billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έβαλες μυαλό και 'συ και έκανες switch στους ισχυρούς Intel/NV, άντε να ακολουθήσετε και οι υπόλοιποι red boys 🤭 H nvidia είναι η σύζυγος και η amd το αίσθημα.... Και οι 2 εχουν τα καλά τους. Εγώ στα λεγα ότι δεν είμαι βαμμένος. Λίγο μόνο χαχα. Εσύ να δουμε αν βγάλει κάτι καλό ή amd αν θα πας ποτε
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, billeiros είπε H nvidia είναι η σύζυγος και η amd το αίσθημα.... Και οι 2 εχουν τα καλά τους. Εγώ στα λεγα ότι δεν είμαι βαμμένος. Λίγο μόνο χαχα. Εσύ να δουμε αν βγάλει κάτι καλό ή amd αν θα πας ποτε AMD είχα όταν ήμουν μικρότερος και δεν δούλευα και αγόραζε ο πατέρας μου κάρτες γραφικών και επειδή δεν με είχε λάσκα, δεν μου έπαιρνε κορυφαία πράγματα. Τώρα δουλεύω και αγοράζω αυτό που θέλω και που προσφέρει επιδόσεις σε αυτό που κάνω, gaming. Αν βγει ποτέ μπροστά η AMD εύκολα θα κάνω switch γιατί ήμουν ικανοποιημένος από αυτές που είχα. 3
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, billeiros είπε H advanced είναι καλή υλοποίηση ε? Φυσικα και είναι. Νομίζω έχει λίγο χαμηλότερο power limit από την OC. Βάζεις όμως της OC το bios αν θες... 1
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Η advanced ειναι τοπ υλοποίηση. Εαν δεν κανω λαθος ειναι η τοπ strix ***Τελικα η advanced ειναι ενα κλικ κατω απο oc.Ειναι η μεσαία μεταξυ απλης strix και oc. Μην μασας ειναι τι θα σου κατσει. Δε μασάω γιατί από το κατάστημα που αγοραζω αυτήν έχει. Κομπλέ είμαι. Δεν αλλάζω παραγγελία
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Δε μασάω γιατί από το κατάστημα που αγοραζω αυτήν έχει. Κομπλέ είμαι. Δεν αλλάζω παραγγελία Έλα να τις κόβεις λίγο μέχρι να σου έρθει. 5
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Έλα να τις κόβεις λίγο μέχρι να σου έρθει. Ετσι.. Φτιάξε με..ποση ωρα βιντεακια βλεπω. Άσε. Για το hype ζούμε. Να σου πω δυο ξεχωριστα καλώδια θέλει για ρευμα??
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Ετσι.. Φτιάξε με..ποση ωρα βιντεακια βλεπω. Άσε. Για το hype ζούμε. Να σου πω δυο ξεχωριστα καλώδια θέλει για ρευμα?? Παντα καλύτερα 2. 1
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, billeiros είπε Δε μασάω γιατί από το κατάστημα που αγοραζω αυτήν έχει. Κομπλέ είμαι. Δεν αλλάζω παραγγελία Μην μασας με τις εκδόσεις εννοώ. Και εγω πηρα με ενδιασμο την μπλακ και η καρτα κλοκαρει μια χαρα(2145 core)μνημες στον θεο 1300+ χωρις artifacts. 3
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Παντα καλύτερα 2. Να δουμε κι αυτό το rtx να ουμε...
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Να δουμε κι αυτό το rtx να ουμε... Χεσε το rtx εδω πας για το απόλυτο σε νούμερα. 😂 Στον ελεύθερο χρονο και αφου δεις τι κάνει σαν κομμάτι , τοτε αρχιζεις τα games.😝 1
billeiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μην μασας με τις εκδόσεις εννοώ. Και εγω πηρα με ενδιασμο την μπλακ και η καρτα κλοκαρει μια χαρα(2145 core)μνημες στον θεο 1300+ χωρις artifacts. Ετσι. Βασικά τις asus τις γουστάρω πολύ. Το μαύρο τους με τα λεντακια είναι όλα τα λεφτά. Κ η gaming oc μ αρέσει πολύ... Να δούμε τι θα μας κάτσει. Βασικά να σε δανειστώ λιγο όταν έρθει γιατί είμαι άσχετος από oc nv....? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από billeiros
BabisTs Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) welcome to the green side! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από BabisTs 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ε ρε κερατάδες θα αποσυρθώ εντελώς απ' το νήμα να γλιτώσουμε κάνα φράγκο..
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ε ρε κερατάδες θα αποσυρθώ εντελώς απ' το νήμα να γλιτώσουμε κάνα φράγκο.. Προσεχε γιατι έχεις θάψει πολύ την ti φέτος εσύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα