ROG-X Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειρήνη παιδιά...εχω λεξοτανιλ για όλους. Ο Auros ειδατε, ενα πηρε και εγινε αρνακι! it just works! 😁 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, ROG-X είπε Ειρήνη παιδιά...εχω λεξοτανιλ για όλους. Ο Auros ειδατε, ενα πηρε και εγινε αρνακι! it just works! 😁 Καλημερα καινούρια μου αγάπη καλημερα καινούρια ζωη.😂 Ηρθες να ρίξεις φως στο σκοταδι😂 Μην αρχίσεις και εσυ τα δικα σου αστο τωρα που ηρεμησε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, rofl είπε δεν ειναι θεμα τσεπης αν καποιος θα παρει 2070 2080 2080 ti tbh. ολοι αυτη εχουν καποια οικονομικη ανεση. αν εννοεις τσεπη το no limits whatsoever πασο. αλλα καλυτερο gaming θα δωσει μια 2070 σε 1080 και μια 2080 σε 1440 παρα μια ti στα 4κ. το αν καποιος θελει 4κ gaming η oχι δεν θα λεγα οτι καθοριζει την τσεπη. ξερω ατομα με σκατα καρτα γραφικων και 200tb storage. (οχι φυσικα εγω) εχεις χωσει πιο πολλα στο pcακι σου? Τσέπη και ανάγκες είπα.συνδυαστικά. Μιλώντας γενικά και θεωρητικα ταυτόχρονα. Στις πραγματικές ανάγκες μας εννοειται πως δεν περιλαμβανεται το pc gaming. Ειδικά με τη μορφή που του χουμε δώσει εμείς εδώ μέσα. Αλλά δε μπορώ να ακούω από κάποιον που ναι '' άρρωστος'' τεχνολογικά πως δεν αξιζει το τάδε προϊόν επειδή δεν το χει. Τα ίδια έλεγε για τον 9900κ. Τον πήρε και όλα καλά. Αυτοαναιρείται... Εδώ πήγε να μου την πει κ καλά ότι η καρεκλα του είναι πιο ακριβή από την οθόνη μου. Εξου και το λογοπαίγνιο με την καρέκλα. Λίγο σεβασμό στους υπόλοιπους δε βλάπτει. Αν μου δείξεις κάτι εσύ που πηρες, πχ ένα αντικείμενο, αυτοκίνητο κλπ αν δεν μου ταιριαζει η μάρκα η καθεαυτό το αντικείμενο θα πω χάλια?? Όχι... Λίγη ευγένεια ρε αδελφέ.. Δεν ξανά ασχολούμαι πραγματικα με τον τύπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ok δεν ανακατευομαι. ουτε παιρνω θεση υπερ η εναντιον καποιου, επι προσωπικου. + ας μη σπευσει κανας mod να κλειδωσει παλι νημα 170 σελ. για μια μικροαψιμαχια που στο κατω κατω εχει και χρησιμες πληροφοριες μεσα Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Πάντως εσύ μην παρασύρεσαι, μια χαρά είσαι με την Radeon 7. Άσε τα RTX και λοιπές π@π@αριες. Σαν το PhysX είναι και αυτό. Κάποια παιχνίδια θα το υποστηρίζουν άλλα όχι. Άσε που η AMD σίγουρα θα αναπτύξει κάποια αντίστοιχη τεχνολογία. Δεν έχει απολύτως τίποτα σε RT η AMD. Και για την τεχνολογία της crytek δεν ξέρουμε αν περιορίζεται μόνο σε reflections. Συν το ότι είναι λίγα τα studios που πάνε σε cry engine. Υπολόγισε 2 χρόνια τουλάχιστον μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό. Το πιο εντυπωσιακό πράγμα που φέρνει το RT από την πρώτη κιόλας πρώτη γενιά δεν είναι τα reflections(BF). Είναι το ποιοτικό GI(metro exodus) και τα soft/penumbra shadows(ROTTR και ειδικά το atomic heart). Δεν έχω δει σε game τέτοια shadows με άλλη τεχνική. Πέρα από κάτι αλχημείες της nvidia πάλι(PCSS, HFTS) με τεράστιο κόστος και ούτε καν κοντινό αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ασχετο σας ειπα οτι εχω ducati μηχανή? 😂(rtx on) . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Ασχετο σας ειπα οτι εχω ducati μηχανή? 😂(rtx on) . Με επίδομα έγινε η αγορά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Με επίδομα έγινε η αγορά ; Μου εταξε το αγαπητο μου κόμμα πως εαν ειμαι δίπλα τους θα μου παρουν μια. Ε τον κρατησε τον λόγο του ο Αλεξαρας. Και τωρα πρωτη μουρη στο καβουρι με Multistrada κουτα παρακαλω.😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Με επίδομα έγινε η αγορά ; Καλύτερα με επίδομα, παρά με τα λεφτά του μπαμπά...