Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει psycho (για την ακρίβεια είναι fail η τιμή) αλλά γενικώς έχεις την ταση να σνομπάρεις πολλά πράγματα. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν έχει να κάνει με το αν μπορείς ή όχι, έχει να κάνει με το αν είναι ασύμφορη αγορά ή όχι. Ο 9900Κ μου βγήκε 110 ευρώ με την πώληση του 8700Κ και τιμολόγιο, και πήρα +2 cores / +4 threads. Σαφώς και άξιζε η μετάβαση αν αναλογιστείς ότι 100+ ευρώ χρεώνει μόνο το HT η Intel.

Τώρα εδώ να δώσω τα διπλά λεφτά για +30% δεν παίζει απλά.

Διπλα λεφτά δε θα δωσεις σε καμία περίπτωση. Έπεσαν πολύ οι τιμές. Αν δουλέψεις και τιμολογιο και δώσεις καλά την παλιά κανα 200-300αρι θα σου βγει. Τζάμπα τα ριξες τα 100 για 9900.καλυτερα να τα ρiχνες για ti. Θα βλέπεις αμεσα διαφορά. σε δύο χρόνια κι άμα τωρα θα δεις άπειρο ελάχιστη διαφορά.θα τον εχεις δώσει μέχρι τότε. Για gaming είπες το χεις το πισι.Σε Fps 8700κ =9700κ=9900κ για την ωρα. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Διπλα λεφτά δε θα δωσεις σε καμία περίπτωση. Έπεσαν πολύ οι τιμές. Αν δουλέψεις και τιμολογιο και δώσεις καλά την παλιά κανα 200-300αρι θα σου βγει. Τζάμπα τα ριξες τα 100 για 9900.καλυτερα να τα ρίχνεις για ti. Θα βλέπεις άμεσα διαφορά. σε δύο χρόνια κι άμα, θα δεις άπειρο ελάχιστη διαφορά.θα τον εχεις δώσει μέχρι τότε. Για gaming είπες το χεις το πισι.Σε Fps 8700κ =9700κ=9900κ για την ωρα. 

Για αυτό έμεινα με i5 :P

• Like 2

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Και εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει psycho αλλά γενικώς έχεις την ταση να σνομπάρεις πολλά πράγματα. 

Ασύμφορες αγορές θα τις σνομπάρω, προφανώς.. Ο 9900Κ που τον έχω κιόλας, ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά του. Είναι μόλις 20% πάνω από 2700Χ και κοστίζει σχεδόν τα διπλά. Τον πήρα γιατί μου βγήκε ένα μαρούλι η μετάβαση. 

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Για αυτό έμεινα με i5 :P

Και τρως stutters σε Odyssey/Origins και BF V. 

• Confused 1

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ασύμφορες αγορές θα τις σνομπάρω, προφανώς.. Ο 9900Κ που τον έχω κιόλας, ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά του. Είναι μόλις 20% πάνω από 2700Χ και κοστίζει σχεδόν τα διπλά. Τον πήρα γιατί μου βγήκε ένα μαρούλι η μετάβαση. 

Και τρως stutters σε Odyssey/Origins και BF V. 

Τοτε ετοιμάσου για χαρντγουερικο bullying απο το μιλανεζο/billeiros/daydreemer/azazil. Τις ti δε θα τις πιανεις στο στόμα σου. Τις ti!!! 😎😜

Μόνο άμα στριμαρεις yt χρειάζεσαι τον 9900κ.

2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τοτε ετοιμάσου για χαρντγουερικο bullying απο το μιλανεζο/billeiros/daydreemer/azazil. Τις ti δε θα τις πιανεις στο στόμα σου. Τις ti!!! 😎😜

Περίμενε και θα δεις ποιος θα κάνει bullying με τέτοια άρθρα 😂

NVIDIA GeForce RTX2080Ti unable to run Darksiders 3 with 60fps on Epic/Max settings in 4K

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billeiros είπε

Διπλα λεφτά δε θα δωσεις σε καμία περίπτωση. Έπεσαν πολύ οι τιμές. Αν δουλέψεις και τιμολογιο και δώσεις καλά την παλιά κανα 200-300αρι θα σου βγει. Τζάμπα τα ριξες τα 100 για 9900.καλυτερα να τα ρίχνεις για ti. Θα βλέπεις άμεσα διαφορά. σε δύο χρόνια κι άμα, θα δεις άπειρο ελάχιστη διαφορά.θα τον εχεις δώσει μέχρι τότε. Για gaming είπες το χεις το πισι.Σε Fps 8700κ =9700κ=9900κ για την ωρα. 

Μα και εγω  με τιμολογιο την πήρα  αυτο ελειπε αλλιως θα το σκεφτόμουν.. Πολλα τα λεφτα να δικαιολογησουμε και κάνα εξοδο 😝

Γενικα παντως δεν ημουν ποτε του bashing ούτε να καθομαι να γραφω ώρες σεντονια.. Θέλω κάτι και μπορώ;  το παίρνω 

Δεν μπορώ; Δεν το περνώ αλλα δεν κραζω κιολας 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

Αυτή τη στιγμή η αγορά μιας Ti είναι για e-penis στο νήμα εδώ, ποιανού πάει πιο ψηλά να βγάλει το μεγαλύτερο firestrike score και να πάρει likes. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Περίμενε και θα δεις ποιος θα κάνει bullying με τέτοια άρθρα 😂

NVIDIA GeForce RTX2080Ti unable to run Darksiders 3 with 60fps on Epic/Max settings in 4K

Γιατί σου προξενεί εντύπωση το ότι μπορεί να μην τρέξει ένα παιχνίδι καινούργιο με ακατεβατά 60αρια ή μεγαλο framerate;  Από πότε έγινε mainstream το 4k; Το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρίσκεις τέτοια παραδείγματα το πιο δύσκολο να βλέπεις κάρτες να τα καταφέρνουν σε αυτές τις αναλύσεις. Για καιρό ακόμα θα χρειάζεσαι την κορυφαία κάρτα για να προσπαθεις να  έχεις 4k/60 σε ΑΑΑ τιτλους.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

20 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σούπερ είσαι!! Με. Τη lq δεν ήξερα τι θα πει ανεβασμένη θερμοκρασία. Πάνω από 55 60 σχεδόν ποτέ δεν έφτασε κι αυτό με silent προφίλ φαν και τα ρολόγια όσο πάνε και 50%.δεν ξέρω τι έχεις κάνει αλλά αν ακλοκαριστος με ryzen έχεις τέτοια Νούμερα είσαι σε πολύ καλό δρόμο... Ανέβασε μνημη κ βρες χρυσή τομή Pl και core... 

καλα τι κλοκαρισμενος τι ακλοκαριστος με ρυζι το ιδιο ειναι :lol:

Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Γιατί σου προξενεί εντύπωση το ότι μπορεί να μην τρέξει ένα παιχνίδι καινούργιο με ακατεβατά 60αρια ή μεγαλο framerate;  Από πότε έγινε mainstream το 4k; Το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρίσκεις τέτοια παραδείγματα το πιο δύσκολο να βλέπεις κάρτες να τα καταφέρουν σε αυτές τις αναλύσεις

Γελάς με τέτοια άρθρα, γιατί πρώτον το DS3 δεν έχει visuals να δικαιολογεί τέτοια απόδοση και δεύτερον κοιτάς την απαράδεκτη τιμή της κάρτας. 

Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι αν θα τα σκάσει κάποιος γιατί το γουστάρει, το θέμα ξεκίνησε γιατί μερικοί πάνε να μας πουν ότι αξίζει η κάρτα επειδή αποφάσισαν να τα σκάσουν χοντρά. Είπα και 'γω πήρα 9900Κ και μπορεί να πάρω και Ti αλλά δεν πρόκειται να πω ότι αξίζουν σαν αγορές. 

Οι αγορές αυτές είναι ασύμφορες και γίνονται λόγω μικροβίου αναβάθμισης. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτή τη στιγμή η αγορά μιας Ti είναι για e-penis στο νήμα εδώ, ποιανού πάει πιο ψηλά να βγάλει το μεγαλύτερο firestrike score και να πάρει likes. 

Ρε τρελέ πριν από λίγο δεν είπες ότι θα ήθελες την Ti για να τρέχεις με μεγαλύτερο framerate το D2; 🤔 

Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα εάν θέλεις να παίζεις σε 4k γιατι τώρα μιλάς για e penis; 

Το αν το κάνουν κάποιοι γι’ αυτό το λόγο δεν σημαίνει οτι το κάνουν ολοι αυτό το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Και ξαναλέω όταν δίνουμε τόσα λεφτά για PC το να μιλάμε για ασυμφορές αγορές είναι λίγο αστείο γιατί ο πήχης ανεβοκατεβαίνει ανάλογα το point  που θέλουμε να κάνουμε.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το superposition που το πας?

• Like 1

5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ρε τρελέ πριν από λίγο δεν είπες ότι θα ήθελες την Ti για να τρέχεις με μεγαλύτερο framerate το D2; 🤔 

Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα εάν θέλεις να παίζεις σε 4k γιατι τώρα μιλάς για e penis; 

Το αν το κάνουν κάποιοι γι’ αυτό το λόγο δεν σημαίνει οτι το κάνουν ολοι αυτό το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Και ξαναλέω όταν δίνουμε τόσα λεφτά για PC το να μιλάμε για ασυμφορές αγορές είναι λίγο αστείο γιατί ο πήχης ανεβοκατεβαίνει ανάλογα το point  που θέλουμε να κάνουμε.

Αφού καταλαβαίνεις τι λέω και ότι δεν μιλάω για όλους. Έχω 62 ώρες στο Division 2, είμαι tier 4 και πάω για tier 5 σήμερα. Υπάρχουν περιπτώσεις σ' αυτό το παιχνίδι που ναι δεν θα με χάλαγε να μην πέφτω ποτέ κάτω από 60FPS, αν και σπάνια πας σε τέτοια περιοχή, τις περισσότερες φορές είμαι 75+ και στους κλειστούς χώρους βαράει 110 ξέρω 'γω. Γι' αυτό το έφερα σαν παράδειγμα.

Εννοείται ότι για 4Κ είναι μονόδρομος η Ti, όπως μονόδρομος είναι και το monitor του Μιλανέζου αν θες true HDR(Μαζί με το Acer).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

My point is σε μεγάλες αναλύσεις η Ti μπορεί να κανει την διαφορά αναμεσα σε playable ή unplayable σε ενα παιχνιδι που γουσταρω. Το αν αξιζε οικονομικα δεν το σχολιάζω καν. Δεν θα μπορούσα άλλωστε  γιατι θα κοροιδευα τον εαυτό μου αν το έκανα έχοντας σπρωξει ένα  καρο αχρειαστα λεφτα για τοσο h/w.

Και επίσης το τι είναι λογικό και τι όχι εξαρτάται από το τι θέλουμε. Κάποιος θα ρίξει τόσα λεφτά για το κοσμητικό της υπόθεσης και θα έχει μετριο hardware και για εμένα αυτό είναι τελείως fail γιατί θα προτιμούσα 100 φορές καλυτερο h/w πρωτα και μετα ολα τα αλλα. Δεν ειμαστε ολοι το ίδιο και εν μέρει αυτη ειναι και η μαγεία του pc..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...