μήπως δεν θα ίδια build. 

Με curve έχεις κάνει overclock η +X νούμερο; 

Και στο πόσο έχεις τα fans; 

Επεξ/σία από Acmilangr2

25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

και sottr

59055339_sottr1080p.png.1c9bc5eda035f2b48b869935ea0ccf5c.png

Πολύ δυνατός!! Eβαλες  bios της liquid και πέρασες υδροψυξη?? 

14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Δεν το εχω κατεβάσει. 

Αγόρασε το game... Έχει και dxr. 

• Like 2

9 λεπτά πριν, billeiros είπε

Πολύ δυνατός!! Eβαλες  bios της liquid και πέρασες υδροψυξη?? 

Αγόρασε το game... Έχει και dxr. 

Ναι ,αλλα παιζει μονο με τους 19.1.1 από κει και μετά έχει προβλήματα το bios της liquid ,ελπίζω στον επόμενο driver να το φτιάξουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...