😂 5 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν έχει απολύτως τίποτα σε RT η AMD. Και για την τεχνολογία της crytek δεν ξέρουμε αν περιορίζεται μόνο σε reflections. Συν το ότι είναι λίγα τα studios που πάνε σε cry engine. Υπολόγισε 2 χρόνια τουλάχιστον μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό. Το πιο εντυπωσιακό πράγμα που φέρνει το RT από την πρώτη κιόλας πρώτη γενιά δεν είναι τα reflections(BF). Είναι το ποιοτικό GI(metro exodus) και τα soft/penumbra shadows(ROTTR και ειδικά το atomic heart). Δεν έχω δει σε game τέτοια shadows με άλλη τεχνική. Πέρα από κάτι αλχημείες της nvidia πάλι(PCSS, HFTS) με τεράστιο κόστος και ούτε καν κοντινό αποτέλεσμα. Το DirectML όμως τι είναι ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Μου εταξε το αγαπητο μου κόμμα πως εαν ειμαι δίπλα τους θα μου παρουν μια. Ε τον κρατησε τον λόγο του ο Αλεξαρας. Και τωρα πρωτη μουρη στο καβουρι με Multistrada κουτα παρακαλω.😂 Έτσι, γιατί να πας για δουλειά..Μισθός και επίδομα τα ίδια, αράζεις και σε ταϊζει το καλό παιντί 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ασχετο σας ειπα οτι εχω ducati μηχανή? 😂(rtx on) . Παρε ρε το ιταλικο παπι απο μπροστα μου, ειμαι κατοχος 3 βαυαρικων @@των αμαξιων! 😂 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ναι αλλά γενικώς σνομπάρεις ότι δεν έχεις. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω μόνο για τα καλύτερα από αυτά που έχεις αλλά πολλές φορές σνομπάρεις και άλλα αντίστοιχα η χειρότερα για το κάθε μειονέκτημα τους. Δηλαδή την Asus pg27uq κουτσή (για το 4:2:2 και λόγω hdmi), τον 2700x για την συχνότητα τους. Τον 9700 τον λες i5. Φτωχομπινεδες ανεβάζεις και κατεβάζεις όσους κρίνουν τις turing . Φαντάζομαι τις oled θα τις λες μάπα για το burn in. Γνωστό είναι ότι στα περισοτερα προϊόντα υπάρχουν αρνητικά. Αλλά πολλά από αυτά έχουν και πολλά θετικά. Ακομα και την 2080 πριν την πάρεις την είχες σνομπάρει άσχημα και έλεγες ότι δεν αξίζει και θα πας για το "μεγάλο". Τελικά πήρες την μικρή και πλέον σνομπάρεις το "μεγάλο" . Κάποια στιγμή το είχες παραδεχτεί ότι τα σνομπάρεις επειδή δεν τα έχεις. Αλλα δεν είναι σωστό αυτό. Εντάξει είναι λογικό ακόμα και μεταξύ σοβαρού και αστείου αν το λες, κάποιοι να παρεξηγούνται και να θίγονται γιατί όλοι αυτοί έχουν δώσει χρήμα για να τα αποκτήσουν και δεν είναι ωραίο να τους "κοροϊδεύεις" πλιν εμμέσως. Ψάχνεις και εσύ να βγάλεις άκρη με τον γραφικότερο όλων των εποχών του φορουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, ROG-X είπε Παρε ρε το παπι απο μπροστα μου, ειμαι κατοχος 3 βαυαρικων @@των αμαξιων! Ναι αλλά καρέκλα σαν του @Psycho_Warhead δεν έχεις!😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Καλύτερα με επίδομα, παρά με τα λεφτά του μπαμπά...😂 Το DirectML όμως τι είναι ;; Αυτό που λες είναι τεχνητή νοημοσύνη. Machine Learning που θα κάνει π.χ. ποιοτικό denoising έτσι ώστε να μπορείς με λίγες ακτίνες RT να πάρεις smooth εικόνα χωρίς κόκκο. Ή να κάνεις ό,τι και η nvidia με το DLSS, αν φυσικά έχεις τα χρήματα να το υποστηρίξεις. Το σουξέ της nvidia είναι ο ειδικός αλγόριθμος BVH που ανέπτυξε σε μορφή hw. Είναι 3 φορές ταχύτερος(2+ γενιές μπροστά δηλαδή) από αυτόν που θα τρέχουν μελλοντικά όλες οι κάρτες μέσω compute. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έτσι, γιατί να πας για δουλειά..Μισθός και επίδομα τα ίδια, αράζεις και σε ταϊζει το καλό παιντί 😂 Στο μυαλο μου εισαι.Με νιώθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα