billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Περίμενε και θα δεις ποιος θα κάνει bullying με τέτοια άρθρα 😂 NVIDIA GeForce RTX2080Ti unable to run Darksiders 3 with 60fps on Epic/Max settings in 4K Η 2080 τρέχει? Τότε γιατί την πηρες?? Ας έμενες με την 1070.η ας έπαιρνες 2070.γνωμη σου. Αλλά αστεία με το συμπαθειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ασύμφορες αγορές θα τις σνομπάρω, προφανώς.. Ο 9900Κ που τον έχω κιόλας, ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά του. Είναι μόλις 20% πάνω από 2700Χ και κοστίζει σχεδόν τα διπλά. Τον πήρα γιατί μου βγήκε ένα μαρούλι η μετάβαση. Ναι αλλά γενικώς σνομπάρεις ότι δεν έχεις. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω μόνο για τα καλύτερα από αυτά που έχεις αλλά πολλές φορές σνομπάρεις και άλλα αντίστοιχα η χειρότερα για το κάθε μειονέκτημα τους. Δηλαδή την Asus pg27uq κουτσή (για το 4:2:2 και λόγω hdmi), τον 2700x για την συχνότητα τους. Τον 9700 τον λες i5. Φτωχομπινεδες ανεβάζεις και κατεβάζεις όσους κρίνουν τις turing . Φαντάζομαι τις oled θα τις λες μάπα για το burn in. Γνωστό είναι ότι στα περισοτερα προϊόντα υπάρχουν αρνητικά. Αλλά πολλά από αυτά έχουν και πολλά θετικά. Ακομα και την 2080 πριν την πάρεις την είχες σνομπάρει άσχημα και έλεγες ότι δεν αξίζει και θα πας για το "μεγάλο". Τελικά πήρες την μικρή και πλέον σνομπάρεις το "μεγάλο" . Κάποια στιγμή το είχες παραδεχτεί ότι τα σνομπάρεις επειδή δεν τα έχεις. Αλλα δεν είναι σωστό αυτό. Εντάξει είναι λογικό ακόμα και μεταξύ σοβαρού και αστείου αν το λες, κάποιοι να παρεξηγούνται και να θίγονται γιατί όλοι αυτοί έχουν δώσει χρήμα για να τα αποκτήσουν και δεν είναι ωραίο να τους "κοροϊδεύεις" πλιν εμμέσως. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γελάς με τέτοια άρθρα, γιατί πρώτον το DS3 δεν έχει visuals να δικαιολογεί τέτοια απόδοση και δεύτερον κοιτάς την απαράδεκτη τιμή της κάρτας. Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι αν θα τα σκάσει κάποιος γιατί το γουστάρει, το θέμα ξεκίνησε γιατί μερικοί πάνε να μας πουν ότι αξίζει η κάρτα επειδή αποφάσισαν να τα σκάσουν χοντρά. Είπα και 'γω πήρα 9900Κ και μπορεί να πάρω και Ti αλλά δεν πρόκειται να πω ότι αξίζουν σαν αγορές. Οι αγορές αυτές είναι ασύμφορες και γίνονται λόγω μικροβίου αναβάθμισης. Εγω γενικά τα σκαγα χοντρά. Εσύ χυνεις φαρμάκι όλη μέρα Στενεψε ο κλοιός μετά από την αγορά του αζαζιλ κ η δικια μου ήταν το κερασακι στην τουρτα. Λες ότι δεν κλοκαρει του Μιλανέζου ενώ η δικια σου δεν παει από δω μέχρι στο περίπτερο. Λέω τα πράγματα με το ονομα τους. Μην ακούμε μ@(&(&(& οτι δεν αξίζει η ti. 1050 μου βγηκε με τιμολογιακι Εσύ 1000 έδωσες για την 2080.αυτα από μενα 27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καλα τι κλοκαρισμενος τι ακλοκαριστος με ρυζι το ιδιο ειναι Λάθος κάνεις!! Είσαι πολύ καλά. Παίξε με τα p6 p7 κ μνήμη... Θα φτάσεις ψηλά!! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Εντάξει παιδιά αυτό έλειπε να έχουμε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις ακόμα και την ίδια τσέπη να είχαμε δεν γίνεται αυτο.. Psycho is just messing around η κοιφαλα μην μασατε.. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ναι αλλά γενικώς σνομπάρεις ότι δεν έχεις. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω μόνο για τα καλύτερα από αυτά που έχεις αλλά πολλές φορές σνομπάρεις και άλλα αντίστοιχα η χειρότερα για το κάθε μειονέκτημα τους. Δηλαδή την Asus pg27uq κουτσή (για το 4:2:2 και λόγω hdmi), τον 2700x για την συχνότητα τους. Τον 9700 τον λες i5. Φτωχομπινεδες ανεβάζεις και κατεβάζεις όσους κρίνουν τις turing . Φαντάζομαι τις oled θα τις λες μάπα για το burn in. Γνωστό είναι ότι στα περισοτερα προϊόντα υπάρχουν αρνητικά. Αλλά πολλά από αυτά έχουν και πολλά θετικά. Ακομα και την 2080 πριν την πάρεις την είχες σνομπάρει άσχημα και έλεγες ότι δεν αξίζει και θα πας για το "μεγάλο". Τελικά πήρες την μικρή και πλέον σνομπάρεις το "μεγάλο" . Κάποια στιγμή το είχες παραδεχτεί ότι τα σνομπάρεις επειδή δεν τα έχεις. Αλλα δεν είναι σωστό αυτό. Εντάξει είναι λογικό ακόμα και μεταξύ σοβαρού και αστείου αν το λες, κάποιοι να παρεξηγούνται και να θίγονται γιατί όλοι αυτοί έχουν δώσει χρήμα για να τα αποκτήσουν και δεν είναι ωραίο να τους "κοροϊδεύεις" πλιν εμμέσως. Ποτέ δεν είπα ότι σνομπάρω κάτι επειδή δεν το έχω. Και τώρα λέω ότι δεν αξίζει τα λεφτά της η 2080, αν και έχει πέσει αρκετά η τιμή της πλέον. 21 λεπτά πριν, billeiros είπε Η 2080 τρέχει? Τότε γιατί την πηρες?? Ας έμενες με την 1070.η ας έπαιρνες 2070.γνωμη σου. Αλλά αστεία με το συμπαθειο Όχι, αλλά εγώ δεν παίζω σε 4Κ έτσι και αλλιώς. 11 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγω γενικά τα σκαγα χοντρά. Εσύ χυνεις φαρμάκι όλη μέρα Στενεψε ο κλοιός μετά από την αγορά του αζαζιλ κ η δικια μου ήταν το κερασακι στην τουρτα. Λες ότι δεν κλοκαρει του Μιλανέζου ενώ η δικια σου δεν παει από δω μέχρι στο περίπτερο. Λέω τα πράγματα με το ονομα τους. Μην ακούμε μ@(&(&(& οτι δεν αξίζει η ti. 1050 μου βγηκε με τιμολογιακι Εσύ 1000 έδωσες για την 2080.αυτα από μενα Δεν έδωσα 1000 για την 2080, έδωσα πολύ λιγότερα γιατί έκοψα τιμολόγιο. Όχι δεν αξίζει η Ti, τι να κάνουμε τώρα..Επειδή θα την αγοράσεις εσύ αξίζει ; Όχι. Αν θέλετε να τις μετρήσουμε μπορούμε να πούμε τι αμάξια έχουμε πάντως, για να μην το κουράζουμε με τα ψωρόφραγκα που κοστίζουν τα high-end PCs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι κάνεις λάθος, απλά το +30% πάνω από 1080Ti/2080 δεν είναι αρκετό για 4K/60. Quantum Break no AA 30FPS..Σεισμός στο Μιλάνο, όχι αστεία 😂 Αστείο διάγραμμα για αστεία games... Quantum break... Darksiders... Γελαω απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Το QB είναι το πιο όμορφο και το πιο απαιτητικό παιχνίδι ακόμα, οπότε γελάει αυτό με σένα και με την κάρτα που θα πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το QB είναι το πιο όμορφο και το πιο απαιτητικό παιχνίδι ακόμα, οπότε γελάει αυτό με σένα και με την κάρτα που θα πάρεις Τώρα γελαω και μαζί σου. Πονας. Το καταλαβαίνω.... Δε σου κρατάω κακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το QB είναι το πιο όμορφο και το πιο απαιτητικό παιχνίδι ακόμα, οπότε γελάει αυτό με σένα και με την κάρτα που θα πάρεις Μα λες την ίδια καραμέλα συνέχεια. Η 2080 τότε τι κάνει;;;;; από αυτό το chart είναι 30-40% κατω. Γιατί δεν λες τίποτα για την 2080 για αυτά τα παιχνίδια; μόνο στην 2080ti συμπεριφερεται έτσι; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Acmilangr2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Μα λες την ίδια καραμέλα συνέχεια. Η 2080 τότε τι κάνει;;;;; από αυτό το chart είναι 30-40% κατω. Γιατί δεν λες τίποτα για την 2080 για αυτά τα παιχνίδια; μόνο στην 2080ti συμπεριφερεται έτσι; H 2080 μικρέ τυμπανιστή δεν προορίζεται για 4Κ. 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Τώρα γελαω και μαζί σου. Πονας. Το καταλαβαίνω.... Δε σου κρατάω κακια Γέλα με τον εαυτό σου που είσαι πατέρας και κάνεις τέτοιο post. Να ήσουν 20 χρονών, να το καταλάβαινα..Να φανταστώ ψήφισες και Σϋριζα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε H 2080 μικρέ τυμπανιστή δεν προορίζεται για 4Κ. Ξεμεινες από λεφτά. κατανοητό και σεβαστό. Πουλα την καρέκλα. Σταμάτα να μειωνεις όσα δεν μπορείς να πάρεις. Γελάει όλο το νήμα με τα καμώματα σου. Τελικά η φτωχομπινιαση δεν είναι μόνο στην τσέπη όπως απέδειξες περίτρανα σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε H 2080 μικρέ τυμπανιστή δεν προορίζεται για 4Κ. Α μάλιστα. Μπήκαν ετικέτες για το τι ανάλυση προορίζεται η κάθε μία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε H 2080 μικρέ τυμπανιστή δεν προορίζεται για 4Κ. Γέλα με τον εαυτό σου που είσαι πατέρας και κάνεις τέτοιο post. Να ήσουν 20 χρονών, να το καταλάβαινα..Να φανταστώ ψήφισες και Σϋριζα ; Δεν είδα κάτι μεμπτο και αστείο στο σχόλιο μου . Παραλογιζεσαι. Εσύ είσαι 20κατι μάλλον Μέχρι χθες σου αγόραζε ο πατέρας σου ειπες. Η σοβαρότητα δε συμβαδίζει με την ηλικία. Τώρα για το ρόλο μου σαν πατέρα παρτο λίγο αλλιώς γιατί υπάρχουν και οι μηνύσεις. Και έχω να τις πληρώσω κι αυτές. Μου μείναν κάτι ψιλά ακομη Δεν παίζει σε 4κ λέει. Θέλει καρτα για 4κ 60 fps λέει. Ο, τι πεις.... Beny hill show 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Δεν είδα κάτι μεμπτο και αστείο στο σχόλιο μου . Παραλογιζεσαι. Εσύ είσαι 20κατι μάλλον Μέχρι χθες σου αγόραζε ο πατέρας σου ειπες. Η σοβαρότητα δε συμβαδίζει με την ηλικία. Τώρα για το ρόλο μου σαν πατέρα παρτο λίγο αλλιώς γιατί υπάρχουν και οι μηνύσεις. Και έχω να τις πληρώσω κι αυτές. Μου μείναν κάτι ψιλά ακομη Δεν παίζει σε 4κ λέει. Θέλει καρτα για 4κ 60 fps λέει. Ο, τι πεις.... Beny hill show Δοκίμασε να κάνεις μήνυση σε παρακαλώ, θα γελάσουμε πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Τελικά κάνει κακό αυτό το thread.... Ευχαριστηθειτε τα καρτονια σας και τίποτα άλλο! 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα