tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Παντα καλύτερα 2. Φιλε μου με ολο το συμπαθειο αν εχεις καλο τροφοδοτικο δεν παιζει κανενα ρολο. Το ιδιο ρευμα δινει και η μια εξοδος. Πριν κανω μεταβαση σε mac παντα ετσι το ειχα. Και τωρα που ξαναπηγα σε pc ετσι το εχω παλι σε vega 64. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν ποστάρεις κάνα νούμερο απ' την Ti ; Να επιστρέψουμε και εντός θέματος ; Να ζηλέψω και 'γω που δεν μπορώ να την αγοράσω ρε παιδί μου ; Ποιος εγω? Δεν το κανω για να ζηλεψει κανενας. Ζαμαν φου κιολας εαν βγαζω καλύτερο η χειρότερο νουμερο απο καποιον αλλον. Απλα μοιράζομαι τον ενθουσιασμό με τα νουμερα που δινει η καρτα. Ασχετα το αν δεν αξιζει την τιμη της αυτη την στιγμη ειναι η τοπ μετα την rtx titan. Την καρτουλα και γενικα την εν ασχολία μου με το pc το κανω για παρτυ μου ακομα και ας μην το αξιοποιω σε παιχνιδια κτλ.Ειναι το φετιχ μου γουστάρω να τα εχω και να τα βλεπω.Το ιδιο κανω και με τον ηχο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε Φιλε μου με ολο το συμπαθειο αν εχεις καλο τροφοδοτικο δεν παιζει κανενα ρολο. Το ιδιο ρευμα δινει και η μια εξοδος. Πριν κανω μεταβαση σε mac παντα ετσι το ειχα. Και τωρα που ξαναπηγα σε pc ετσι το εχω παλι σε vega 64. Κοιτα και εγώ το λέω βάση τι έχω διαβάσει από αρκετά άτομα εδώ μέσα για πιο σταθερό OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε Φιλε μου με ολο το συμπαθειο αν εχεις καλο τροφοδοτικο δεν παιζει κανενα ρολο. Το ιδιο ρευμα δινει και η μια εξοδος. Πριν κανω μεταβαση σε mac παντα ετσι το ειχα. Και τωρα που ξαναπηγα σε pc ετσι το εχω παλι σε vega 64. Για το OC είναι καλύτερα να έχεις 2 καλώδια PCI-E παρά ένα με split. 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Ποιος εγω? Δεν το κανω για να ζηλεψει κανενας. Ζαμαν φου κιολας εαν βγαζω καλύτερο η χειρότερο νουμερο απο καποιον αλλον. Απλα μοιράζομαι τον ενθουσιασμό με τα νουμερα που δινει η καρτα. Ασχετα το αν δεν αξιζει την τιμη της αυτη την στιγμη ειναι η τοπ μετα την rtx titan. Την καρτουλα και γενικα την εν ασχολία μου με το pc το κανω για παρτυ μου ακομα και ας μην το αξιοποιω σε παιχνιδια κτλ.Ειναι το φετιχ μου γουστάρω να τα εχω και να τα βλεπω.Το ιδιο κανω και με τον ηχο. Πλάκα κάνω, μπηχτή στους Συριζαίους του φόρουμ ήταν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Για το OC είναι καλύτερα να έχεις 2 καλώδια PCI-E παρά ένα με split. Μπορεις να μου το αναλυσεις αυτο σε παρακαλω αν μπορεις. Γιατι προσωπικα σε μετρηση με πολυμετρο τα ιδια βγαζει. (οχι τιποτα αλλο αλλα και καθαρα για αισθητικους λογους προτιμουσα παντα το ενα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πλάκα κάνω, μπηχτή στους Συριζαίους του φόρουμ ήταν Αστους να χαρουν λίγο ακομα.😂 Η ζημια εγινε. Κοντοζυγωνει η ωρα τους μαζι με τα ανθεελληνικα φιλαρακια τους 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Μπορεις να μου το αναλυσεις αυτο σε παρακαλω αν μπορεις. Γιατι προσωπικα σε μετρηση με πολυμετρο τα ιδια βγαζει. (οχι τιποτα αλλο αλλα και καθαρα για αισθητικους λογους προτιμουσα παντα το ενα) Εαν δεν κανω λαθος με τα 2 παίζουν πιο σωστα τα rail και τα ampere.Μοιραζονται πιο σωστα στην καρτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Έτσι ναι, επίσης μακριά από πράγματα που μεσολαβούν μεταξύ PSU και υπόλοιπα parts. Τα καλώδια πρέπει να έρχονται αυτούσια από το PSU για να μην υπάρχουν θέματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) πχ στην εικονα. Με δευτερο καλωδιο κρυβει και αλλο το κουτι. http://prntscr.com/n848di 17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εαν δεν κανω λαθος με τα 2 παίζουν πιο σωστα τα rail και τα ampere.Μοιραζονται πιο σωστα στην καρτα παιζει και ρολο το single rail με το multi rail. Στο δικο μου πχ εχει επιλογη για εναλλαγη μεταξυ των 2 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από tsoukalasKaminia ορθογραφικο λαθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Μπορεις να μου το αναλυσεις αυτο σε παρακαλω αν μπορεις. Γιατι προσωπικα σε μετρηση με πολυμετρο τα ιδια βγαζει. (οχι τιποτα αλλο αλλα και καθαρα για αισθητικους λογους προτιμουσα παντα το ενα) Μετράς τάση η ένταση; Προφανώς τάση φαντάζομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Μετράς τάση η ένταση; Προφανώς τάση φαντάζομαι Μαλιστα ταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε πχ στην εικονα. Με δευτερο καλωδιο κρυβει και αλλο το κουτι. http://prntscr.com/n848di παιζει και ρολο το single rail με το multi rail Εαν ειναι το psu single rail εκει ειναι που θέλει και τα 2 ξεχωριστά επανω στην κάρτα. Οπως και να εχει στα τοσα χρονια εγω παντα στελνω 2 ξεχωριστά στην καρτα.Σε απλη gaming χρήση μπορεί να μην δεις διαφορα αλλα στο oc κομμάτι θα δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Αλλιώς είναι να περνάνε από ένα καλώδιο 30A αλλιώς να μοιράζεται σε 15A. Εκτός αν τα καλώδια είναι χοντρά και δεν έχουν ανάγκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Εαν ειναι το psu single rail εκει ειναι που θέλει και τα 2 ξεχωριστά επανω στην κάρτα. Οπως και να εχει στα τοσα χρονια εγω παντα στελνω 2 ξεχωριστά στην καρτα.Σε απλη gaming χρήση μπορεί να μην δεις διαφορα αλλα στο oc κομμάτι θα δεις Απο διαφορα φορουμ που ειχα ψαξει πριν κατι μερες ολοι αναφεραν αυτο που ειπες. 2 ξεχωριστα στην καρτα δηλαδη. Αλλα κανεις δεν ανεφερε τον λογο. Τωρα να σου πω και την αληθεια δεν ειμαι ειδικος στο OC οπως αλλα παιδια εδω μεσα, αλλα αν μιλαμε για μικρες διαφορες σε ταση δεν ξερω ποσο ρολο παιζει σε αυτη τη περιπτωση 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Αλλιώς είναι να περνάνε από ένα καλώδιο 30A αλλιώς να μοιράζεται σε 15A. Εκτός αν τα καλώδια είναι χοντρά και δεν έχουν ανάγκη 30Α ειναι περιπου 250 watt. δεν ειναι και τροματικα πολλα για να εχεις θεμα πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Ναι αλλά καρέκλα σαν του @Psycho_Warhead δεν έχεις!😂 Εχω και καρέκλα! Πάμε μια βόλτα? 41 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Φιλε μου με ολο το συμπαθειο αν εχεις καλο τροφοδοτικο δεν παιζει κανενα ρολο. Το ιδιο ρευμα δινει και η μια εξοδος. Πριν κανω μεταβαση σε mac παντα ετσι το ειχα. Και τωρα που ξαναπηγα σε pc ετσι το εχω παλι σε vega 64. Λες?? Το psu είναι απο τα ποιοτικότερα που υπάρχουν. Δες στην υπογραφή. Καλά θα ταν να κρύψουμε ένα καλώδιο ακόμη από το κουτι. Οι υπόλοιποι τι λέτε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 billeiros το τροφοδοτικο που εχεις ειναι καλο. Δες αν εχει επιλογη να κανεις εναλλαγη μεταξυ rails 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα