Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Οι 2080ti μας σχεδόν παντού πιάνουν το 60αρι σε 4κ μιλανεζε. Και όπου δεν πιάνουν με λίγο κλοκαρισματακι/ρύθμιση Settings η dlss το χουμε για πλάκα. Ο psycho απλά ψάχνει δικαιολογίες για να την απαξιώσει στο μυαλό του για να μην αναγκαστεί να την πάρει. Τον καταλαβαίνω. Τα κανα κι εγώ 😁😜 Όχι κάνεις λάθος, απλά το +30% πάνω από 1080Ti/2080 δεν είναι αρκετό για 4K/60. Quantum Break no AA 30FPS..Σεισμός στο Μιλάνο, όχι αστεία 😂
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Όχι κάνεις λάθος, απλά το +30% πάνω από 1080Ti/2080 δεν είναι αρκετό για 4K/60. Πήγαινε παρτην να τελειωνουμε λέμε. Άσε τις φτωχομπινιες και τις χαζοδικαιολογιες 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Αυτά τα charts με κράτησαν εξαρχής, αυτά θα με κρατήσουν και τώρα..Και τα άρθρα του DSOG σε κάθε νέο ΑΑΑ game που θα γράφουν ''2080Ti unable to maintain constant 60FPS at 4K''.
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι κάνεις λάθος, απλά το +30% πάνω από 1080Ti/2080 δεν είναι αρκετό για 4K/60. Quantum Break no AA 30FPS..Σεισμός στο Μιλάνο, όχι αστεία 😂 Ε καλά αυτό έπιασε τα χειρότερα σενάρια και παιχνίδια. Εγώ δεν έχω δει ποτέ τέτοια νούμερα. Και επίσης αν είναι αυτά με την ti φαντάσου με τις υπόλοιπες 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ampere μαζί με σωστό 4K/HDR monitor(HDMI 2.1 κλπ) θα είναι η επόμενη αγορά.
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Mind you απο κατι νουμερα που βλεπω σε αυτο το chart ειμαι 20% επανω χαλαρα.. Μην κατσω και μπεντσαρω δεν εχω και χρονο.. Δινει πονο η Ti κακα τα ψεμματα παροτι αλλα περιμεναμε και αλλα μας εφερε.. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Έχει πιάσει τα χειρότερα σημεία στα παιχνίδια, το λέει και στο άρθρο..Κανένα πόνο δεν δίνει με 30% πάνω από 1080Ti/2080, μην κοροϊδευόμαστε τώρα εντάξει..Δίνεις τα διπλά φράγκα για 30%, ούτε καν 60%..
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εξαρταται τι αναλυσεις παιζεις.. Οσο πιο απαιτητικα φορτια και engines και οσο πιο μεγαλη η αναλυση τοσο μεγαλυτερα και τα νουμερα και η αποκλιση.. Και φυσικα ειναι και το θεμα της μνημης σε 4k γιατι πισωγυρισμα απο 11Gb σε 8Gb δεν ξαναεκανα ειναι η αληθεια.. Επισης frametimes,lows 1% etc etc σε ολα κανει την διαφορα.. Και εγω 60% περιμενα τα εχουμε πει αλλα και με το 40% που εχει φτασει απο 1080Ti που ειχα με οδηγους και optimisation για νεα γενια καλα ειμαι.. Το τιμoλογιακο το εχουμε πει.. Στα ψηλα ραφια το αφηνουμε κατα μερος.. Αυτο ειναι προς το παρον οποιος θελει περνει οποιος δεν μπορει.. Δεν περνει.. Σε 4k τα σκαω χρονια μεχρι να γινει mainstream η αναλυση εχουμε καιρο για τους υπολοιπους.. Εδω φτασαμε να τα δινουμε για τα κινητα .. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από d4ydr33m3r 4
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 @billeiros μηπως θυμασαι τις temps ειχες και τι ρολογια με την Liquid stock σε turbo mode? Eδω ειμαι με turbo mode απο wattman τπτ αλλο ,πως το βλεπεις ειναι κομπλε?
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δεν έχει να κάνει με το αν μπορείς ή όχι, έχει να κάνει με το αν είναι ασύμφορη αγορά ή όχι. Ο 9900Κ μου βγήκε 110 ευρώ με την πώληση του 8700Κ και τιμολόγιο, και πήρα +2 cores / +4 threads. Σαφώς και άξιζε η μετάβαση αν αναλογιστείς ότι 100+ ευρώ χρεώνει μόνο το HT η Intel. Τώρα εδώ να δώσω τα διπλά λεφτά για +30% δεν παίζει απλά.
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα δεν το χρειαζεσαι κιολας.. Και οκ δεν στοιχιζει διπλα λεφτα η ιδια υλοποιηση μονο αν περνεις τα ακρα την πιο φθηνη 2080 με την πιο ακριβη 2080Ti.. Το 4k φιλε ειναι ασυμφορο τα εχουμε πει..Το φυσαμε και δεν κρυωνει 4χρονια.. Αν δεν εισαι διατεθειμενος να τα σκασεις περιμενεις.. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από d4ydr33m3r
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε @billeiros μηπως θυμασαι τις temps ειχες και τι ρολογια με την Liquid stock σε turbo mode? Eδω ειμαι με turbo mode απο wattman τπτ αλλο ,πως το βλεπεις ειναι κομπλε? Σούπερ είσαι!! Με. Τη lq δεν ήξερα τι θα πει ανεβασμένη θερμοκρασία. Πάνω από 55 60 σχεδόν ποτέ δεν έφτασε κι αυτό με silent προφίλ φαν και τα ρολόγια όσο πάνε και 50%.δεν ξέρω τι έχεις κάνει αλλά αν ακλοκαριστος με ryzen έχεις τέτοια Νούμερα είσαι σε πολύ καλό δρόμο... Ανέβασε μνημη κ βρες χρυσή τομή Pl και core... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Το χρειάζομαι γιατί υπάρχουν σημεία στο Division 2 ας πούμε με τίγκα foliage τη μέρα βλέπω κάτι 50άρια και 55άρια σε 1440P που με την Ti δεν θα έπεφτα κάτω από 60FPS. Αλλά εκτός του ότι αυτό λογικά θα βελτιωθεί αρκετά με patches/drivers, είναι μεγάλη η διαφορά χρημάτων μεταξύ τους. Δεν το κρύβω πάντως ότι ψήνομαι για 2080Ti και ίσως το κάνω το έγκλημα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, προφανώς και ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά της.
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Οχι δεν αξιζει καμια καρτα πανω απο 1000 ευρω τα λεφτα της. Η αγορα ειναι niche αυτα τα εχουμε πει 100 φορες. Το αν ακολουθουμε ή οχι εναποκειται στην τρελλα μας και μονο. Καλλιστα αυριο μπορει να μην δινω ουτε 800 ομως γιατι δεν θα παιζω καθολου και δεν θα θελω να πληρωσω για bragging rights αν δεν την χρησιμοποιω.. 1
BabisTs Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν το κρύβω πάντως ότι ψήνομαι για 2080Ti και ίσως το κάνω το έγκλημα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, προφανώς και ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά της. κοντεύεις να πέσεις....ομολόγησέ το.... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από BabisTs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα